Už hrozně dlouho jsem sem nepsala ale nedalo mi to a o tohle se s vámi musím podělit...Jde o zážitek který není zrovna dvakrát příjemný takže jdu na popis zážitku...
Je to dva roky co mi umřel můj děda a pohřeb se konal přesně na jeho narozeniny.v tu dobu jsme si chtěli koupit psa a tak mamka hledala na internetu nějaké inzeráty a najednou se stalo něco co se z prvu zdálo jako náhoda.Na stole leželo CD a zničeho nic se rozlítlo asi na 6 ostrých kousků a mamku to minulo jen okousek,nebýt toho že jí spadl mobil na zem a neskrčila se tak by měla ten kousek CD v oku.Brali jsme to všichni jako náhodu nehledě na to že to bylo den po dědovích narozeninách...Celý rok byl klid až zase teď po dědovích narozeninách se něco stalo mě...Navečír jsem si šla lehnout a usnula jsem...Vstávala jsem asi ve 22:30 nemohla jsem nikde najít telefon zatím jsem se tomu nijak nevěnovala a šla jsem si udělat pití...Udělala jsem si šťávu do pulitru dala jsem peřinu z postele a položila jsem pulitr na kovový tácek na prostředek postele...Šla jsem si půlčit mamky telefon abych mohla prozvonit ten můj...Byl pod kobercem , vůbec nevím jak se tam dostal protože když jsem usínala byl na stole a to vím zcela přesně...Když jsem telefon vyndala z podkoberce tak jsem šla vrátit mamce telefon a když jsem překročila práh mého pokoje ozvala se rána jako z děla...Opravdu velikánská rána a zvuk roztříštěného skla...Položila jsem mámě telefon na stůl a rychle se vrátila do pokoje abych viděla co se stalo...Nevěřila jsem vlastním očím ! Pulitr na koberci roztříštěný na hodně malých kousků ani jeden větší kus...A co mě ještě víc udivilo tak to je to že tácek byl na stejném místě ani se nepohnul...Neváhala jsem a vzala jsem si k ruce metr a pravítko...Na co ? :-D Měřila jsem vzdálenost tácku od okraje postele bylo to 43 cm a to pro mě bylo zvláštní protože mi někdo vysvětlete jak se pulitr může tak hodně roztříštit když se skutálí z postele a ještě ke všemu na koberec...Vzala jseem do ruky pravítko a jeden střep...To sklo bylo 8mm tlusté a všechny střepy měli kolem 5 cm.Šla jsem do kuchyně a vzala skleničku která má 2x tak hubenější sklo...Skutálela jsem skleničku z postele nerozbila se,pustila jsem jí z větší výšky a taky se nerozbilaa...Nechápu to,tak divně ve mě mrazilo...Byl to hnusný pocit...Myslíte si že to byla náhoda ?