od Lendler » 30 čer 2009, 00:41
Opet zdravim :-),
Napisu Vam dva zvlatni sny co jse mi zdali, pokusim se v kratsi podobe ;-)
Prvni sen,
Byl jsem v katakombach, a sel jsem porat po jedne chodbe. Sel jsem tou chodbou dal a dal az jsem dosel k takovemu rozsireni a na tom miste byl obri hrnec a me se jakoby zaclo vzpominat co tam ma byt tak jsem tam videl nejake ´´demony´´ a u hrnce stal nejaky obrovsky´´neclovek´´s obrovskym brichem a bicem v ruce. Videl jsem to jako bych si na to vzpominal,ale pak to zmizlo a ja zas videl jen prazdnou chodbu. Sel jsem dal az jsem dosel do dalsi rozsireniny a tam jsem videl uz normalne tri postavy s rohami jak pracovali,sekali a prikladali drevo do jakehosi kotle. Ja jsem tam stal a pozoroval je a po nejake chvilce mi zaclo byt neprijemne, jakoby ve me volalo oni te vidi. Nez jsem stacil neco udelat jeden z tech tri se zastavil kousek odemne a zvedl hlavu a podival se na me a zniceho nic zarval. Ostatni se na me taky podivali a rozbehli se za mnou a ja utikal pred nimi a jak jsem bezel zpet tak v te mistnosti kde nikdo nebyl jen jak jsem je videl jakoby vzpominku tak se tam obevili. A nez jsem vbehnul do toho prostoru kde byl ten hrnec neco na me zakriceli ti 3 co me honili ´´stuj tam je ´´lucianus (nebo tak nejak)´´ ale ja tam vbehnul a ten s tim bicem me chytnul a hodil si me prez rameno a ja se vzbudil.
chtel bych se zminit,nez jsem sel spat tak jasem cetl par stranek od Kennetha Granta a pak jsem meditoval. Jen jestli to nema nejakou souvislost :-) a chtel bych jen se zminiz ze Kennetha Granta nijak nestuduji jen jsem jej psrocet ze zvedavosti.
Druhy sen,
Zdal jsem mi nedavno a ja byl na nejakem namesti (bylo tam hodne lidi) a ja se na ne koukal jakoby jinyma ((ne)normalnima) ocima je to tezke popsat. Koukal jsem se na ne a oni vypadali na pohled normalne ale jakobych mohl rozeznat jaky je kazdy znich (primo zevnitr) a jakou ma auru (videl jsem coho trapi,nemoce,problemy atd. vedel jsem o nem vse.). Jako by mnel kazdy clovek 6 uplne ruznych aur. Bylo to zvlastni a fascinujici zazitek.
A ten to sen jsem mnel kdyz jsem meditoval a slysel jsem v sobe hudbu velice veselou a rytmickou,ale pak jsme se probudil cca po 10s co jse mi rozeznela v hlave a pak jsem sel spat.
Predem dekuji za vase nazory k temto mym snu :-)