HRUZOSTRASNE SNY

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

HRUZOSTRASNE SNY

Příspěvekod mohykan » 27 led 2010, 21:27

Ahoj,tyto sny se mi zdaji uz od mala,jeste jako malemu diteti priblizne asi od 5 roku co si pamatuju.ted je mi 22 roku.do ted sem o techto snech nic nevedel a nevedel sem,co si mam o nech myslet.az nedavno sem narazil na clanek v jednom casopise,ktery se jmenoval-nevysvetlitelna nocni umrti.psali tam,ze mnoho mladych asijskych muzu nevysvetlitelne umira behem spanku a pritom jsou uplne zdravi.v evrope je pry lehci forma,kde clovek ma nocni mury-ve snu se nemuze vubec hybat,ma pocit,ze ho neco dusi,ale neumira se na to.ja mam prave tyto sny,kdy lezim,usinam,zda se mi nejaky sen a z niceho nic citim pocit,ze nekdo prichazi a zacnu mit hrozny strach a behem chvilky se vidim ve snu presne tak,jak normalne lezim v posteli.je to jedno,jestli spim doma nebo uplne nekde jinde,sam nebo s nekym v pokoji,vsechno v tom snu vidim presne tak jak to je v te situaci v pokoji i v jake poloze lezim,ale pri tom spim a i stejne jak lezim,tak se probudim.nemuzu se hybat,nemuzu se probudit,az po nejake urcite dobe.nekdy citim zenskou bytost,nekdy muzskou a strasne me ubiji svou silou,nezmuzu proti tomu nic delat,nemuzu dychat,nekdy se mi podari,ze udelam naky mensi pohyb,ale vic nic a kdyz v tom snu chci normalne lezet a nesnazim se probudit,protoze chci zjistit co by prislo potom,tak prijde jeste vetsi bolest a strach,takze to nevydrzim a snazim se co z nejvetsich sil probudit.parkrat se mi stalo,ze dokonce na me mluvili,ale nerozumel sem tomu,nekdy sem videl i obrysy tel nebo casti tela,ale vic nic.cetl sem,ze se pry rika,ze to jsou naci energeticti upiri a z cloveka vysavaji jejich energii.no nevim,jestli to je pravda.zajimave je,ze pokud se probudim z toho snu a hned nato znovu usnu,tak to pokracuje,takze musim pockat vzdy aspon dve minuty,aby se mi do toho snu nevratil(nevratila).muzu rict,ze to je nepopsatelny strach v tom snu a i za ty roky co se mi zdaji ty sny,sem si porad nezvykl a nekdy opravdu nechci jit spat se strachem,ze to zase prijde.drive se to i dalo prekousnout,vrtalo mi to hlavou co to je,ale zdalo se mi to jen treba 5krat za tri mesice,jenze ted uz sem z toho opravdu na nervy,protoze se to zacalo posledni pul rok cim dal tim vic stupnovat a ted se mi to zda i 4krat za tyden.naposledy se mi to zdalo vcera 2krat,protoze sem hned na to usnul a dneska doufam budu mit klid,ale moc tomu neverim.nasel sem tuto stranku nedavno a po precteni,tady tech prispevku sem se zaregistroval a napsal,protoze se mi zda,ze dokazete v hodne vecech poradit,takze budu moc vdecny za kazdou informaci nebo kontakt na nekoho,kdo by se mohl v tady tehle veci vyznat,predem mockrat diky.
mohykan
Školák
Školák

Re: HRUZOSTRASNE SNY

Příspěvekod lykantrop » 27 led 2010, 22:15

Moc věříš tomu, co čteš... Hltáš jim to, jak polívčičku...
lykantrop

Příspěvekod mohykan » 27 led 2010, 22:47

jen sem psal,ze mam proste takove sny od mala,co popisujou v tom clanku,takze asi neco na tom bude.....kdyz sem se cele ty roky snazil zjistit co ty sny znamenaji a ted se o tom doctu,takze jen tak naky vymysl to asi nebude:-)
mohykan
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 28 led 2010, 00:41

Myslím, že máš veľmi hlboký spánok, a možno aj problémy s dýchaním. Mal by si trénovať prebúdzanie, a poradiť sa s lekárom.
Tí duchovia sú skutoční, ale nemusíš sa ich báť. Problém bude v tvojom tele.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Willow » 01 úno 2010, 12:36

Súhlasím s panterom, aj podľa mňa ide skôr o problém pre medicínu, ako o niečo nadprirodzené, tak skôr zájdi k doktorovi, prípadne k psychológovi ťa pošlú... myslím že zvolia terapiu ale pri najhoršom ti dajú nejaké lieky na lepší spánok. :)
Willow
Školák
Školák

Příspěvekod Andrea331 » 17 lis 2011, 20:31

Tak ,že nejsem sama... Podobné věci se zdají i mě... už je to taky dlouho... Teď se mi to zdálo včera.. Opět jsem jako vždy ležela na posteli a někdo se nademnou skláněl.. Někdo na mě šahal ale já jsem se nemohla ani pohnout... Chtěla jsem začít řvat jenže to nešlo.. Vycházel ze mě jen šepot který nikdo neslyšel... Citíla jsem jak jsem bezmocná... Po chvilce mě ale napadlo že to je přece jenom sen.. Chtěla jsem se vzbudil ale nešlo to... Až po chvilce jsem se vzbudla a poté už dlouho neusla...Raději...Přes den jsem pak byla ospalá a neměla jsem na nic náladu ani energii... ASi nějaká hnusná noční můra která se opakuje... Jeden kamarád mi řek že se mu to taky někdy zdá... Docela by mě zajímalo co to tedy vůbec je a o co se jedná...
Andrea331
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 19 lis 2011, 13:53

Ahoj, musím sa smiať, pretože niekedy sa to stáva aj mne, a dodnes som sa to nenaučil ovládať. Oficiálne sa to volá spánková paralýza, ale podľa mňa je to čiastočné OOBE, teda zážitok mimo tela. Duch je v tele, ale telo je v stave hlbokého spánku, takže sa s ním nedá pohnúť. Môže to byť zapríčinené fyzickou únavou, alebo ťažkým jedlom.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Hrobař » 09 pro 2011, 22:31

docela dobře si dovedu představit entitu která útočí na spáče. Je to dobře známá a zdokumentovaná věc. Sám s tím mám zkušenost. Samozdřejmě že to nemusí být vysvětlení ale nezavrhoval bych ho.
Hrobař
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 10 pro 2011, 05:38

Ono nehledej entity tam kde to může být fyziologický stav :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Hrobař » 10 pro 2011, 21:07

Nehledej medicínské vysvětlení za každou cenu. Já jsem napsal že je to jedna z možností a to těžko nějak vyvrátit.
Hrobař
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 12 pro 2011, 01:02

Vysvětli mi, proč se nemám zajímat vysvětlením který je víc možnější a radši se mám balamutit tím "co by kdyby"
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Sny