Konec sveta ! :(

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Konec sveta ! :(

Příspěvekod Charly007 » 27 čer 2009, 05:07

Sníval sa mi taký sen že sme byli ja s moju mamku na nejakej chate u cudzích ludí... Robili sme na nej porádek. Ja sem tam skoro ani nic nerobila len sem sa kukala z takeho okenka na oblohu byla modra krasna. Nemohla sem sa otočit lebo sem mnela strach, nakonec nekdo došel do tej chaty tak mna to odtrhlo od teho, došla mamka, stara pani a jeden chlapík. Stara pani sedela, mamka vedla nej a ja sem stala vedla mamky zas... Kukla sem sa na levo a byl tam malý chlapec v okne. Kukal sa na mna strašidelne ale moc, mna to proste vylekalo. Neustále sa kukal na mna asi 10 min v kusi cez to okenko ked sem ho zbadala proste konec, mamka mi rekla že sa ho nemam bat.Vypadal jak z nejakého hororu, ty oči proste. Ta stará pani mnela ze sebú papír a pero kedže byla stara tak už nemohla poradne vypravat, napísala neco na papír ale nebylo to moc čitatelne, prvé rádky ano ale potom už ne. Bylo tam písané že bude konec sveta, ja sem sa len nad tým nepozastavovala lebo sem si myslela že to je blbosť. O nejakú chvílu sem počula jak sa moja mamka bavila s tým chlapkem neco že chce prepísat tu chatku na mna a tak... mnela hodnotu asi že 60 000sk... dobre je to len sen ... mamka povidala že nato nemame... ja sem jej rekla že mami neboj sa všetko bude v poradku. Vyšli sme ven a ja sem sa kukla na oblohu zas... vydela sem velkú hvezdu moc velkú hvezdu, byl den a to mi už bylo podezrívé. Jak preletela okolo slnka ale letela dost pomali ... ríkam jaka pekna hvezda. Pomali sa približovala, rekla sem si že konec sveta nemože ešte byt!!! Predsa chcela by sem ešte stravit posledne sekundy s moju polovičku a tak, ale pravdu ked povim tak aj sem byla rada že sem byla s mamku. Zrazu všade byla tma ale videli sme slnko, nechápala sem. Meteorit pomali prechádzal ja sem obejmula mamku a povidala sem jej že ju lúbim mam ju proste moc rada, ona sa mna to opýtala ešte raz... chcela to počut proste... (Nato že mame nejaké ty zvyky v rodine tak nejsme zvykli sa objímat a ríkat mam ťa rad/a.) Ja sem jej to zopakovala, samozrejme rozplakala sa a potom aj ja ... Kukali sme sa jak pomali letí na nas... ja sem cítila večí a večí teplo nakonec len BUM ! ! ! :( Zobudila sem sa celá uplakaná !icon_cryyy! :sad: Nechcem už také sny !!! 's6447' CO nato ríkate ??? x//
Charly007
Školák
Školák

Re: Konec sveta ! :(

Příspěvekod kllara02 » 27 čer 2009, 12:37

Charly007 píše:Sníval sa mi taký sen že sme byli ja s moju mamku na nejakej chate u cudzích ludí... Robili sme na nej porádek. Ja sem tam skoro ani nic nerobila len sem sa kukala z takeho okenka na oblohu byla modra krasna. Nemohla sem sa otočit lebo sem mnela strach, nakonec nekdo došel do tej chaty tak mna to odtrhlo od teho, došla mamka, stara pani a jeden chlapík. Stara pani sedela, mamka vedla nej a ja sem stala vedla mamky zas... Kukla sem sa na levo a byl tam malý chlapec v okne. Kukal sa na mna strašidelne ale moc, mna to proste vylekalo. Neustále sa kukal na mna asi 10 min v kusi cez to okenko ked sem ho zbadala proste konec, mamka mi rekla že sa ho nemam bat.Vypadal jak z nejakého hororu, ty oči proste. Ta stará pani mnela ze sebú papír a pero kedže byla stara tak už nemohla poradne vypravat, napísala neco na papír ale nebylo to moc čitatelne, prvé rádky ano ale potom už ne. Bylo tam písané že bude konec sveta, ja sem sa len nad tým nepozastavovala lebo sem si myslela že to je blbosť. O nejakú chvílu sem počula jak sa moja mamka bavila s tým chlapkem neco že chce prepísat tu chatku na mna a tak... mnela hodnotu asi že 60 000sk... dobre je to len sen ... mamka povidala že nato nemame... ja sem jej rekla že mami neboj sa všetko bude v poradku. Vyšli sme ven a ja sem sa kukla na oblohu zas... vydela sem velkú hvezdu moc velkú hvezdu, byl den a to mi už bylo podezrívé. Jak preletela okolo slnka ale letela dost pomali ... ríkam jaka pekna hvezda. Pomali sa približovala, rekla sem si že konec sveta nemože ešte byt!!! Predsa chcela by sem ešte stravit posledne sekundy s moju polovičku a tak, ale pravdu ked povim tak aj sem byla rada že sem byla s mamku. Zrazu všade byla tma ale videli sme slnko, nechápala sem. Meteorit pomali prechádzal ja sem obejmula mamku a povidala sem jej že ju lúbim mam ju proste moc rada, ona sa mna to opýtala ešte raz... chcela to počut proste... (Nato že mame nejaké ty zvyky v rodine tak nejsme zvykli sa objímat a ríkat mam ťa rad/a.) Ja sem jej to zopakovala, samozrejme rozplakala sa a potom aj ja ... Kukali sme sa jak pomali letí na nas... ja sem cítila večí a večí teplo nakonec len BUM ! ! ! :( Zobudila sem sa celá uplakaná !icon_cryyy! :sad: Nechcem už také sny !!! 's6447' CO nato ríkate ??? x//

mno to je drsné ,já když se mi něco zdá , tak se v tom snu moc ani nemluví a už vůbec bych nic ve snu nepřečetla , ale takový sen bych nechtěla , noční můry nemám ráda , navíc ty věříš že v roce 2012 bude konec světa ??????????????????????????????????????????????????????????????
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod littlewitch » 27 čer 2009, 13:48

Podľa sna by som povedala,že vo vašej rodine je viera dôležitou súčasťou. Ak to nie je teraz tak,ale v minulosti to bolo silné.
Zmeny v prítomnosti,narušenie tradičných hodnôt v tvojom okolí,tak by sa dal charakterizovať tvoj sen. Veľa aspektov ukazuje na závisť v tvojom okolí a v tvojom podvedomí sa ukladá neistota a obavy z budúcnosti. Rodina je pre teba veľmi dôležitým článkom,a ako píšeš,že nemáte vo zvyku si navonok prejavovať city,občas v tebe tento moment chýba a podvedome si želáš objatie. (Ak si vo sne objímala matku,v skutočnosti môže ísť o hociktorého iného člena rodiny alebo blízkeho,či známeho)
O niečo dôležité sa bojíš,a tvoj strach sa bohužiaľ čoraz viac napĺňa...asi toľko vidím v tvojom sne ja :)
Obrázek
Až raz odídem...vrátim sa ako anjel smrti, aby sme boli navždy spolu....a bolesť sa stratí...
littlewitch
Školák
Školák

Příspěvekod mara275 » 28 čer 2009, 10:21

J8 veřim že bude konec Sveta ale dufám že ne 21,12 2012 to ne ale už Albert Einstein řekl "LIdstvo je díky sve blbosti odsouzeno k záhubě" !no1
mara275
Školák
Školák

Příspěvekod Lendler » 30 čer 2009, 00:07

Zdraviim :-),
chtel bych se zeptat na Vas nazor o mem snu,ktery se mi zdal nedavno.

Byl jsem na nejake louce byla krasna nos s cistou oblohou a ja se podival nahoru bylo mnoho hvezd a jedny byli zvlastne seskupene. Ja se na ne kouk a zniceho nic se pred mojim zrakem jakoby zrcadlove otocili a najedou takova modra exploze. Z oblohy vysla jakasi tlakova vlna a najednou sli videt meteory bylo jich hodne a jeden takovej vetsi se ritil vedle me a ja vedel ze uz neutecu. Dostal jsem takovej ten pocit bezmoci.Otocil jsem se zady od nej a citl jsem na svem tele taove skubnuti a ohen. Pak jsem se ocit v nejakem neprostoru. Byl to modrozluty cervenofialovy prostor proste plny barev.

Je zvlastni ze se mi ty sny zdaji az moc zive. Vetsinou mi prjdou takove sny kdyz medituji povecerech.
Predem dekuji za Vase nazory.

Zdal jsem mi este jeden zvlastni sen,ale pokusim se ho zaradit do prislusne skupiny, tak pak na nej mrknete ;-)
Lendler
Školák
Školák

Příspěvekod littlewitch » 15 črc 2009, 19:13

Farby v snoch sú vtedy,ak sa beru lieky ,či už na spanie,alebo celkovo na upokojenie. Vtedy sú aj sny trošku inak vnímané. Občas sú zrýchlené,občas príliš veľa farieb a často sa stáva,že v nich je aj zvuk,či hudba..je to ovplyvnené účinkami liekov...
K samotnému snu. Veľa sa všade vraví o konci sveta,preto sa často dostáva do nášho vedomia a tým pádom aj do podvedomia,kde ho ono nejak nevie rozumne spracovať,tak ho votká do tých najbláznivejších snov. Hviezdy značia nedosiahnuteľné túžby,ktoré jedným pohybom v sebe hneď dusíš :)
Obrázek
Až raz odídem...vrátim sa ako anjel smrti, aby sme boli navždy spolu....a bolesť sa stratí...
littlewitch
Školák
Školák

Zpět na Sny