Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ

Příspěvekod gr3g0ry » 02 srp 2009, 16:50

jarrrr píše:Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Já mám asi 12krát jsem to zkoušel, ale bez úspěchu. Nemáte někdo nějaký způsob nebo nemůžete mi nějak poradit ? Díky

No jeden zp. mám ale nvm jestli je to přímo a.c., kdo máte zájem napište mi na icq 412588465
gr3g0ry
Školák
Školák

Re: Astrální cestování

Příspěvekod jennie1 » 08 srp 2009, 18:25

Ahoj,
zkoušela jsem několikrát astrální cestování pomocí i-doseru,ale nic se nedělo,ale dnes jsem to zkoušela znovu a nastala mírná změna,takže bych vám to chtěla popsat a mohl by se k tomu někdo vyjádřit?
V předchozích dvou případech jsem měla problém se plně soustředit,pořád mi lítaly myšlenky a vždy když už to vypadalo slibně,zas mi něco "prolítlo "hlavou.Tentokrát sice taky,ale pak z ničeho nic jsem cítila něco mezi brněním a mrazením na rukou a na nohou,vnímala jsem pouze tyto pocity a pak zvuk i-doseru a ikdyž jsem měla zavřený oči,tak jako by se přede mnou rozsvítilo.Bohužel to byl jen okamžik,pořád mě něco vracelo,vyrušovalo,např.mě něco lochtalo na nose,tak jsem se musela poškrábat atd.Během těch 30min,co doser běžel,tak jsem toto zažila několikrát,brnění-mrazení,světlo a pak ještě takové škubání v různých svalech na rukou a na nohou a párkrát taky hlavou.
Otázka tedy zní-jsem na dobré cestě dosáhnout astrálního cestování? Díky předem za odpověď
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Terfelus » 10 srp 2009, 16:21

Nezkoušely jste někdo v AC navštívit např. Area 51 :?:
Kdyžtak 'Sorry' za blbou otázku ale já sem ještě v AC nikdy nebyl.
Terfelus
Školák
Školák

Příspěvekod kajra » 10 srp 2009, 19:36

Ahoj, podle příspěvků do této debaty se dá říci, že pisatelé o tomto tématu mnoho neví. Není divu. Víš, ono astrální cestování je výsledkem dlouhodobého a velmi složitého procesu. Vím že existuje různá literatura, kde jsou k mání všelijaké "rady" jak tohoto zážitku dosáhnout. Určitě jsem nečetla všechno, ale to, co jsem viděla, bylo tak trochu k smíchu. Já osobně s tím zatím také vlastní zkušenost nemám, ale pevně věřím, že jednou v životě k tomuto cíli dojdu. Proces se týká mnoha meditací, změny myšlení a názorů, změny životního stylu. Také hodně záleží na správném guru. Mám kamaráda reportéra a cestovatele, který píše články například do časopisu Kokteil. Před několika lety navštívil domorodý kmen kdesi v africkém pralese. Dozvěděl se, že tamní šaman připravuje nápoj z nějaké liány, po kterém se má dostavit zážitek astrálního cestování. Moc si vždycky přál to prožít a vlastně jen kvůli tomu se do toho pralesa vydal. V té vesnici pobýval dva týdny. Zážitky, které mi vyprávěl, by asi vydaly na knihu. Když se konečně dočkal obřadu s tajemným nápojem, byl hrozně natěšený na to, co se bude dít. Když viděl, jak šaman nápoj vaří, trochu ho přešla odvaha. No ale vydržel až do konce. Nápoj byl hotový až pozdě v noci. Vyhlíželo to prý jako voda po hodně špinavém prádle. Pili to z nějakých hodněkrát použitých plastových kelímků. Konzumentů bylo šest, tři domorodci, včetně šamana, a tři běloši. Pět mužů nápoj vypilo a po chvíli si prý lehli na zem, obrátili oči v sloup a nereagovali. Kamarád se tedy odhodlal a kopnul ten humus do sebe na ex. Chvíli prý nic, ale co se dělo pak, to prý do nejdelší smrti nezapomene. Dostavil se záchvat tak silného zvracení, že prý ze sebe vyhodil snad i mateřské mléko. Až do rána mu bylo nepředstavitelně zle. Pak usnul a probudil s obrovskou kocovinou až další večer. Jestli ve snu někam cestoval prý neví, protože byl totálně mimo. Šaman mu na to řekl, že jeho tělo potřebovalo očistu. Zbavil se prý všeho, co v něm bylo špatné. Nabídl mu, aby se zúčastnil příštího obřadu. Kámoš si skutečně připadal naprosto pročištěný, ale sbalil se a odjel, jak nejrychleji mohl. !smejesa! Takže astrální cestování se nekonalo ani v Africe. Znám dvě osoby, které již mají tento zážitek za sebou. Popisovali to jako pocit největší možné svobody a volnosti, uvědomění si svého skutečného Já, setkání se sebou samotným, nalezení nejvyšší pravdy, která je ohromující. Z toho lze vytušit, že astrální cestování ani nemůže být jednoduchou záležitostí. Člověk musí být na něco takového skutečně připravený. Není to dopřáno každému, i kdyby sebevíce chtěl. Ještě jedno varování. Pokud se o to pokouší člověk, který je netrpělivý, nemá za sebou jiná důležitá poznání a není připravený, může se dostat do hodně nepříjemného stavu, ve kterém prožije dost hrůzné pocity. Takže, pracuj na sobě a hodně štěstí.
kajra
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 10 srp 2009, 23:09

jennie1 píše:Ahoj,
zkoušela jsem několikrát astrální cestování pomocí i-doseru,ale nic se nedělo,ale dnes jsem to zkoušela znovu a nastala mírná změna,takže bych vám to chtěla popsat a mohl by se k tomu někdo vyjádřit?
V předchozích dvou případech jsem měla problém se plně soustředit,pořád mi lítaly myšlenky a vždy když už to vypadalo slibně,zas mi něco "prolítlo "hlavou.Tentokrát sice taky,ale pak z ničeho nic jsem cítila něco mezi brněním a mrazením na rukou a na nohou,vnímala jsem pouze tyto pocity a pak zvuk i-doseru a ikdyž jsem měla zavřený oči,tak jako by se přede mnou rozsvítilo.Bohužel to byl jen okamžik,pořád mě něco vracelo,vyrušovalo,např.mě něco lochtalo na nose,tak jsem se musela poškrábat atd.Během těch 30min,co doser běžel,tak jsem toto zažila několikrát,brnění-mrazení,světlo a pak ještě takové škubání v různých svalech na rukou a na nohou a párkrát taky hlavou.
Otázka tedy zní-jsem na dobré cestě dosáhnout astrálního cestování? Díky předem za odpověď

Myslím, že sa príliš sústreďuješ na vystupovanie z tela, a nemyslíš na to, čo bude potom. Mala by si si podrobne naplánovať celú cestu aj s návratom. Na začiatok stačí, ak si len poobzeráš svoje telo, a poprechádzaš sa po svojej izbe tak, ako je to v tom videu. Keď získaš viac sebadôvery, potom môžeš ísť ďalej. To trhanie vo svaloch je znak uvoľňovania. Pokračuj ďalej.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod jennie1 » 11 srp 2009, 11:23

Děkuji za odpověď Pantere.Samozřejmě,že každý,kdo to zkouší,chce dosáhnout toho volného pohybu kamkoli,ale nemyslím si,že bych se až moc soustředila na to,abych už byla kdesi pryč :-).Možná to z mého příspěvku vyznělo jinak než bych chtěla,šlo mi spíš o to,zda jsem na dobré cestě nebo zda jsem absolutně vedle :-)Když Pantere říkáš,že to k tomu patří,jsem ráda a můžu pokračovat dál,děkuju.
Já samozřejmě vím,že by člověk měl vědět,co po tom zážitku vlastně chce a jít do toho s jistou rozvahou.Já se o tyto věci zajímám cca 15let,tedy o věci,které se týkají tohoto fóra a až teď cítím intuitivně nějakou změnu a pokrok v hledání odpovědí na mé otázky,takže já Kajro moc dobře vím,že je to otázka dlouhodobá a nejde jen zrovna o astrální cestování,samozřejmě.
Co ostatní,jak pokročili?
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod kajra » 14 srp 2009, 14:35

Tak to myslím, že jsi skutečně na dobré cestě a držím palce, aby tvé snahy korunoval úspěch. Mám kamarádku, která žije v Indii. Několik takových výletů již podnikla. Říkala, že při svých začátcích nemohla překonat nějaké podvědomé obavy. Jakmile se konečně začalo s jejím tělem něco dít, v určitém okamžiku to stopla, aniž by to vědomě chtěla. Trvalo to hodně dlouho. Jednou ale se vznesla naprosto nečekaně. Říkala, že jí to velmi překvapilo. Trvalo to krátce, ale byl to prý pocit, který se nedá popsat. Pak opět několik měsíců nic. Když se vznesla podruhé, opět nečekaně, odvážila se, a naplno se tomu podala. To, co mi o tom líčila, bych skutečně také chtěla poznat. Ovšem přede mnou je asi ještě dlouhá cesta. Také všechny starosti a trápení mých klientů, se ketrými za mnou chodí, jsou asi hodně těžkým závažím. Tobě se ale tvé přání určitě již brzy vyplní. Doufám, že se pak s námi podělíš o své dojmy. Tak hodně štěstí!
kajra
Školák
Školák

Příspěvekod mickey07 » 03 zář 2009, 13:35

Ahoj,znáte někdo tuhle knihu?-Astrální projekce od Denninga a Phillipse
link: http://www.poznani-knihy.cz/detail/73/1 ... i-projekce
Zkouším podle ní cvičit ale,zatím jsou tam popsaná cvičení pouze v stoje,tak se podle mě nelze ale pořádně uvolnit.Když jsem to zkoušel podle toho,co jsem vyčetl na internetu(pozice v leže+uvolňování),dosáhl jsem pdobných výsledků jako většina ostatních zde píšících.Zkoušel jsem to asi dvakrát a obcházelo mě podivné brnění celého těla-dosti silný pocit.Souvisí s OOBE nabíjení čaker-myslím,je to pro vystupování z fyzického těla nutné?
O těchto úžasných věcech jsem se dověděl z knih Lobsanga Rampy.Myslím,že je to více než vhodná četba pro všechny astrální cestovate.
mickey07
Školák
Školák

Příspěvekod aidan » 11 zář 2009, 16:36

(zde opakuji to samé co v tématu Aura... nicméně je to na místě jak tam, tak tady)

Doporučuju knížky od tibetského lámy-lékaře (+ x dalších titulů) Lobsanga Rampy. První knížkou je Třetí oko, pak můžete pokračovat Jeskyní předků, Lékařem ze Lhasy, Příběhem Lobsanga Rampy atd... To vše popisuje jeho život a poněkud odlehčeně Vás uvede do situace. Napsal i knihu Škola esoteriky, kde se již zabývá podrobným popisem postupů, jak např. vidět auru, astrálně cestovat a spoustu dalších souvisejících věcí.
Stojí to za Váš čas.
aidan
Školák
Školák

Příspěvekod Orleon » 11 říj 2009, 22:38

astrální cestovaní je to samé jako OOB?
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 12 říj 2009, 04:11

mickey07 píše:Ahoj,znáte někdo tuhle knihu?-Astrální projekce od Denninga a Phillipse

Tú knihu nepoznám, ale sú aj iní autori. Lobsang Rampa je dobrý, v Škole ezoteriky sú vysvetlené základy AC.
Odporúčam si prečítať aj M.Pritchard - Kurz astrálního cestování, a R.Bruce - Astrální projekce.

Orleon píše:astrální cestovaní je to samé jako OOB?

Pri astrálnom cestovaní dochádza k OBE, čo je vlastne zážitok mimo tela.
Naposledy upravil panter dne 12 říj 2009, 22:11, celkově upraveno 1
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Orleon » 12 říj 2009, 21:05

kdysi jsem totiž četl knihu, něco na způsob záhady a mysteria a tam popisovali fenomén Out of body teda OOB, týkalo se to toho, že duše umí opustit tělo ve spánku a může cestovat v našem reálném světě a pak se zase do těla vrátit, je to ono?
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 13 říj 2009, 04:06

panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Orleon » 13 říj 2009, 15:26

Díky za info !no1
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod Pegg75 » 27 říj 2009, 19:12

Byla bych moc ráda, kdyby mi někdo poradil. Pokouším se o AC již řadu měsíců. Začátky byly bezúspěšné, ale nakonec se povedlo(prozatím 3x). První AC bylo strašidelné. Cítila jsem jak se zvedám z těla od hrudníku do sedu. Při výstupu jsem cítila lupnutí a zalehlo mi v uších, cítila jsem jak se ode mě táhnou nitky jako pavučinky k mému tělu. Slyšela jsem zřetelně hlas mého mrtvého dědečka, jak říkal:"Pomalu, hlavně pomalu!" Byl to krásný pocit, pak ale následoval děs. Kolem byla štrašná tma, prostě černo a cítila jsem panickou hrůzu, zoufalství a děs. Tak jsem se vyděsila, že jsem byla okamžitě zpátky v těle. Druhé vystoupení z těla bylo příjemné, najednou jsem byla nad tělem a vznášela se po pokoji. Byla také tma, ale věděla jsem, že jsem ve své ložnici a necítila strach, ale mírné vzrušení a byl to nádherný pocit, vznášet se po místnosti z rohu do rohu a zpět k tělu, ta úžasná lehkost se nedá popsat. Naposledy se mi to podařilo včera. Tentokrát jsem cítila, jak mě někdo tahá za nohy a ruce. Měla jsem nohy nad tělem dost vysoko a byla jsem hrudníkem a hlavou pořád v těle, takže po chvíli jsem byla vlastně hlavou dolů.Viděla jsem slabý obraz muže ( bílá silueta), jak mě tahá za nohy. Vůbec jsem se nebála, naopak jsem se mu snažila pomoci a dostat z těla i hlavu a povedlo se. Obrys muže zmizel a já levitovala nad tělem. Byl to krásný pocit , ale najednou jsem uviděla u postele ( viděla jsem to, aniž bych otočila hlavu, prostě jsem viděla vše kolem sebe, celou místnost) schoulenou nahou postavu, jak zmateně pobíhá ( ve skrčené poloze) tam a zpět od postele ke zdi. Spustila jsem se níž a když se zastavil u mě, tak jsem mu položila ruku na holou hlavu, cítila jsem drsnou kůži( nevím proč jsem to udělala). Neměla jsem napřed strach, ale byla jsem zmatená. Chvíli jsem jej držela a on u mě klidně stál ( tedy choulil se). Pak jsem ale dostala strach a chtěla se vrátit zpět. Musela jsem si to ale říci asi třikrát, než se mi to povedlo. Okamžitě jsem byla zpátky v těle. Potřebuji tedy poradit, jak se dostat od těch děsivých pocitů a postav, abych se mohla pokusit i opustit pokoj. Pokud by mi někdo poradil jak dál, byla bych moc ráda.
Pegg75
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 27 říj 2009, 20:57

Urobila si veľký pokrok. To, že máš strach je normálne. V astrále uvidíš mnoho takých potvoriek, nemusíš sa ich báť. Najväčším nepriateľom je práve tvoj strach, pretože ten ti zabráni aby si išla tam, kam chceš. Jediné, čo ti môžem poradiť je, aby si trénovala ďalej. Časom ten strach pominie, a budeš môcť ísť ďalej.
panter
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Magie