Sen

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen

Příspěvekod Arclight » 23 čer 2009, 23:25

Ahoj, asi před 9 lety se mi zdál sen, ve kterém jsem zavřený v nějakém skladišti kde jsou regály a po různu jsou tam bedny a já stojím na jedné straně a přes ty regály vidím na druhou kde stoji nějaká postava v kápi s nožem a utíká za mnou mě zabít. Po nějaké době mě chytne a těsně předtím než ve sekne tak se probudím a celý zpocený. Pak se mi ten samí sen zdál ještě několikrát a pak dlouho nic. Až před měsícem se mi zdál znovu ale tentokrát jsem toho zakuklence zabil já,protože už jsem nebyl ve snu malý a smál jsem se a smál jsem se ještě když jsem se probudil jakoby ze sna. Ještě jsem zapomněl napsat že dřív jsem spával na křížení geopatogeních zón ale nevim jestli to s tim souvisí.Není to žádný neobvyklý sen ale chtěl bych slyšet vaše názory na toto. přišlo mi na něm divné že jsem se poprvé hýbat nemohl a po dlouhém čase hýbat mohl jako v reálu.
Toť vše.
Arclight
Školák
Školák

Re: Sen

Příspěvekod littlewitch » 24 čer 2009, 18:58

Arclight..
Nemal si v tých rokoch od prvého sna nejaké vážnejšie zdravotné problémy,alebo ohrozené zdravie?
Nejaká bolesť...v mieste,kam ťa protivník pred rokmi zasiahol...niečo,čo sa dialo tebe sa obrátilo a deje sa niekomu,kto ti neprial..všetko sa vráti..
Obrázek
Až raz odídem...vrátim sa ako anjel smrti, aby sme boli navždy spolu....a bolesť sa stratí...
littlewitch
Školák
Školák

Příspěvekod Arclight » 24 čer 2009, 20:08

no žádné jsem neměl ale mě se takových snů o mojí smrti zdálo víc...třeba jak jdu po schodech dolů a najednou padám,dlouho padám a než dopadnu tak se probudím.
Arclight
Školák
Školák

Příspěvekod littlewitch » 25 čer 2009, 17:49

Teraz sa konkrétne nechytám tvojej smrti v snoch,ale toho záhadného muža a toho,ako ťa napadol...bodanie v snoch..to bývajú občas upozornenia na zdravotný stav..môžu však byť aj hlboko v budúcnosti. Nie je vylúčené niečo ,čo ťa ešte len čaká.
Sny o pádoch značia,že sa nejak stráca pôda pod nohami..podvedomie nás chce od tejto traumy trochu odľahčiť,tak nám nikdy pád nenechá celkom dokončiť,alebo nám ho úplne rozprávkovo zľahčí
Obrázek
Až raz odídem...vrátim sa ako anjel smrti, aby sme boli navždy spolu....a bolesť sa stratí...
littlewitch
Školák
Školák

Příspěvekod Lendler » 30 čer 2009, 00:41

Opet zdravim :-),
Napisu Vam dva zvlatni sny co jse mi zdali, pokusim se v kratsi podobe ;-)

Prvni sen,
Byl jsem v katakombach, a sel jsem porat po jedne chodbe. Sel jsem tou chodbou dal a dal az jsem dosel k takovemu rozsireni a na tom miste byl obri hrnec a me se jakoby zaclo vzpominat co tam ma byt tak jsem tam videl nejake ´´demony´´ a u hrnce stal nejaky obrovsky´´neclovek´´s obrovskym brichem a bicem v ruce. Videl jsem to jako bych si na to vzpominal,ale pak to zmizlo a ja zas videl jen prazdnou chodbu. Sel jsem dal az jsem dosel do dalsi rozsireniny a tam jsem videl uz normalne tri postavy s rohami jak pracovali,sekali a prikladali drevo do jakehosi kotle. Ja jsem tam stal a pozoroval je a po nejake chvilce mi zaclo byt neprijemne, jakoby ve me volalo oni te vidi. Nez jsem stacil neco udelat jeden z tech tri se zastavil kousek odemne a zvedl hlavu a podival se na me a zniceho nic zarval. Ostatni se na me taky podivali a rozbehli se za mnou a ja utikal pred nimi a jak jsem bezel zpet tak v te mistnosti kde nikdo nebyl jen jak jsem je videl jakoby vzpominku tak se tam obevili. A nez jsem vbehnul do toho prostoru kde byl ten hrnec neco na me zakriceli ti 3 co me honili ´´stuj tam je ´´lucianus (nebo tak nejak)´´ ale ja tam vbehnul a ten s tim bicem me chytnul a hodil si me prez rameno a ja se vzbudil.

chtel bych se zminit,nez jsem sel spat tak jasem cetl par stranek od Kennetha Granta a pak jsem meditoval. Jen jestli to nema nejakou souvislost :-) a chtel bych jen se zminiz ze Kennetha Granta nijak nestuduji jen jsem jej psrocet ze zvedavosti.

Druhy sen,
Zdal jsem mi nedavno a ja byl na nejakem namesti (bylo tam hodne lidi) a ja se na ne koukal jakoby jinyma ((ne)normalnima) ocima je to tezke popsat. Koukal jsem se na ne a oni vypadali na pohled normalne ale jakobych mohl rozeznat jaky je kazdy znich (primo zevnitr) a jakou ma auru (videl jsem coho trapi,nemoce,problemy atd. vedel jsem o nem vse.). Jako by mnel kazdy clovek 6 uplne ruznych aur. Bylo to zvlastni a fascinujici zazitek.

A ten to sen jsem mnel kdyz jsem meditoval a slysel jsem v sobe hudbu velice veselou a rytmickou,ale pak jsme se probudil cca po 10s co jse mi rozeznela v hlave a pak jsem sel spat.

Predem dekuji za vase nazory k temto mym snu :-)
Lendler
Školák
Školák

Příspěvekod littlewitch » 03 črc 2009, 15:42

Sen prvý...
Dobrodružný a nebezpečný...
Túžba po poznaní,po niečom zakázanom,nebezpečnom..si zvedavý,chceš niečo nové skúsiť,ale akoby ťa tvoje vnútro,varovalo.
Mladí ľudia často sú práve takýmito snami bombardovaní svojim podvedomím. Veľa vecí naberáš zo svojho čítania a to je celkom prirodzené...necítiš zatiaľ problémy všedných dní..len tušíš..uži si život,kým je čo užívať..ale pozor na nástrahy života...nemusia byť cestou vpred!

Sen druhý...
Tvoje podvedomie bolo pohladené meditáciou,preto takýto sen..akoby si videl do ľudí...meditáciou si akoby otvoril svoje "tretie oko" (ale to nie je také jednoduché..je to len želanie ,ktoré vychádza z podvedomia),veľmi dobre na teba vplýva meditácia. Odporúčam ti pokračovať ďalej,toto bude tvoja cesta...podvedomie si vybralo.
V podstate tieto dva sny spolu súvisia :)
Obrázek
littlewitch
Školák
Školák

Příspěvekod Lendler » 12 črc 2009, 12:20

Dekuji za odpoved, todlenc na me sedi. :-) este se mi zdal jeden sen,ale ten sen jsem naspal do Konec sveta ! :( . Prosim o schlednuti :-) predem dekuji :)
Lendler
Školák
Školák

Příspěvekod Lendler » 12 črc 2009, 12:21

Lendler
Školák
Školák

Zpět na Sny