Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod Skepitk1 » 16 úno 2010, 22:14

čau mě se to taky ještě nepovedlo také se o to hodne zajímam a sem rád že tě to taky zajímá já se ted soustredim na koncentraci tak si muzeme kdyztak vymenit par rad o tom jaky mas metody ty atd 's220'
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

Příspěvekod vincenzo » 25 úno 2010, 16:24

Zdravim, ja jsem zkoušel astrální cestování asi tak před 2 lety. Nikdy se mi to ale nepovedlo, jen jednou jsem byl trošičku blízko vycestování. Ale, pak jsem s tím uplně přestl. Ale během posledních dvou dní se mi to skoro podařilo hned 2x a to uplně samovolně, bez toh aniž bych se o to nějak pokoušel.
Včera, když naši hokejisté na olimpiádě hrali s Lotyšskem, jsme vstal ve 4 hodiny ráno a šel se dívat. Jak skončil zápas, měl sem hodinu čas tak sem si šel ještě lehnout. Usnul jsem a zdál se mi nějaky divný sen.pak jsem se ten sen začal tak postupně rozplývat a v hlavě mi začal znít takový docela nepříjemný šumivy pulzující zvuk. Cítil semjak mi vybruje célé tělo a připadalo mi jako bych měl nohy uplně někde ve vzduchu. Okamžitě se si uvědomil co se děje. Věděl jsem že ted si mi to může podařit, můžu se dostat ven z těla. Ale najednou jsem dostal strach, nevím proč, prostě sem se začal bát toho co mě tam venku čeká. Tak sem zkusil pohnout nohou, samozřejmě to nešlo ale nepřekvapovalo mě. Po chvhíli sem ale ucítil jak se mi nohy vrácí zpátky do těla a už jsem v nich měl cit. Pak sem se uplně probral a uvědomil si co sem to udělal za blbost. Byl sem uplně na sebe naštvaný že sem dostal strach a nedostal se z těla úplně.
Na druhý den Češi opě hráli ve 4 hodiny ráno s Finskem. Říkal sem si že by mi to mohlo tentokrát povést. Tak jsem šel po hokeji opět spát. Nijak sem se nepokoušel dostat sám z těla , prostě sem šel spát jako vždy. Jak sem usnul , opět se mi zdál nějaký divný sen a postupně se začal rozplývat a já už si moc dobře uědomil o co de. Zase sem měl v hlavě ten divný zvuk, tělo mi brnelo a půlku těla sem měl venku:-). Snažil sem se neprožívat žádne emoce ani radsot ani strach, protože sem věděl že to by me vrátilo zpátky. Tak sem byl uplně v klidu a cítil že už sem skoro venku, ten divný zvuk jak kdyby stupnoval, pomály sem začal vidět zrkz víčka. Ale najednou jak kdybych uslyšel nějaký zvuk, nebo hlas, nevím co to bylo možna sem si to jen představoval ale opět se dostal strach a vrátil sem se do těla. Tentokrát sem byl na sebe naštavný ještě víc. Ale i tak to byl ohromný zážitek.

Tím že jsem vstal ve 4 hodiny pak seděl 2 hodiny díval na televizi, tak se moje tělo tak odkonale uvolnilo že astrální tělo šlo ven prostě samo. A to jsem ležel na břichu, většinou se doporučuje ležet na zádech když chcete astrálně vycestovat ale jde to v podstatě z jakekoli polohy když jste dokonale uvolnění. Po těcho dvou dnech jsem zjistil že to není tak těžké jak jsem si vždy myslel. A doufám že příště už mě nepřepadne strach a ja se konečně dostau ven z těla uplně.
vincenzo
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 25 úno 2010, 22:25

Klíčová slova:
4tá hodina ranní
uvolnění se
rozespalost?

kluku, na nic nemyslet, to taky možná znamená, nic nedělat, což tě taky může vrátit zpátky...
lykantrop

Příspěvekod vincenzo » 25 úno 2010, 22:52

tak na co bych měl myslet? co by mi pomohlo se dostat ven?
vincenzo
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 25 úno 2010, 22:54

Dostat ven? Já myslel, že chceš dovnitř... Teda jako do astrálního světa. Pokud jsi tedy ty nemyslel ven jako ven z reality...
lykantrop

Příspěvekod vincenzo » 25 úno 2010, 23:08

jo myslel jsem jako ven z těla. takže dovnitř do astrálu ;-)
vincenzo
Školák
Školák

Příspěvekod vincenzo » 01 bře 2010, 21:58

Nevim co se to se mnou děje, už 4x za tento týden se mé astrální tělo jakoby pokoušelo dostat se do astrálního světa. Nechápu to, ja se vůbec o nic nesnažím, vždycky to přijde samo, buďto ze snu a nebo i když usínam. KLidě i odpoledne, když jsi du lehnout, ale to si vždycky pouštím rádio, takže se uplně ven z těla nedostanu, protože to hodně ruší a vrátí me to zpět do těla. Jakože ani me to nevadí ale přijde mi to zvláštní.
vincenzo
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 04 bře 2010, 22:41

V tom je práve ten vtip, že sa nemáš o nič snažiť. Je to podvedomá reakcia na tvoje predošlé snahy.
Astrálne cestovanie je úplne prirodzené. Robí to každý, ale nie každý sa na to pamätá.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod vincenzo » 04 bře 2010, 22:59

ok diky
vincenzo
Školák
Školák

Příspěvekod fojjta » 06 bře 2010, 13:03

Včera jsem o tom hodně četl a ačkoliv jsem ještě neměl žádný trénink čaker, nebo co se má ještě dělat, zkusil jsem to. Lezl jsem po astrální šňůře a překvapilo mě, že najednou (po pár minutách) cítím příznaky toho, že se to opravdu daří. Vibrovalo mě několik čaker. Avšak po nějaké době jsem něco začal cítit na krku. Nejdřív jsem si toho nevšímal, ale pořád se to stupňovalo a bylo to jako kdybych se o něco "škrtil". Myslím, že to byla krční čakra jelikož to bylo u začátku krku dole. Mohlo to být tím, že není vyvinutá?
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 10 bře 2010, 15:50

vyvinutá to som už počula všeličo ale každú čakru máš vyvinutú , ide skôr o to že nemusí v nej správne prúdiť energia. Niaky blok ale pokiaľ si vycestovaľ už pomaly tak to môže biť aj nedostatok energie a je tam pocit škrtenia dá sa to vyrovnať meditáciou :)
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod fojjta » 10 bře 2010, 19:46

Tak jsem to další noc zkoušel znovu a zjistil jsem, že po určitém okamžiku jsem podobný problém měl s chodidlem. Poté jsem zjistil, že je trochu ohnuté. S tím krkem jsem na něm zase měl okraj peřiny a když ho tam nedávám tak už je to dobrý. Možná, že se tyhle maličkosti potom zveličují, ale nevím. S nohou to bylo úplně jiný. Ten den jsem nedosáhl taky větších výsledků.
Další mezník ale přišel včera. Dělal jsem tyto kroky: 1. relaxace; 2. uvědomělé dýchání; 3. padání dolů (pro trans); 4. otevření čaker(i když jsem je měl otevřené už celý den, dal jsem do nich i energii); 5. lezl jsem po šňůře
Schválně jsem se předtím ještě kouknul na hodiny (22:17). Lezl jsem opravdu dlouho, ale chtěl jsem konečně najít správnou polohu, kterou už bych příště mohl provést a urychlilo by se to. Zkoušel jsem opravdu hodně poloh, ale vždy když jsem ji nalezl, brzy jsem ji ztratil, nebo jsem se asi přestal pořádně soustředit. Po dost dlouhé době jsem cítil jak mě na čele vyráží pot a chtěl jsem to vzdát. Pak jsem si ale znovu řekl, že to dokážu a lezl jsem dál. Jako by mnou projelo spoustu nové energie... Po určité době jsem to znovu vzdal, cítil jsem však, že je něco jiné. Uvědomoval jsem si své astrální tělo a cítil jak vibruje. Nešlo mě však oddělit se od fyzického žádným mým známým způsobem (převalení se, projekce nade mně, houpání se,...) Pak jsem se skusil prostě představit v pokoji a byl jsem tam, poté jsem se procházel i vznášel po městě, ale byl jsem přesvědčen, že to není to co je astrální dimenze (neměl jsem rozhled do všech směrů, neviděl jsem ruce, neviděl jsem skutečnou představu reality,...).
Po čase jsem se už chtěl vrátit do těla. Hýbal jsem pravou rukou, pak celou rukou a v tom jsem se úplně lekl, nevěděl jsem vůbec kde mám ruku druhou i když jsem jí už cítil, fakt strašnej pocit, ale po chvíli jsem věděl o celém těle. Kouknu na hodiny a ono 23:15, ani jsem tomu nevěřil. Tušil jsem, že to všechno byl, ale jen výplod mojí fantazie. Řekl bych, že to bylo něco mezi lucidním sněním a astrálním cestováním.
Poradil by mi někdo jak se dostat opravdu do astrální dimenze z této pozice? (myslím, že jsem se dostal na stejnou pozici i minulou noc) Zajímalo by mě taky jak je v AD vidět okolí tak jako v reálu (jasně a ostře).
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 10 bře 2010, 20:00

tohle je moc zajímavý téma,tenhle rok mi umřela má nejlepší známá,a co se nestalo-viděla jsem ve snu své druhé já.jak jsem v nemocnici,a moje druhé tělo je v posteli a spí.doktoři se dohadovali,že udělali chybu.za týden jsem jejímu býválému manželovi řekla,že umřela na nezprůchodnění žlučníku.koukal na mě vyjeveně a řekl,že to věděla jen rodina.tak nevím cestovala jsem asttrálně nebo né.ale bylo všechno tak živý.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod fojjta » 15 bře 2010, 19:23

Tak jsem přešel k nové metodě a zároveň jsem se dozvěděl o tom, že můžete vidět své strážné anděly. (jinak zřejmě už se začíná dařit). Tak ho zavolám a je u mě, v tom jsem si vzpoměl, že ho mám prověřit. Udělal jsem to a jen na chvíli jsem si řekl, že by to mohl být jiný tvor. V tom se v něho přetvořil a já zažil opravdu zajímavý pocit. Jako by mě vysával. Představil jsem si okamžitě ohnivý meč a máchal jsem kolem sebe. Po čase to bylo v pohodě a vrátil jsem se radši zpět.
To asi zase někdy příště zavolám o průvodce...

Edit: Ještě jsem si vzpoměl, že tu někdo psal, že je vlkodlak. V knížce jsem četl, že když si vizualizujete například tělo vlka a pak v něm astrálně cestujete, začne to na vás působit i ve fyzickém světě a měníte se podle toho co projektujete tak je to možná tím...
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod Pegg75 » 17 bře 2010, 19:21

Mám dotaz. Jak prověřujete případné průvodce ? Dočetla jsem se, že stačí pohled na barvu očí. Tmavé a temné oči - je zle. Nebo je nutné nějaké další prověření? Díky za odpověď.:krec:
Pegg75
Školák
Školák

Příspěvekod fojjta » 17 bře 2010, 22:36

Já jsem četl, že se je máš zeptat na nějakou otázku, nejlépe tu, na kterou by nevěděl odpověď nikdo jiný než ty. Třeba tvé tajemství nebo tvá víra v něco a tak podobně.
fojjta
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie