no vzhledem k tomu z jaké dálky případná navštěva přiletí tak honit ji je tak bláznivej nápad jako kdyby pravěkej člověk s oštěpem chtěl ulovit a dohnat dnešní letadla teda pokud by se tam objevila
věřím že nějakej kontakt se s nimi časem naváže ale jen pokud oni sami budou mít zájem a budou chtít bohužel zatím jim k tomu nedáváme ani ten nejmenší duvod
to teda aumirek má pravdu,my jsme jim moc prostoru zatím nedali.takže se od nás drží hezky daleko.a na jednu stranu je to dobře.umíte si představit co by ufo způsobilo za poprask!
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
no poprask by to byl ale to by nebylo nic proti tomu pokud by prozradily nějaké technologie a stát co s nima navázal kontakt si to nechal jen pro sebe a zneužil to proti ostatním a moje noční mura je pokud by nedej bože přistáli ve vatikánu i když na té malé ploše by se to nedalo asi utajit
Včera jsem sledoval o tomto problému velice zajímavou diskusi, je na 99 ℅ jisté že kdyby se o nás nějakým způsobem dozvěděla mimozemská civilizace tak by s námi žádným způsobem nezačala komunikovat, ale vedlo by to téměř ke stoprocentnímu zničení lidské populace možná i země, protože kdyby se podařilo kontaktovat mimozemskou civilizaci tak je téměř jisté že by byly vyspělejší než mi, měli by inteligenci tak vysokou že by nás vnímali jako hrozbu...závěr z této diskuse byl takový že by jsme se neměli pokoušet kontaktovat mimozemskou civilizaci.
fakt je a to jsem říkal mnohokrát že záleží jen na těch mimozemštanecj jaké maj umysly a jak hodlaj s námi a potažmo i zemi naložít my by jsme to neovlivnily ani v nejmenším na druhou stranu doufám že budou mít dobré umysly poněvad pokud došly tak daleko že doletí k nám a nezničily předtím svou vlastní civilizaci a planetu tak nejsou nám podobni teda povahou poněvadž my ač nejdál jsme došly na měsíc tak od zkázy celé země nás dělilo pár minut
Verím, že keď prídu mimozemšťania, a budú chcieť ovládnuť Zem, budú mať takú technológiu, že v priebehu niekoľkých minút zničia všetky armády sveta, a zostúpia na zem, bez toho, aby im niekto skrivil vlas na hlave. Podľa mňa nás nezničia všetkých, budú potrebovať pracovnú silu, aby tu mohli žiť ako králi.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec. Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň. Nikdo jiný nenapíše váš příběh.