Hrozný sen

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Hrozný sen

Příspěvekod Owowner » 21 pro 2009, 23:00

Dobrý deň už pól roka sa my sníva jeden sen ale píšem až teraz pretože som toto skvelé fórum spoznal. Stále sa my sníva jeden krutý sen. Ale po poriadku zvlaštnosť je že sEn sa my nikdy nesníva cez noc. Sníva sa len vtedy keď sa ráno zobudím keď potrebujem niečo urobiť dám si budik.Keď už mám tu pracu hotovú a ostane čas tak si idem na hodinu ešte lahnuť. Zavriem oči a zrazu akoby som cítil že sa dotoho sna dostávam neviem to popisať je to akoby som počul veľmi dunivý zvuk a zrazu sa dostanem do sna počujem tlkot svojho srdca.Vo sne otcorim oči a som v mojej posteli v presne tej polohe ako som zaspal . Mám snahusa posadiť alebo aspoň pohybovať sa pretože si uvedomujem že som opeř v tomto hroznom sne ale všetky moje pohyby sú malátne nedá sa my skoro vôbec hýbať . Potom to príde začujem hrozný ženský krik. A Zrazu sa predomnou zjavý tmavá ženská postava už sa my stalo že aj mužska a pozrie sa nMna a bud Kričí potom sa my stáva že v niektorých znich má tá postava začne zurigo škrabať , niekedy škriťiť naposledy má dusila mojím vankúšom.Ale to nieje všetko pretože občas sa normalno trochu vystrašený zobudím ale niekedy sa my stáva že ako má tá postaava buď zabije kričí namna zrazu sa zlbudím ale zistím že som opeť v tomto sne ako cyklus raz sa my to stalo 5 krát posebe až kým som sa skutočne zobudil. Zvláštne je že či somubabky alebo doma tak vo sne som na mieste aj v rovnakej polohe ako som zaspal -a sníva sa mi to len ráno alebo cez deň . Pôrodom vás o vysvetlenie.Vopred ďakujem.
Owowner
Školák
Školák

Re: Hrozný sen

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 22 pro 2009, 17:54

Ja ti poviem môj uhoľ pohľadu netvrdím že ti pomôžem alebo že moje tvrdenie bude správne .. Vieš ako koľko ľudí toľko názorov.
Tak po prve by som chcela poukázať na to:
Owowner píše: Zavriem oči a zrazu akoby som cítil že sa dotoho sna dostávam neviem to popisať je to akoby som počul veľmi dunivý zvuk a zrazu sa dostanem do sna počujem tlkot svojho srdca.Vo sne otcorim oči a som v mojej posteli v presne tej polohe ako som zaspal ..

S mojho pohľadu ide o astrál dostaneš sa do astrálu tým že sa ti to stáva cez deň je vysvetlitelný fakt ten že pokiaľ ideš spať v noci si unavený a tvoje vedomie nieje pripravene na cestu do astrálu. Ako opisuješ deje sa ti to len cez deň keď máš hotovú prácu , tak vlastne tvoje vedomie je ako keby pri zmysloch tak sa automaticky prehodí do astrálu. Ďalšia vec tá žena občas muž čo ťa chodia strašiť možno má nekdo na teba veľmi ťažké srdce a robí ti zle pomocov astrálu.
Ďalšia možnosť je že niaka duša ma na teba ťažké srdce. Poviem ti jednu skúsenosť čo sa stalo mojej mame , zomrela môjho otca mama ktorá nemala rada moju mamu a takýmto istým spôsobom jej robila zle dusila ju škrabala ju ako keby sa jej chcela zbaviť. Ja ti poradím toľko neviem či sa zaoberáš mágiou ale odporúčam ti urobiť si ochranu izby na negatívnu energiu , a skús si zohnať posvätený krížik a strčiť si ho pod vankúš pokiaľ ani toto nezabere skús stým bojovať predsa tvoja myseľ je silnejšia ako niake stvúry čo ti nedajú pokoj, alebo vyhľadať magickú pomoc :)
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod Owowner » 23 pro 2009, 10:59

Fuha . Nikdy som takto nadim nerozmyšlal . Myslíš že by som sa nevedome dostal do astralu. Niektorým ľudom sa to nepodarí ani keď sa tam chcú vedome dostať. Mám kamaráta ktorý praktikuje astrál už dlho a spomínal my že sa nedokáže dostať do miestností s krížikom . A takisto my spomínal niečotaké že tam môžem stretnúť niečo také volá sa to že červ a snaží sa v človeku vyvolať veľky strach. A ešte jedna otázka. Kdesi som počul že keď zomriem v astrle tak aj v skutočnosti? Je to pravda? A ako stim bojovať keď sa my tam podarí len pohnúť hlavou a to ešte po chvíli sústredenia.
Owowner
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 23 pro 2009, 17:54

Owowner píše:Fuha . Nikdy som takto nadim nerozmyšlal . Myslíš že by som sa nevedome dostal do astralu. Niektorým ľudom sa to nepodarí ani keď sa tam chcú vedome dostať. Mám kamaráta ktorý praktikuje astrál už dlho a spomínal my že sa nedokáže dostať do miestností s krížikom . A takisto my spomínal niečotaké že tam môžem stretnúť niečo také volá sa to že červ a snaží sa v človeku vyvolať veľky strach. A ešte jedna otázka. Kdesi som počul že keď zomriem v astrle tak aj v skutočnosti? Je to pravda? A ako stim bojovať keď sa my tam podarí len pohnúť hlavou a to ešte po chvíli sústredenia.

Nevedome samozrejme , aj keď sa učíš
astrál tak sa tam najskôrej dostávaš nevedomo ako vedomo. Ľudia ktorý vedia vedome cestovať majú dar(dá sa to tak povedať) .. Ja napríklad cestujem od 10 rokov a vedome vycestovať sa mi podarilo zhruba pred dvomi rokmi. Každý to ma individualne. Ale ano môžeš nevedomo cestovať. Ja som presvedčená čo ty opisuješ v tom prvom príspevku je nevedomá cesta. Čo sa týka toho krížika tak neviem ako to je neskúšala som ešte takúto vec, cez štíty nieje problém sa dostať pokiaľ daná osoba vie ako na to ale cez krížik som to skutočne neskúšala.A čo sa týka toho červa tak neviem :D príde mi to vtipné teda červa som ešte nestretla všeličo iné ale červa teda nie ....
Veľký strach dokáže vyvolať v tebe jedine tvoje vedomie nič iné. Tvoje myšlienky sú strach nie to čo ťa príde vystrašiť. Ver mi občas to čo je hore sa nám bojí viac ako mi ich.
Hovorí sa že pokial sa ti pretrhne astralná šnúra tak zomrieš poviem ti tak že dá sa to ale nieje to také jednoduché a toho sa bať nemusíš pretrhne sa ti vtedy keď sa ti ma pretrhnúť otom rozhoduje niekdo iny ako obyčajné bytosti hore v astrále.
Takže smrti sa báť nemusíš môžeš sa len unavenejší zobudiť poprípade ti môže biť zle nič viacej žiaden červ , ani smrť ťa tam nečakajú :)
Ak sa ti podarí do takého stavu že vnímať tak sa opytaj čo chcú od teba. A vybav si hlavne ten krížik , človek by ani neveril ako tie posvetené veci pomahajú :)
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod Owowner » 23 pro 2009, 23:10

Dakujem skusimto. A inaq ten červ to je symbolické pomenovanie je to zosobnenie tvojho strachu . Takže sa to môže zmeniť v čokoľvek. Inaq čo ten kamarát cestuje tak my hovoril že sa dá cestovať aj v čase . A že sa dǎ aj zneužiť dajmetomu čisla v logo ale zme sa to potom vráti speť v zlom ale 100 ťaží horšie. Keď som vtom astrale môžem vidieť ľudí v reálnom čase?
Owowner
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 24 pro 2009, 10:55

Tak v tom prípade čo sa týka toho červa niaky extremny strach som nemala že by sa mi niečo takéto muselo stať ale ta každý máme iné reakcie.
Cestovať v čase neviem ako to tvoj kamarát bere cestovať čase , každý to volá inak dá sa to povedať že aj vízie sú dopredu čo sa stane ale neskúšala som ja osobne čísla do športky a pod. zas na druhej strane dá sa povedať že každý človek aj ten ktorý sa nevenuje mágii má vizie aspoň raz za život. Pokiaľ viem dá sa pozreť minulosť , a budúcnosť ale do určitej miery . Ale ako to hovorím ja každý máme niaky dar (určitým spôsobom)... Ľudí v realnom čase určite nie keď vedome vycestuješ môžeš vidieť svoje telo ležiace na posteli trebarz ale nestáva sa to často ale v ľudí v reálnom čase určite nie...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod darren_specter » 26 pro 2009, 17:56

Zajímavé je taky to že v podstatě nevědomky aplikuješ Birdovu metodu která se používá k dosažení lucidních snů.
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Příspěvekod Owowner » 04 led 2010, 23:11

darren_specter píše:Zajímavé je taky to že v podstatě nevědomky aplikuješ Birdovu metodu která se používá k dosažení lucidních snů.

Neviem prečo ale 80%mojich snou sú lucídne vždy si uvedomim že som vo sne a robím si čo chcem.
Owowner
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 06 led 2010, 01:12

v celku je to fajn nebudeš mat extremne problémy s astrálom :)
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Zpět na Sny