Astrální cestování

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Astrální cestování

Příspěvekod Akyana » 18 bře 2010, 04:32

Já bych se s nimi seznámila dřív, než bych šla do astrálu.

Jinak..

Říkala jsem si, že by tento text mohl někoho tady zajímat, doufám, že nevadí, že není česky.

10 MUST KNOW Astral Projection symptoms. DON'T attempt Projection without these!

"
Below, I have listed some common pre-Astral Projection sensations. The more knowledgeable and prepared you are about the initial sensations associated with out-of-body exploration, the more success you are likely to achieve.
1. Vibrations Vibrations are probably the most common of all pre-Projection sensations, and you should be fully prepared for it.
You might feel as if a part, or all of begins to "vibrate". These vibrations normally start slow and gradually intensify. If you experience this for the first time, you might get startled and feel that your entire body is being electrocuted from head to toe! Although the vibrations can be very intense, they are not physical vibrations because nothing physically vibrates.
Vibrations are a sure-shot indication that you are very close to a successful Astral Projection..
2. Sleep Paralysis / Catalepsy Sleep Paralysis or Catalepsy is another very common symptom that you might experience during your Astral projection practice.
Sleep Paralysis is a state when you may suddenly find yourself unable to move or speak. Your physical body will feel so completely "paralyzed" that you simply cannot seem to budge any part of your body at all.
If you don't know what's going on, it can be quite scary. But do not be alarmed when this occurs because this condition is perfectly safe. Astral Paralysis means you are very close to the actual exit.
3. Buzzing And Other Sounds Most common sounds that you can hear are buzzing; whooshing, rushing, roaring, explosions or bird squawking, a chime being struck, knocking, thumping, voices of people conversing with each other, gunshot, loud bell.
Out of all these, buzzing seems to be a very common pre-Astral Projection symptom and can intensify so much that you feel there are hundred helicopters in your ears!
These sounds are temporary and subside once the separation process is complete. Recognition of such sounds is an important step because they prove to you that you are on track.
4. Visual Hallucinations While practicing, you may also see geometric patterns, pulsating colors and lights, specific scenes, visions of paradise or hell or anything imaginable.
5. Rapid : Rapid heartbeat is a very common pre-Projection symptom.
The exact reason for this is unknown. But probably the racing-heart phenomenon is because of the opening up of the heart Chakra. Or maybe it is a side effect of fear or excitement. Either case, you need to remain passive and calm.
6. Breathing Changes This is an apparent shortness of breath. You need to keep cool and the feeling would soon subside.
7. Movement Sensations You may experience sensations of dizziness, vertigo, falling or flying up at great speeds, rocking or even swaying. These occur because it is the start of the Astral Projection sequence as the Astral body starts to separate from the physical. A very positive symptom proving that your Astral body has "loosened" from the physical confines!
8. Weight Changes Changes in feeling of weight can occur.
You may suddenly feel that your body has become very heavy. Or you may feel very light, as if you are weightless.
9. Proportion Changes You may also feel that your body is changing in proportion. You might have the sensation that you are growing or shrinking in size.
10. Temperature Changes This is again a very common phenomenon. Your body temperature might drop and you will feel a cool breeze blowing over you.
Conclusion People are different. Therefore, the sensations you experience will be based on your personality and individuality. The intensity of some of these sensations will vary from person to person. Each Projection attempt may yield different sensations, in a different sequence.
"
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod schopen » 30 bře 2010, 13:12

měl bych dotaz, našel jsem na internetu 4 knihy, jakou byste proaidli koupit?

Kód: Vybrat vše

nebo

nebo

nebo

děkuji mockrát za radu :)
schopen
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 30 bře 2010, 17:44

Nečítal som ani jednu z tých kníh, ale najviac uznávaným je asi Richard Webster.
Ale ešte viac je uznávaný Robert Monroe, takže ja ti odporúčam túto:
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod schopen » 30 bře 2010, 18:03

ok díky :)
Ještě jsem se zapomněl zeptat, je tam také uvedeno, jak toho docílit?
schopen
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 30 bře 2010, 18:13

Samozrejme, je tam návod, ako sa dostať do astrálu.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod schopen » 30 bře 2010, 19:12

ok, mockrát děkuji :)
schopen
Školák
Školák

Příspěvekod bilek2 » 12 kvě 2010, 18:57

Naposledy upravil panter dne 13 kvě 2010, 16:29, celkově upraveno 1
Důvod: link do code
bilek2
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 24 kvě 2010, 18:51

dneska jsme se o tomto tématu bavily s mojí nej brambůrkovou kámoškou ( ps.. jsem v pohodě :D) a ona měla na věc takovou zajímavou otázku prý : ale jak se to astrální tělo dostane ven jako, tak co když bude mít strach nebo bude něčím ovlivněné a nevrátí se zpátky ?? ¨
celkem by mně zajímalo jak byste odpověděli .... děkuji předem :0)
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod fojjta » 24 kvě 2010, 21:23

Četl jsem o tom v knížce. Je to nemožný. Někdo při cestování vidí jakési "pouto"/"šňůru", která ho spojuje s jeho skutečným tělem, ta když se přetrhne věří, že dojde k tomu, že se už nemůžete vrátit do real těla. Taková šňůra se pořád natahuje a zužuje s rostoucí dálkou od real těla. Spousta lidí ji ale nevidí (když budete věřit i ta se určitě objeví) a proto si není třeba lámat hlavu s něčím jako je takovéto odpoutání. Pokud se vám v astrálu nebude líbit, kdykoli se můžete vrátit.
fojjta
Školák
Školák

Příspěvekod Majestic » 26 kvě 2010, 10:35

je rozdíl v astrálním cestování a v mentálním cestování.mentálního cestování docílíte docela jednoduše-vylezete duchem z těla.ovšem aby jste mohli atrálně cestovat,musíte první vylést mentálním tělem (duchem) a pak s ním vytáhnout své astrální tělo a do něj vlézt.přesně to popisuje František bardon v jedné ze svojich knih nevím ve které.
Jo a tu šnůru vidíš jen když jsi v astrálním těle ne v mentálním.a přetrhne se i když se tě v tom spánku někdo jen dotke takže doporučuju zkoušet to někde kde máš jistotu že tě nikdo nebude rušit.Nebo to radši nezkoušet :)
Jo a ještě jsem tu někde našel otázku za jak dlouho se to asi naučí.to je u každého jiné záleží to na duchovní vyzralosti.......
Majestic
Školák
Školák

Příspěvekod mmhp » 04 srp 2010, 19:26

nevíte jaká metoda funguje na nejvíc lidí? Nebo co je nejjednodušší pro začátek :)
mmhp
Školák
Školák

Příspěvekod Nessie » 06 srp 2010, 15:16

Môj Bože :krec: , nikdy som neskúšala astrálne cestovanie, napriek tomu, že mám o ňom naštudované. Od dneskajšieho rána však môžem rozprávať o svojom zážitku, čo sa týka tejto veci. Dovoľte mi to tu rozpísať...

Už niekoľko dní som mala pocit, že sa z noci 5.(moje narodeniny) -6. augusta stane niečo výnimočné a chystala som sa na to. ,,Niečo" mi hovorilo, že si mám prečítať o Astrálnom cestovaní, i keď som sa oň nesnažila. Toto leto sa mi intuícia mimoriadne vyvinula, napríklad počujem kľúče niekoľko minút pred tým, než niekto príde, dokážem vycítiť, čo sa mi stane za pár minút, v tomto prípade aj týždeň dopredu...

Keď som si lahla do postele, bolo mi neuveriteľne zle, mala som zimnicu.. nemohla som zaspať, tak som si pustila TV. Dávali tam seriál, ktorý som videla už cca 3 krát. Ako som naň pozerala, zavrela som si oči a chytila sa za brucho, snažila som sa celým srdcom započúvať do dialógov postáv, len aby som necítila tú bolesť. Začala som hlboko a pravidelne dýchať. Bolesť úplne ustala a nevnímala som ani seriál, no v tej chvíli som si to neuvedomila. Neviem ako je to možné, ale nemyslela som na nič. Potom mi však krátko napadlo, žeby som vypla TV, no vtedy som si uvedomila, že sa nemôžem hýbať. Nezaskočilo ma to, ani nič podobné, lebo som na spánkovú paralýzu zvyknutá, no čo ma po neskoršom zrekapitulovaní situácie prekvapilo bolo to, aké boli moje myšlienky zrazu jasné, jednoznačné, premyslené, rýchle a ako som si ich všetky takmer doslova zapamätala. Rozhodla som sa otvoriť oči, čo mi ako jediné v tej situácii išlo, no počas toho krátkeho procesu žmurknutia mi hlavou preleteli 3 vety: ,,Som v spánkovej paralýze, ľudia počas nej vidia veci, ktoré si namýšľajú. Mne sa teraz určite zjaví Samara. Ale nebudem sa báť, nebude naozajstná, bude len výplodom mojej fantázie." To všetko počas jedného rýchleho otvárania očí. Na chodbe som následovne videla čiernu postavu dievčaťa, vysokého cca ako ja (160 cm), s dlhými vlasmi. Nevidela som jej do tváre (našťastie), no vedela som, že je to tá moja predstavovaná Samara. Čo doteraz nechápem je, že ma to ani trošku neznepokojilo a pokojne som zase zatvorila oči a chcela som sa sústrediť na prebratie z paralýze. V tej chvíli na mňa však čakala novinka. Hneď ako som zatvorila oči, som začala cítiť neuveriteľne silné vibrácie, celá som sa triasla, ale v podstate som cítila, že sa netrasie moje fyzické telo. No, ťažko sa mi to vysvetľuje. Spočiatku som nerozumela, čo sa deje. Prvé čo ma napadlo bolo, že by to mohla byť nejaká ,,bytosť", čo so mnou chce robiť neviem čo. S chladnou hlavou som si z celej sily predstavila, ako okolo mňa,, vybuchla" energia, ktorá ma ochráni. Viem, že som si ešte aj stihla zahrešiť, a otrávene poslať to ,,oné" do... xD Vibrácie na zlomok sekundy znížili intenzitu, no hneď na to sa aspoň z5násobili. Zrazu som cítila, ako mi prestáva vibrovať ľavá časť fyzického tela a začína z nej vychádzať... Povedala by som, že moje ,,duchovné ja", no neviem, či je to ten správny výraz. Postupne sa mi zdvihlo celé telo, cítila som, ako už neležím v posteli. Až vtedy som si uvedomila, čo sa deje. Myšlienkami mi prebehlo celé toto fórum a všetko, čo tu bolo o AC písané. V hlave sa mi zvýraznila hlavne veta- Keď sa chcete vrátiť späť do svojho tela, jednoducho na to pomyslite. Nebola som proste pripravená, a tak som tak spravila a opäť som sa celkom ocitla vo svojom tele. Vibrácie však neprestávali. Vtedy som sa zamerala na svoj dych. Začala som dýchať pravidelne a zhlboka ako pred tým. Vibrácie prestali a ocitla som sa v paralýze, z ktorej som sa však o dve sekundy dostala. Otvorila som oči. Bola som úplne pokojná, čulá, i keď bolesti brucha sa za chvíľu znova objavili. Bolo to zvláštne. Jediné, čo som cítila inak, bol tep môjho srdca. Bol rázny, nepravidelný. Pre zaujímavosť som pohýbala nohami. Boli stuhnuté. Už som nemala pochýb, že som sa netriasla fyzicky. Pozrela sa na TV. Presne som si pamätala situáciu, ktorú som videla naposledy a situácia, ktorá sa odohrávala teraz, bola približne o minútu vzdialená. Skrátka, tento môj stav netrval viac minútu. Na digitálkach bol jasne zobrazený čas: 1:58. Bola som úplne pokojná, napriek všetkému čo sa stalo.. Viem na isto, že keby som nebola na tomto fóre a nečítala toľko článkov o spánku, zomrela by som strachom. Preto touto cestou ďakujem všetkým, ktorých príspevky mi pomohli. Ešte dodám, že som zaspala až o piatej, keďže v mojom tele sa udržala zachovaná obava, žeby sa tento stav, ktorý bol pre neho novinkou, zopakoval.

Moje otázky znejú:
1. Ako môžem zabrániť tomu, aby moje fyzické telo počas astrálneho cestovania nebolo ovládnuté nejakou zlou bytosťou? Presne táto otázka mi bránila v tom, aby som sa nechala naprosto oddeliť od tela...
2. Je vôbec možné, aby sa mi AC podarilo bez toho, aby som sa o to snažila a na PRVY krat? Predsa len, tuto v téme som čítala temer všetky komentáre o tom, ako sa ľudia o tom snažia po x-tý krát, ako to dokázali po pol roku...
3. Bolo to ono však? xD

Ďakujem za prečítanie a za možnosť sa tu vyrozprávať. :) Prajem pekný deň
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 07 srp 2010, 17:07

Můžu ti odpovědět na jednu otázku
3. Myslím, že jo :D
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod elmen » 07 srp 2010, 23:40

1.v nejmenovaném článku psali že se dá chránit solí takže třeba koupel ve slané vodě(s koupelovou solí)..ale já myslím že tělo je obsazený dokud mas tu šňůrku a když tak ho ze svýho těla vykopneš !smejesa!
2.četl sem že z spánkové paralýzy je jednoduchý se dostat do AC když nemáš strach...
elmen
Školák
Školák

Příspěvekod Nessie » 08 srp 2010, 19:15

1. Heh, no myslim, ze by to mohlo pomoct, ale uprimne poviem, ze sa mi nechce kazdy vecer kupat v slanej vode (aj preto, ze som zastancom sprchovania xD). Nestacilo by na priklad mať na stoliku trosku soli v salke? Alebo ju mam v privesku...? A no neviem s tym vykopnutim... Nemyslim si ze je to take jednoduche.. :(
2. Tiez som citala ze spankova paralyza je dverami ku roznym pozitkom- ci uz k lucidnemu snivaniu alebo k astralnemu cestovaniu... Zeby teda ta spankova paralyza, z ktorej som prv mala strasny strach bola mojou... vyhodou? :smile:
3.xD Tak dobre. :D
Ďakujem za reakcie a budem vďačná za každé ďalšie. :)
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod elmen » 08 srp 2010, 21:26

no nevím eště tam psali že se dá rozsypat do 4 světových stran ale to mi přišlo na hlavu padlí tak sem to sen radši nepsal
elmen
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie