nové

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: nové

Příspěvekod lykantrop » 08 bře 2010, 15:56

Haha, jojo. Vždycky vidím černej kabát, černý dlouhý vlasy, drsňáckej pohled, černý nehty, glády a řetězy a na závěr... krásnej bafomet na krku a na zádech toho kabátu 666
lykantrop

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 10 bře 2010, 15:57

:D:D opis mojich spolužiakov :D
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 12 dub 2010, 20:22

ahoj to co popisuj je velice zajímavé,je možné,že tě varuje ale souhlasím s ostatními,že chce přes tebe komunikovat.já jsem se osobně setkala z různýma duchama.ale zajímávéje,že mě vyhledali vždycky oni sami.hodně jsem se totiž pohybovala v místech kde se před mnohy lety něco stalo.ale já o tom neměla ani potuchy.takže to může souvistet i s tím kde bydlíš.zjistit minulost a jestli se tam něco nepřihodilo.a taky si udělat magickou ochranu nebo nosit talisman.zkus také udělat kruh okolo postele ze soli.a uvidíš co se poděje dál.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod pentagramové oko » 12 dub 2010, 20:23

pak jenom napiš jestli se něco změnilo.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Thoron » 22 čer 2010, 06:25

Dobrý den,
našla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi pomohla rozřešit pár zážitků z dětství? Jinak berte je s rezervou, sám si už moc nepamatuji a třeba to byl jen sen...
Thoron
Školák
Školák

Příspěvekod jennie1 » 22 čer 2010, 08:35

Thoron píše:Dobrý den,
našla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi pomohla rozřešit pár zážitků z dětství? Jinak berte je s rezervou, sám si už moc nepamatuji a třeba to byl jen sen...

Většinou to, co si takto dlouho pamatuješ a přemýšlíš nad tím, není jen sen a pokud je,pak je to sen,kterým je ti něco naznačováno, co je pro tebe důležité.
jennie1
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 25 čer 2010, 17:23

Chceš vědět, co pro Tebe znamenají, nebo se s nimi srovnat..?
Thorone.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod viktor231 » 23 črc 2010, 14:59

Mne sa stalo toto: V noci som sa náhle prebudil (medzi 3 a 4) ráno ale nebolo to také bežné prebudenie ja som cítil ako keby zo mňa niekto ťahal energiu bol to taký pocit ako keď stuhnete no neviem vám presne popísať ten pocit. A keď som zdvihol hlavu na ľavej strane postele som videl siluetu ktorá sa pohybovala a zrazu sa tá silueta objavila nad mojou posteľou a zvláštne je že už to nebola celá silueta ale len hlava, ktorá sa vlastne vznášala nad mojou posteľou.Do rána som oka nezažmúril a odvtedy neviem zaspať keď je svetlo vypnuté vždy si nechávam svietiť celú noc a som si dokonca kúpil 25 watovú žiarovku aby nám to nežralo veľa elektriny. Táto situácia sa mi už stala raz a bolo to u babky keď som tam spal tiež to bolo okolo 3 a 4 hod. ale nič som v tedy nespozoroval proste som spal ďalej a bral som to ako sen na ktorý si nemôžem spomenúť.
viktor231
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 25 črc 2010, 20:45

mohl by to být duch,který tam před lety bydlel.a ted se vrací na své staré místo.zapal santalovou tyčinku,vysvět pokoj,kde spíš a máš klid.kdyby i přesto to nedalo pokoj.házej sůl po duchovi a říkej-zalez zpět do svého hrobu,bát se tě nebudu.nikdo tě nevolal,nikdo tě nezval odejdi v míru,a mě nech na pokoji.potom třikrát řekni-zdráv sem.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Předchozí

Zpět na Konzultace při problémech s duchy