já samozřejmně nejsem takový odborník jako mnozí zde, i když raději mám odborníky dokázané praxí ....než, řekl bych samozvané ...téma je ? co se mi nelíbí ....a to se mi nelíbí ....protože slovo nelíbí je negativní ...a negativní název rubriky ji odsuzuje díky negativní energiji k zániku ....Co by se stalo kdyby se toto téma nazývalo nějak pozitivně? mé názory o lidech co evokuji duchy? nebo jaké jsou mé myšlenky o lidech ... já nevím, vy jste profíci a začínáte negativním názvem tématu ...a potom snad jak jsem to procetl, mozná by bylo dobré - když je to fórum, dát názoru, tón názoru. Prostě ve mně slovo forum evokuje asociuje slovo rozhovor dialog porada ...a taková slova, FRÁZE ..JAKO DUCHOVÉ NEJSOU A JEŠTĚ S VYKŘIČNÍKEM, to je příkaz? výkřik? přání? obava? beznaděj? strach o tom diskutovat? já nevím prostě je to hrozně tvrdé na forum...já myslím, mně se zda, je se domnívám ....to jsou po mém soudu slova pro takový názor ...ale já se opravdu jen domnívám, a možná se i pletu a proto někdo zkušený by měl trošku zasvěceněji říci jak má tento monologo....dialog na forum vypadat. Je pravda, že mne překvapilo, že jsou 4 registrovaní uživatele on-line v 4 v noci, nebo kolik je nyní v česku a potom jsem pochopil, že tito uživatelé jsem já , google a tak dále, tedy kromne mne automaty.
A také jsem chtěl vlastně sám s někým promluvit a najít nějaké informace, třeba i jako subjektivní názor ....no nějak se mi to nedaří, chyba je naprosto jednoznačně ve mne, no i tak ...já otevřu jiné téma...děkuji