od fojjta » 10 bře 2010, 19:46
Tak jsem to další noc zkoušel znovu a zjistil jsem, že po určitém okamžiku jsem podobný problém měl s chodidlem. Poté jsem zjistil, že je trochu ohnuté. S tím krkem jsem na něm zase měl okraj peřiny a když ho tam nedávám tak už je to dobrý. Možná, že se tyhle maličkosti potom zveličují, ale nevím. S nohou to bylo úplně jiný. Ten den jsem nedosáhl taky větších výsledků.
Další mezník ale přišel včera. Dělal jsem tyto kroky: 1. relaxace; 2. uvědomělé dýchání; 3. padání dolů (pro trans); 4. otevření čaker(i když jsem je měl otevřené už celý den, dal jsem do nich i energii); 5. lezl jsem po šňůře
Schválně jsem se předtím ještě kouknul na hodiny (22:17). Lezl jsem opravdu dlouho, ale chtěl jsem konečně najít správnou polohu, kterou už bych příště mohl provést a urychlilo by se to. Zkoušel jsem opravdu hodně poloh, ale vždy když jsem ji nalezl, brzy jsem ji ztratil, nebo jsem se asi přestal pořádně soustředit. Po dost dlouhé době jsem cítil jak mě na čele vyráží pot a chtěl jsem to vzdát. Pak jsem si ale znovu řekl, že to dokážu a lezl jsem dál. Jako by mnou projelo spoustu nové energie... Po určité době jsem to znovu vzdal, cítil jsem však, že je něco jiné. Uvědomoval jsem si své astrální tělo a cítil jak vibruje. Nešlo mě však oddělit se od fyzického žádným mým známým způsobem (převalení se, projekce nade mně, houpání se,...) Pak jsem se skusil prostě představit v pokoji a byl jsem tam, poté jsem se procházel i vznášel po městě, ale byl jsem přesvědčen, že to není to co je astrální dimenze (neměl jsem rozhled do všech směrů, neviděl jsem ruce, neviděl jsem skutečnou představu reality,...).
Po čase jsem se už chtěl vrátit do těla. Hýbal jsem pravou rukou, pak celou rukou a v tom jsem se úplně lekl, nevěděl jsem vůbec kde mám ruku druhou i když jsem jí už cítil, fakt strašnej pocit, ale po chvíli jsem věděl o celém těle. Kouknu na hodiny a ono 23:15, ani jsem tomu nevěřil. Tušil jsem, že to všechno byl, ale jen výplod mojí fantazie. Řekl bych, že to bylo něco mezi lucidním sněním a astrálním cestováním.
Poradil by mi někdo jak se dostat opravdu do astrální dimenze z této pozice? (myslím, že jsem se dostal na stejnou pozici i minulou noc) Zajímalo by mě taky jak je v AD vidět okolí tak jako v reálu (jasně a ostře).