Mluvení,křičení ze spaní a další

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Mluvení,křičení ze spaní a další

Příspěvekod jennie1 » 09 črc 2009, 19:42

Ahoj,
potřebovala bych poradit.Můj přítel usíná velmi rychle(já naopak usínám pomalu,někdy i víc jak hodinu),což by nevadilo,ovšem on má dost často "živé" sny a to tak,že křičí ze spaní,cuká sebou vzhledem k tomu co se mu zdá,zkrátka fyzicky prožívá svůj sen.Já vím,že toto se děje spoustě lidem a že to není nic strašnýho,mě jen zajímá,zda existuje nějaký způsob,jak toto omezit,tedy hlavně ty výkřiky :-)On si pak samozřejmě nic nepamatuje,ikdyž ho vzbudím,ale mě to vždy vzbudí a vyděsí,co se děje :-)Kdyby to bylo jednou za čas,tak to neřešíme,ale je to skoro každou noc,někdy i několikrát za noc.Může někdo poradit?Díky
jennie1
Školák
Školák

Re: Mluvení,křičení ze spaní a další

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 19:51

Jak se staví k usínání? Bojí se usnout? Nemyslí na to?
Klíč je podle mě v tom, co se mu zdá -> hledat původ příčin -> vyřešit problém
lykantrop

Příspěvekod jennie1 » 09 črc 2009, 20:15

Ne,právěže se nebojí usnout a ty sny nemusí být nějak zlý,bývají i v pohodě,tuto noc se mu zdálo,že hrál fotbal například:-),den předtím,že ho napadl drak :-),ale kopal u toho a pak vykřikl hodně nahlas,to vzbudilo mě i jeho,takže to nejsou jakoby noční můry.Ono právě nejde o to,co se mu zdá,jako spíš o ty fyzické projevy u toho,že sebou cuká,mluví,křičí,klape zubama atd.Mě to vždy vyděsí,jestli se mu něco nestalo,protože třeba usínám a slyším,jak dýchá trhaně,jak sebou cuká například..bydlíme spolu cca 3roky a děje se to celou dobu.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 09 črc 2009, 20:17

Já se snama moc zkušenosti nemám, takže ti moc neporadím.
Třeba má velmi živé sny, proto se to promítá i do těla.
lykantrop

Příspěvekod jennie1 » 09 črc 2009, 20:22

já to právě tak beru,že to jsou velmi živé sny,ale právě v tom původním příspěvku mě zajímalo,zda se tyto projevy u živých snů,dají nějak potlačit nebo alespoň zamezit tomu křičení a povídání.Vím,že on to nedělá schválně,že to je věc podvědomí,proto myslím zda by to nešlo nějak upravit.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 29 srp 2009, 06:15

expřítelkyně měla taky velmi živé sny, pokud jsem nemusel tak jsem jí nebudil, maximálně "pššš trdlo, to se ti jenom zdá:oDD" zabíralo to vždycky:oDD
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Zpět na Sny