Moje sny - otázky

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Moje sny - otázky

Příspěvekod good » 01 led 2009, 19:05

1. vubec se mi nezdají žadné sny a nebo si je nepamatuju (tim myslí ale opravud nic) je to dobře nebo špatně prostě spím a nic se mi nezdá

2. když sem byl malí mival sem sen který se opakoval byl sem v obrovském bílém prostoru nebyla tam zima ani teplo dokonce se mi tam libilo ale vždicky se tam najdnou objevila taková bytost neumim ji popsat stal sem k ní zady jen jednou se mi povedlo otočit (hlavu)(bylo to vyskoké modré žhnoucí oči dlohé nechty ale jak byl oblečený si nepamatuju nebo sem to nemohl poznat no je to už davno) pokaždé sem citil jak ke mě běží tak sem ji/jemu chtěl utect ale nemohl sem se hnout jako by sem měl nohy zalité v betonu a pokaždé sem se probudil (a poakždé to bylo tim že sem začal hybat nohama jak to bylo živé) no nevím jestli mě dohnal asi 8x se mi to zdalo a nikdy né dokonce (pokaždé mě zbudilo jak sem se snažil utect to že sem opravdu začal hýbat nohama)
nevité co to znamená

mate někdo odpovědi?
Naposledy upravil Anonymous dne 12 bře 2009, 18:08, celkově upraveno 1
Důvod: Změna názvu
Školák
Školák

Re: sny

Příspěvekod martink » 01 led 2009, 22:03

1) Sny máme všichni, na světe neexistuje lidská bytost která by neměla sny, ale jsou lidé kteří jsou citlivější a dokážou své sny plně prožívat. Sny se většinou vynořují z tvého nevědomí právě v tom alfa taktu, je to doba kdy se probouzíš. Většinou to trvá jenom pár vteřin, jelikož v této sféře není čas ani prostor tak se ti zdá že si ve snu prožil dlouhou dobu.
2) Bílý prostor, tady je jasná známka lidského nevědomí, neboli veškeré mysterium lidstva, je to inteligence nejvyšší úrovně ( bůh ). Ta bytost kterou si viděl tak byla archetypálního původu, je to nějaká klíčová situace která se odehrála ve tvém životě, nebo se ještě odehraje.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod good » 01 led 2009, 22:47

jestli mam sny tak si je nepamatuju nevim jako to (opravdu si na nic nemužu spomenout jako kdyb se mi nic nezdalo ale opravdu) ted spím klidně

ten sen se mi zdal asi okolo 8-9 roku
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 led 2009, 23:01

Urcite snis.
Jak rekl Martink, neexistuje clovek, ktery by nemel sny, krome osvicenych bytosti..ty to maji jinak.

Problem bude asi v tom, ze se probouzis moc rychle a hned zacnes premyslet o beznem svete.

Pokud si chces sny pamatovat, musis se probouzet jemne a CHTIT si je pamatovat...
pokud Tvoje mysl si zvykla je ignorovat.

Tvuj sen z detstvi...neschopnost utect by se dala interepretovat jako pocit bezmoci.
Deti ho casto maji, nebot jsou slabe a vicemene bezpravne.
Jak uz rekl Martink ten bily prostor bylo kolektivni vedomi, kde se Ti asi ukazal Tvuj strach.

Ceho si se bal v te dobe?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod good » 01 led 2009, 23:03

tmy(teda spiš nečeho co muže byt v té tmě )
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 led 2009, 23:08

Proto jsi se ve snu uchylil do svetla..ale ten strach si Te tam nasel...je zajimave, jak to funguje, nemyslis?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod good » 01 led 2009, 23:18

když by sem měl popsat co by sem nerd potkal ve tmě tak by to bylo neco s cervenýma očima a celé černé

(ale proč by sem se uchiloval k bohu ?)
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 led 2009, 23:26

On to nebyl mozna primo Buh, ale obraz Boha, ktery jsi v tu chvili prave potreboval.
Vlastne, spise to byle to kolektivni vedomi.

A tady neslo o to, co si ted myslis, ze by Te byvalo vystrasilo predtim.
Myslim si, ze ta postava co jsi popsal Te vystrasila dost a dost.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod good » 01 led 2009, 23:29

ja nevim ja sem zni necitil to že bysem se měl abt to že sem začal utiak byl instink kdo uteče ten vyhraje
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 01 led 2009, 23:30

Jak to myslíš, myslíš to tak že si se k němu už dostal? Nebo se ptáš?
Abych ještě vysvětlil toho boha, neber to jako něco ortodoxně církevního, ber to jak nejvyšší vědomí, nejvyšší moudrost celého vesmíru.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod good » 01 led 2009, 23:34

ja nejsem veřici a tak to logicky nechapu proč k bohu to sem se mohl klidně ocitnout v akvariu

moc se omlouvam že tomu moc nerozumím
Naposledy upravil good dne 01 led 2009, 23:42, celkově upraveno 1
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 led 2009, 23:38

Treba ja nejsem veřici a tak to logicky nechapu proč k bohu to sem se mohl klidně ocitnout v akvariu

Treba v nem ocitnes v pristim zivote, jestli budes jeste chvili placat ;)
Akyana
Mysterian
Mysterian

sny

Příspěvekod Darddy » 01 led 2009, 23:39

martink píše: 2) Bílý prostor, tady je jasná známka lidského nevědomí, neboli veškeré Mysterium lidstva, je to inteligence nejvyšší úrovně ( Bůh ). Ta bytost, kterou si viděl, tak byla archetypálního původu, je to nějaká klíčová situace, která se odehrála ve tvém životě, nebo se ještě odehraje.

Mne sa už niekoľko krát sníval biely priestor alebo sen s bielym pozadím. Nevidel som žiadnu postavu vtedy, a situácia sa nestala, a hlavne som nespadol z 25 metrov.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod mira » 02 led 2009, 21:32

zdravím.... ja ma tiež divne sny, vela krat sa mi opakuje sen, nie rovnaky, ale stale rovnako, sa mi rozdrvia zuby v ustach a potom ich vypluva. je to strašne neprijemne,... myslim že ked sa sniva o zuboch to znamena smrt... bohužial sa mi už taky sen snival a moj otec kratko nato umrel.... a teraz naposledy tiež, ked som volala z mamou mi povdala ze niekto umrel.... je to dost neprijemne....skor mam sny s ludmi ktroých som nevidela strašne dlho... naposledy kamaratku z detstva... už som ju neviedela asi 5 rokv, tak a mi snou snivalo, ale vypadala ako dieta, vtom sne bola v rokoch ako dieta.... vedela by som o snoch rozpraat vela, docela dost nato verim....
mira
Školák
Školák

Re: Moje sny - otázky

Příspěvekod Sco_AnTares » 09 led 2010, 01:08

Hojte...Jedinéna co se večer teším je to, že si zase budu něco promítat v hlavě a nakonec přijde i sen. Předtím jsem si toho ani tak nevšímal, ale nedávno jsem si to uvědomil. Mam tušení proč se mi to mohlo zdát, ale něco mi tam chybý. Sen, který na druhý den se 100% nestane, ale ty nejpodstatnější věci ano. To by byla jedna věc...

Převážně se mi zdá o sobě v mnohách podobách, ale s jednou podobností. Rád bych pomohl všem, jak zachránit svět, jak bojovat s magií atd. Vždy jsem ale postava v pozadí, málo všímaná, nikdo o mě moc neví...Ale v pozadí dělám takové věci o kterých by se nikomu ani nezdálo. Je to strašně moc složité tady vypisovat. To snad ani nejde. Sny jsou v podstatě novým světem, ve kterém si děláme co chceme, ale neovlivníme nijak skutečnost....

Často se vidím jako tajemná magická postava(jedna-li se o "fantasy sen), nedávám o sobě znát, ani tolik toho nenamluvím a když už jo, malo kdo mi věří, ale s takovou sílou a mocí, že jsem schopen se probudit :). . .
Sco_AnTares
Školák
Školák

Re: Moje sny - otázky

Příspěvekod darren_specter » 11 led 2010, 18:28

Rád bych zachoval trochu skepticismu..nemohlo se jednat prostě o klasickou dětskou nočním můru? Snad každý takové zažil.. a to že se sen opakuje to je určitě zajímavé, ale mě se stávájí podobné věci..např. ve 13ti letech se mi zdá nějaký sen a 8 let na to se mi zdá sen, který se odehrává na stejném místě, ale nastává tam jiná situace a ten předchozí sen vnímám jako běžnou minulost..
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Zpět na Sny