Chcela by som poprosiť o názor, na niektoré moje sny.
O POTOPE
PRVÝ
Sen sa odohrával v neobývanej bytovke, v ktorej sme mali party. Rozoznávala som tam mnoho známych, ktorých mám aj nemám rada, väčšina návštevníkov tam bola oblečená v drahých veciach, mali šperky, značkové hodinky a ja neviem, čo ešte, pričom ja som nebola výnimkou. Všade bol drahý alkohol a drogy a všetko to bolo zadarmo. Potom som prišla k oknu a videla som akoby tsunami vlnu, oveľa vyššiu ako blok, ktorá sa naňho prevalila a odrazu som bola na prízemí s nejakým starým chlapom v polozaplavenej chodbe. Správal sa ku mne hrubo a najprv ma chcel znásilniť, ale potom si uvedomil, že sa stala potopa a omladol a bol normálny. Vody v pivničných priestoroch pod nami pribúdalo, no nič viac sa nedialo, potom som sa zobudila.
DRUHÝ - sníval sa mi hneď na ďalší deň po prvom
Bola som členom nejakého združenia na pomoc sirotkám a stavali sme spoločne pre nich veľkú budovu, aby sa tam mohli venovať záujmovým činnostiam, lebo v pasťáku na to veľa miesta nebolo. Podvečer sme sa boli pozrieť, koľko sme postavili, a voda sa cez rozostavanú budovu prirútila v zlomku sekundy, avšak vlna sa ma priamo nejak nedotkla. Potom sme opravovali budovu a škody na nej spoločne so sirotkami.
TRETÍ - tretí deň
Bol letný večer a všade vládol pokoj, v cudzom meste, niekde na v Španielsku alebo Portugalsku. Prechádzala som sa po ulici a sledovala skupinky ľudí. Odrazu z bočných uličiek začali vybiehať splašení ľudia a bežali domov, ja som pokojne prešla tak, aby som videla, čo ich tak vyplašilo a keď sa začala rútiť voda priamo na mňa, vedela som, že jej neuniknem, tak som skočila za auto. voda prevrátila auto a tlak vody mi vyrazil dych a hodil ma o podvozok auta, ktoré bolo teraz priečne. V momente však voda zmizla, a ostala som tam ležať so všetkými zraneniami, špinavá a mokrá, strácala som vedomie, nejaký ľudia na zobrali na nosýtkach do podzemných priestoroch k iným zraneným a tam som stretla milý pár, mali sa radi a keď holka odišla, týpek sa po mne vrhol. Zavolala som pomoc, bola som dosť ubitá vodou aj bez neho. Prišli holuby a doďobali ho a potom som sa prebudila.
Štvrtý deň sa mi snívalo o výbušninách a hoci pršalo a celý sen som sa bála potopy, žiadna neprišla, len husto lialo.