jsem medium??..noční můry

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

jsem medium??..noční můry

Příspěvekod Chorchec » 06 črc 2009, 11:56

Zdravim, rád bych věděl, co si o tomto myslíte:
Už nevím, kdy přesně to začalo, ale asi tak letos v březnu. Zdál se mi normální sen, že v noci jedu s někým v autě a blíží se zatáčka. Najednou auto začíná zpomalovat a všechno mi v tom snu začíná černat. Bylo to tak strašně reálné, jako by se to zrovna v tu chvílí někomu stalo a ikdyž to samo o sobě není vůbec strašidelné tak prostě sem měl pocit, že se tam stane něco špatného a měl jsem strašný strach. Snažil jsem se z toho snu co nejrychleji vzbudit, ale když jsem se vzbudil (bylo to tak, že jsem stále trochu vnímal ten sen, ale více jsem už vnímal realitu a svůj pokoj) tak jsem měl křeč po celém těle a když jsem se snažil pohnout nebo zaječet tak to prostě nešlo. Musel jsem čekat, než ta křeč přejde. A měl jsem zvláštní pocit a stále jsem byl tak vyděšený, až jsem se bál o svůj život. Prostě naprostá bezmoc. Když už ta křeč pominula tak jsem si řekl, že to byla jen normální, sice dost zvláštní, noční můra.
Jenže horší zjištění bylo, když se to začalo opakovat. Nevím už přesně kolik jsem jich za tu dobu měl, ale vím, že dokonce v 1 týden jsem měl tuto noční můru každou noc a jednou dokonce i 3x za noc. Stále jsem měl docela obyčejný sen a najednou začalo všechno černat a probudil jsem se v křeči, že jsem se nemohl ani pohnout, prostě nic. A s pocitem že můj život je v ohrožení.
Jenomže bohužel v pár případech se stalo i něco navíc. V jednom když jsem se z toho snu probudil a měl jsem tu křeč tak jsem cítil jako by mi něco sahalo na nohu, ale já se nemohl ani podívat, ani cuknout nohou. V dalším případě jsem při té křeči viděl šedý obrys klečící postavy těsně u mé postele. To mě vyděsilo zdaleka nejvíc a zbytek noci už jsem radši zůstal vzhůru se zapnutou televizí.
Ale poté nějak noční můry odezněly a já měl klid. Ale předevčírem jsem měl další normální sen, že jedu v autě a najednou mi všechno ve snu začalo černat a já už věděl, co přijde po rychlém probuzení. Křeč. Ale nečekal jsem jednu věc. Když jsem se vzbudil a nemohl se ani pohnout tak jsem slyšel strašné funění. Jako by mi něco funělo do ucha. Byl jsem otočený ke zdi, takže jsem se nic neviděl. Jsem si jistý, že to nebylo lidské, ale skoro jakoby to funěl mědvěd (medvěda jsem nikdy funět neslyšel, ale přirovnal bych to tak k tomu). Až ta křeč pominula tak pominulo i funění a já se bál podívat. Ale pak jsem se odhodlal a nic nikde nebylo.

Když jsem o mých nočních můrách říkal rodičům, tak nevěděli co s tím a možná si i mysleli že kecám. Ale včera u nás byla na návštěvě sestra a když jsme ji o tom říkali, tak povídala, že to může být i něco víc než jen noční můra. A že se třeba se mnou chce spojit někdo ze záhrobí. Tak jsem dneska celý den projížděl internet a hledal něco co by mi mohlo moji situaci trošku objasnit ale nic moc jsem nenašel, tak píšu vám, abyste mi třeba řekli váš názor, protože si myslím, že byste o tom něco mohli vědět.

A ještě bych vám měl napsat, že úplně v každém snu jedu s někým v autě. Někdy s rodiči a někdy ani nevím s kým. Ale nikdy ten sen není úplně stejný. Ale většinou mi začalo všechno černat když jsem se otočil a podíval dozadu do zadního skla. Ale nevím jestli pokaždé, protože si už přesně nepamatuju každou tu noční můru.
Nevím, jestli třeba nemůže hrát nějakou roli, že v únoru jsem začal dělat autoškolu a minulý týden jsem si koupil auto. Bojím se, aby to třeba nebylo nějaké zlé znamení.

Pro jistotu vám napíšu ještě jednu moji příhodu, protože je možné, že to má souvislost. Před 2 lety jsem přijel z fotbalového zájezdu. A bylo už něco po půlnoci a protože zájezd měl konečnou stanici ve vedlejším městě, tak jsem byl rád, že mě řidič aspoň vysadil na křižovatce u mý vesnice. Jenže jsem po tmě musel jít po silnici, která vede skrz pole s obilím a nebyl to zrovna kousek až k první lampě. Mobil byl vybitý, takže jsem viděl tak maximálně na krok. A když už jsem viděl první lampu tak jsem si oddychl. Jenže v tu chvíli se začalo třást křoví a něco začalo pištět a slyšel jsem, jak se nějaké zvíře za mnou rozeběhlo. Tak jsem upaloval zpátky, až dokud jsem to za mnou neslyšel dupat. Byl jsem taky tak vyděšený, že jsem chtěl ječet, ale nešlo a místo toho jsem jen vydával nějaké pazvuky. Ale ten pocit co jsem při tom zažil je úplně ten samý, co mám při těch nočních můrách. Bál jsem se o život. Od té doby proto radši nekoukám na horory, abyste si nemysleli, že mám z toho zblblou palici. Akorát si stahuju seriál Lovci duchů. Ale to je tak všechno.

Mediální vlastnosti u media ve smyslu spiritismu se projevují upadnutím do tranzu nebo polospánku, v němž údajně může navazovat styk se zemřelými či duchy....Toto jsem našel na internetu, když jsem scháněl nějaké informace. Myslím si, že polospánek a tranz je přesně to, co se stává mě. Tak proto se ptám. Jsem snad medium???
Chorchec
Školák
Školák

Re: jsem medium??..noční můry

Příspěvekod S. de Guaita » 09 črc 2009, 08:05

Ahoj, no jestli je to tak jak říkáš, tak je to dost špatný....Já tohle zažíval taky, ale s tím rozdílem, že když jsem se probudil viděl jsem jen tmu a ani kousek světla s pocitem, že jsem mrtvý. K tomu jsem cítil velký úbytek energie ve svém těle a vibroval jsem při tom celý, nefungoval pohyb ani hlasivky....v té době jsem se chtěl stát médiem a zajímal jsem se hluboce o spiritismus a věř, že je to to nejhorší co může být. Nikdy víc... Doporučuju před spaním myslet na pozitivní věci, ne na problémy ani na auto...Dále co je asi podstatnější, vysvěť si pokoj, než tě to zabije, protože to je elementál, co chce do tvého těla, zemřelý duch by k tobě nikdy nepřišel, to jsou jen fámy...slyšíš i kroky po místnosti? buď si s tebou někdo astrálně hraje (což velice pochybuju) nebo je to právě elementál či něco horšího, radši nerozebírat, už bys nechtěl nikdy spát ;-)
nejsi věřící předpokládám?

přeji hodně úspěchu a vzdoru
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod Chorchec » 09 črc 2009, 09:04

díky...čekal jsem tady nedočkavě na nějakou odpověď...po místnosti kroky neslyšim..jenom občas zavrže podlaha, ale to nebude nic zvláštního si myslim ikdyž taky mě to vyděsí... a jinak věřící fakt nejsem...a od toho posledního zážitku jsem hledal různé věci na internetu a když teď o tom něco vím, tak se i bojim usnout...tak usínám třeba až ve 2 hodiny ráno...Modlim se, abych od toho už měl klid..
Chorchec
Školák
Školák

Příspěvekod S. de Guaita » 09 črc 2009, 13:45

JJ, taky chodím spát tak kolem druhé až třetí...ale jak říkám po vysvědcení místnosti a myšlení jen na to dobré a pozitivní před spaním by měl být klid...důležité je tomu věřit a nepochybovat...když se to objeví znovu, chce to zůstat v klidu a rozkázat ať odejde, nejlépe s něčím co má kovový hrot např. nůž. Kdyby ani to nepomohlo, bylo by potřeba dalších odpuzovadel.
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod Chorchec » 09 črc 2009, 13:55

jak tomu mám rozkázat když nemůžu vůbec nic dělat? mám si to říkat v hlavě?...a to si myslíš že mě to chce posednout jo?:-O
Chorchec
Školák
Školák

Příspěvekod S. de Guaita » 09 črc 2009, 15:41

Přesně tak, říkat si to v hlavě....magikům stačí při určitém průseru pomyslet na zaháněcí rituál pentagramu (což se tě netýká) a pomáhá to...tohle je stejné. Známý měl doma poltergeista a v jeho případě stačilo použít silnější dávku kadidla a rozkazovat ať odejde. Je možné, že si z tebe jenom tropí srandu elementál, ale pokud cítíš i úbytky energie jako jsem to měl já tak to je nějaká astrální larva nebo něco inteligentnějšího...může to být opravdu cokoliv, sukkubus, inkubus. jde o to přijít na to proč se ti to děje...Něco chce buď do tebe a nebo chce něco z tebe...
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod Chorchec » 09 črc 2009, 18:06

úbytek energie myslim nepociťuju...dekuju za informace:)
Chorchec
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 18:36

Aj, Succubus a Incubus... To je zlo...
lykantrop

Příspěvekod Chorchec » 09 črc 2009, 19:13

co to presne je??
Chorchec
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 19:18

Démoni sexuality přesněji.
Succubus - ženský démon lákající muže do postele a pak je zbaví jejich duše
Incubus - pravý opak...

Doufám, že jsem to neotočil, ale jsou to démoni, kteří do tebe nahlídnou a vidí jak tě zlákat po sexuální stránce...Berou na sebe podobu ženy nebo muže.
lykantrop

Příspěvekod Chorchec » 09 črc 2009, 19:52

to asi nebude ono...kdyz mam pritom pokazdy sen o aute...
Chorchec
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 20:00

To určitě ne, to už bys asi nežil ;)))

Zkoušel si usnout při světle?
lykantrop

Příspěvekod S. de Guaita » 09 črc 2009, 22:35

sakuby a inkubové jsou vytvořené bytosti v astrálu, jež tvoří lidi, jako všechno v astrálu kupodivu :D sají z člověka energii pomocí sexuálního styku...i ve snu....jestli si někdy měl sen o sexu byla to sakuba, zkouší navazovat styky....potřebují energii pro život v astrálu, ale to není tvůj případ, jen mi šlo o nastínění problematiky, že to může být cokoli. typuju to na astrální larvu nebo elementála, jak jsem už říkal... jediné co se dá dělat je exorcismus a impregnace místnosti...co odpuzuje tyto věci je kov, silné vůně a většina pozitivních věcí, ale jde hodně o tvé psychické rozpoložení před uložením ke spánku. Je toho hodně, určitě začni co nejdříve, než zjistíš, že tě něco uvnitř tebe sžírá, pak už může být pozdě...

hodně štěstí
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 22:44

Moment! Chceš tím říct, že každý sen se špetkou sexu, flirtu, milování, nebo jen "rande" a podobný... že za to mohou succuby? Nechtěj mne rozesmát. Chceš tím snad říct, že 99% mužů na světě jsou každou noc podrobování tímto démonem?

EDIT
Wikipedia: http://cs.wikipedia.org/wiki/Succubus a http://cs.wikipedia.org/wiki/Incubus
lykantrop

Příspěvekod S. de Guaita » 10 črc 2009, 07:06

Přesně tak! jak dochází na sexuální choutky ve snu jde o succuby, snaží se u muže o vyvrcholení, berou si z něho energii...jsou to prvopočátky, podle vydatnosti si vybírají silné vytrvalé muže, ty pak navštěvují i fyzicky...můj známý má velkou zkušenost, jedná se o holé znásilnění jestliže má člověk strach a chce se bránit...pocit přirovnám ke chvění a křeči z elektrického proudu, kdy se nemůžeš pohnout ani křičet. Succuby nepatří k démonům - ty jsou inteligentní, succuby se chtějí jen "nažrat" Kněží by nám o nich mohli vyprávět :D Dá se s nimi i paktovat, pak dávají energii oni tobě, ale to už se zase dostávám jinam. Tzn. že pokusy flirtu, milování, nebo jen "rande" mohou, ale nemusejí být od určité succuby, ale jak dochází na sexuální choutky, pocity chtíče a hlavně sexuálního vyvrcholení jedná se právě o ně.
S. de Guaita
Školák
Školák

Příspěvekod Karikatur » 10 úno 2010, 13:54

Ahoj.Je to zvláštní,protože zažívám uplně to stejný a nikdo mi nemuže pomoct ani poradit.Mam pocit že snad nikdo neví o co jde.Teď když se mi to v noci stalo naposled,tak to byla fakt síla.Tak jsem se rozhodl něco o tom zjistit.Bez uspěchu....Když čtu tvuj článek tak mám pocit jako kdybych to sem napsal ja.Je to stejnej scenář,jen se mi to začne zdát jinde ale je to fakt šíleny,pokaždý mam pocit že zešedivím.Ozvy se prosím na muj mail:merkur29@seznam.Pokecáme o tom a třeba na něco přijdem.Zatím čau
Karikatur
Školák
Školák

Další

Zpět na Sny