"Živý" sen o temné bytosti

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

"Živý" sen o temné bytosti

Příspěvekod jennie1 » 12 pro 2009, 21:50

Ahoj,chtěla bych se s vámi podělit o svůj sen, který jsem měla dnes v noci..
Velmi živě se mi zdálo o tom,že mě probudil šramot za dveřmi do předsíně a když jsem se na ně podívala,klika se hýbala nahoru dolů,ale taky nepochopitelně kolem dokola,což mě vyděsilo,tak jsem se snažila probudit svýho přítele,ale ten mně rozespale odbyl a spal dál a já teda šla vyděšeně k těm dveřím,ty se najednou otevřely a já stála na prahu a ikdyž jsem nic neviděla,tak jako kdybych vstoupila do "něčeho",protože kolem mě byla najednou jakoby tíha a hustota a já cítila potřebu s tím bojovat.Vím,že jsem chtěla křičet,ale křičela jsem v duchu na tu energii nebo co to bylo,že nade mnou nemá žádnou moc a nic nedokáže a ať jde pryč.že mě nedostane a po chvíli to zmizelo,ale na zemi na koberci zůstal tmavý flek..toť vše,pak jsem spala v pohodě dál,ale tenhle sen si pamatuju celý den a zajímalo by mě,co si o tom myslíte.
Přiznám se,že jsem ráno nevěděla,zda to byl jen sen nebo ne a dokonce jsem se šla podívat,zda tam není na zemi flek,až tak byl ten sen "živý":-).
Díky předem za názory..
jennie1
Školák
Školák

Re: "Živý" sen o temné bytosti

Příspěvekod Akyana » 15 pro 2009, 02:48

Tvůj sen byl o

konfrontaci se svým Stínem.

Stín je velmi silná archetypální část Tvého podvědomí, která je tvořena vším, co potlačujeme a většinou jí vnímáme jako temnou a zlou, i když velmi často skrývá světlo a vždy sílu.
Tmavý flek na koberci...stín.
Podepsal se Ti.
Možná už jsi dost silná, aby jsi se podívala dovnitř sebe a poznala i tuto svojí část.
Je to bolestivé, těžké a někdy nebezpečné a proto bych Ti to doporučila pouze pokud cítíš, že na něco takového máš.
Jinak ještě počkej.
Ale možná, že už na sobě pracuješ v tomto směru a Stín se Ti tedy ukázal, což je- dá se říci- svým způsobem privilegium.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod jennie1 » 15 pro 2009, 09:01

Děkuju za odpověď a trochu mě z toho zamrazilo,protože je pravda,že na sobě pracuju v tomhle smyslu teď několik měsíců dost intenzivně,díky různým náznakům a symbolům v mých snech (viz mé ostatní příspěvky)jsem se o to začala zajímat víc..mám přečteno za tu dobu dost knih o psychologii,magii,regresi,podvědomí a teď mám rozečtenou Bránu k zasvěcení a ikdyž nemám další čas na praktickou stránku věci,snažím se pochopit,jak vlastně naše duše,astrální tělo funguje,jak nás to ovlivňuje a jak to můžeme my sami ovlivnit,učit se,takže ano..snažím se tím vlastně poznat samu sebe a je možné,že tato část mě se mi chtěla "ukázat".Vlastně mě tohle vysvětlení na chvilku napadlo,ale chtěla jsem vědět co by to mohlo znamenat od někoho zkušenějšího,kdo se ve snech vyzná a je to dost zajímavé vysvětlení..A s tím,zda se na to cítím..zatím asi ne,mám dojem,že na konfrontaci jsem se ještě naučila a poznala dost málo,ikdyž já mám celoživotně sklon se podceňovat,takže objektivně fakt nevím :-)..O Stínu bych se tedy měla něco dalšího naučit.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 pro 2009, 11:58

Z toho, co jsi napsala a z toho, jak jsi to napsala...myslím, že na to máš.

Výborná kniha o Stínu se jmenuje....Temná stránka hledačů světla od Debbie Ford.
Na této stránce najdeš úryvky.
http://www.sugama.cz/s/modules/news/art ... toryid=454
Např:

„Čím více se upíráme ke světlu, tím neproniknutelnějším se stává stín.“

„Věříme, že když se zblízka podíváme na to, co leží hluboko v nás, najdeme cosi strašného. Bojíme se každé myšlenky a každého pocitu, který jsme potlačili.“

„Naše stíny drží podstatu toho, kdo jsme. Drží naše nejcennější dary. Když čelíme těmto aspektům nás samých, osvobozujeme se, abychom zažili naši úžasnou celistvost: dobré i špatné, temné i světlé. Jedině přijetím všeho, čím jsme, si zasloužíme svobodu volby, čím v tomto světě budeme.“

„Raději budu celistvý než dobrý. Kolik je nás, kteří prodáváme sami sebe, abychom byli dobří, oblíbení, aby nás ostatní přijímali?“

„Z tohoto hlediska se musíme ptát, jestli opravdu máme nějaké špatné a dobré části. Nebo musí opravdu všechny části tvořit celek? Protože jak můžeme poznat dobro, aniž bychom znali zlo? Jak bychom poznali lásku, kdybychom neznali nenávist? Jak bychom poznali odvahu, kdybychom neznali strach?“

„Musíme si odpustit, že jsme lidští. Musíme si odpustit, že nejsme dokonalí.“

„Řada z nás tráví až příliš mnoho času honbou za světlem, místo kterého nalézají jen stále větší tmu.“

„Když si dopřejete čas k objevení celého svého já, otevřete si dveře k pravému osvícení. Jednou z největších pastí Věku informací je syndrom „To znám“. Vědění nám často zabraňuje v získávání zkušeností srdcem. Práce se stínem není intelektuální, je to cesta od hlavy k srdci.“
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod jennie1 » 15 pro 2009, 12:23

Děkuju..:-) Až dočtu Bránu k zasvěcení,tak se toto zkusím sehnat,díky za tip..
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 pro 2009, 12:28

Rádo se stalo, držím palce.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Zpět na Sny