popis mich zazitku

Máte nejaké zážitky?

popis mich zazitku

Příspěvekod kapatcha » 26 lis 2009, 13:54

dobry den v posledni dobe se mi stavaji hoodne svlastni veci tak kde bych zacal. mamka mi vypravela ze jako mali kluk (asi 3roky) sem v noci pribehl do loznice s placem a rikam ze ve snu zamnou prisel pan v cernem a loucil se semnou vubec jsem ho neznal.. druhy den pote nam prislo smutecni oznameni o umrti dedy v biline kereho sem vubec nepoznal......dotedka si to pamatuji jako by to bylo vcera a vykladam si to tak ze prave na posledni chvily se semnou chtel nejspise setkat..... Pote se mi casto zdavalo o zmijich a v dobe od 15 let jsem se bavil s partou kluku keri byly fakt hajzlove kdyz byl prusvih zustal jsem v tom sam , podleme i toto ma jistou spojitost.. Dale pak nam pred vanoci umrdela babicka mela nador na hlasivkach , to jen tak aby jste byly v obraze.. pri tezkych bolestech prosila ba i v breku rikala "Já chci umrit" kdyz jsme ji prevezly do nemocnice tam pote podlehla ale zvlastni je ze mamce darovala kristaloveho andilka vysel na zavrenem okne na klice a jeste tehoz dne kdy jsme ji prevezly tak zhruba kolem 3hodiny padl nazem a rozbyl se mamka rikala aje to v haji neco se stalo s babickou a take ze ano pred 4 lety kolem 3 hodiny rano umrela... od nehody uplynuly 4 roky a najednou se cele rodine stavaji divne veci pravidelne ve 3 hodiny neco( nejspise jeji duch) klepe na postel tuk tuk tuk ...... tuk tuk tuk , byl to takovi hlasity klepot ze se tata probudil ale nikdo nikde dalsi den se opakovalo to same ale opet nikdo nikde...co vim je ze v pritomnosti duchu cloveka polije chlad a mrazeni v zadech coz ser mi stava casto a to NEmam otevrene okno, kdyz jsem pred 2 dny prisel domu sedl jsem si k pocitaci hral hry pak sem se sel napit a koukam na moji kocku jak je zhypnotizovana a kouka smerem do kuchyne. volal jsem nani ale byla jak smysluzbavena v tu rano veme neco hrklo a take sem ztuhl , dale jsem predevcirem prisel z prace ,relaxuji a slysim jakesi skrabani na pultu kdyz jsem tam dosel nic tam nebylo.. a ted to nejzajimavejsi vcera tu tak sedim pisu si na icq kdyz v tom uslysim potiche dychani ne me ale nekoho jineho, zaclo ve silene mrazit ne jen pocitove ale i kdyz sem si nasebe sahl citil jsem ze sem ledovi , i na obliceji sem citil zavany vetriku..... mozna si budete myslet ze si vymyslim reklo mi to hodnbe lidi na kere jsem se obratil proto nevim co mam delat nikomu to rict nemohu protoze si zeme delaji srandu. jo abych nezapomel aby to tu bylo vse protoze me to hodne tizy chci s tim jit ven a vyslechnout nato neci nazor...Jednoho dne kdyz jsem byl venku nevim ted kdy to bylo ale vim ze byla zima a snih sedim s kamaradem na lavicce kecame a kamarad musel jit domu tak jeste chvily sedim byla mi zima takze jsem pomalu take sel ale v te chvily se mi stalo neco neuveritelneho z ceho mam doted strach videl jsem kolem me bile siluety lidi a slysel selestky jak kdyby si povidaly myslim ze vim co to bylo....... ja vim ze se niceho bat nemusim ale trochu me to desi... prosim zkuste mi toto vse objasnit a dekuji p.s : omlovam se za chyby nekoukam na gramatiku kdyz pisi:)
kapatcha
Školák
Školák

Re: popis mich zazitku

Příspěvekod kapatcha » 26 lis 2009, 13:55

premyslim ze pujdu na psichiatrii jestly toto vse neni jen v me hlave ale nevim jestly je to dobry napad
kapatcha
Školák
Školák

Příspěvekod Pér » 27 lis 2009, 21:50

Zdravím Tě,

kolem nás, všude v prostoru existují, žijí různé lidskému oko neviditelné bytosti. Mysli si co chceš, můžeš to i popřít, třeba i stokrát, ale nic s tím neuděláš. Je to tak. Pro příklad. Různé bakterie, roztoče a co já vím ješte všechno je, existuje, ale nevidíš to. Někdo vidí věci, lidi atd., jiný zase slyší v sobě různé hlasy, má vidění či vize, předtuchy, někdo vyvolává zase duchy....... Všechno je možné a vůbec se tomu už nedivím, mám spousty různých velmi zajímavých zážitků, sice jiných než ty, jiného druhu, a jsem o tom přesvědčen. Zkusto začít brát s humorem, začni meditovat, koncentrovat, ber to jako realitu, začni to zkoumat. Hlavně, jestli máš strach, tak se ho zbav, neboj se. Tvoje zážitky jsou fakt dost na palici, ale opravdu se neboj. Třeba se nebojíš, já nevím. Zajdi třeba za nějakým solidním knězem, farářem. Někdy to bývají moudří lidé, zkus to. Nebo i k tomu psycho. Možná narazíš na někoho, kdo má zkušenosti. Možná se mýlím, ale pokud Tě to trápí, něco s tím udělej:-)
Pér
Školák
Školák

Příspěvekod kapatcha » 28 lis 2009, 14:21

ahoj ne jako ctrach ale trosku me to desi, vim ze vsude kolem nas neco je o tyto jevy se zajimam uz dele ne sice tak do hloubky ale zbezne , vyvracet ti nic nebudu obzvlaste kdyz je to podle meho pravda.... skusimto rad bych to nejak rozvynul pokud mam dar nejakym zpusobem vidat veci kteri jini lede nevnimaji.....rad skoumam veci cloveku nezname a to i v tomto pripade, je to nebezpecne se poustet do nejakych veci spojenych se spiritsmem ale jinak by nikdo nic nezjistil zeano... medytuji a mensi veci se mi objasnuji:) kazdopadne ti dekuji za tvou reakci.
kapatcha
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 10 kvě 2010, 20:41

pokud popisuješ že cítíš chlad,myslím,že by to mohla být bud tvá babička nebo nějaký duch který se nesmířil,že musel odejít.aby si se toho zbavil musíš udělat tohle.čti pozorně nic nezaměnuj-vezmeš jednu velkou svící bílou,o půlnoci zapalíš a proneseš.ty duchu opust toto místo,vrat se zpět do svého hrobu,nic zlého jsem ti neudělal,jdi a už se nevracej.já slušně tě žádám v tvé přítomnosti se necítím dobře jdi a už se nevracej.at tvoje duše najde klid a mír.-potom odříkej jakokoliv motlitbu.v ten večer spi z růžencem na krku,v době odříkávání zapaluj šalvěj-ta je proti zlým duchům.až všechno uděláš.3krát řekneš -zdráv jsem.a měl by jsi se toho zbavit,kdyby avšak ani tohle nepomohlo napiš mi soukromnou zpávu a já ti poradím co a jak dál.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist