Druhý život, ve spánku?

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Druhý život, ve spánku?

Příspěvekod Tafi » 18 srp 2010, 21:32

Ahoj.
Než přímo napíšu o co jde, sepíšu tu pár možná důležitých informací:

• Celý to trvá už +-6 měsíců
  • Do každodeního života mi to nijak nezasahuje (až na to že nad tím přemýšlím)
  • Zvykl jsem si na to, ale nesnažím se to vyvolávat

A teď k věci:

Před plusmínus šesti měsíci jsem šel spát, asi jako každý jiný den někdy okolo půlnoci. Nic nevybočovalo z normálu, všechno bylo jako jindy - aspoň do doby než sem usnul. V tu ránu jsem se oběvil v tmavé místnosti, nezvykle oblečen, v ruce držící pistoli udýchaný jako po běhu. Nebylo vidět na stěny, jen metr předemnou byla díra v podlaze a pod ní chodba se schodištěm osvětlená nějakým namodralým světlem z venku. Nevím jak sem věděl, kam šáhnout, ani nevím proč sem tam šáhnul, ale během okamžiku sem sundal z opasku baterku a skočil do chodby pod sebou. V hlavě myšlenky cizího člověka, cizí tělo. prostě "moje oči v cizím těle", ale mohl jsem se hýbat podle sebe, myslím jeho hlavou, cítím jeho pocity (fyzycký i psychycký)m prostě všechno. Taková živá videohra. Seběhl jsem schody (asi 20. pater) a ocitl sem se v hale na jejímž konci byli dveře ven. Asi v půlce hale, u jakési recepce stála žena, koukala na mě, usmála se, řekla "Děkuji" a pak jsem se probudil...

Od tý doby, nepravidelně (ale zpravidla 5x až 6x týdně) pokračuju v tomdle "životě" každou tu noc. Druhý "den" v tom druhým životě začal tím, že sem se probudil. A zkončil až když sem šel spát. resp. jakmile sem usnul v tom "snu" probudil sem se v normální reálném životě. a takhle pořád dokola (usnu tady, probudím se tam a naopak).

Jsem policista v New Yorku, s bytem, autem, atd. "Svojí" tvář sem nikdy jindy (mimo "sen") neviděl... Když se pokusím v tom "snu" jakkoli propojit s mým normálním životem, prostě to nejde, nemůžu to udělat. Např. piju kafe a čtu si noviny, a najednou mě napadne že se chci podívat na svůj profil na netu, (prostě udělat cokoli co by dokazovalo mojí existenci), nemůžu se hnout, a prostě si pořád čtu noviny a najednou zapomenu, co jsem to vlastně chtěl.

To je asi vše. Nevím co víc k tomu napsat. Napadá někoho z Vás o co jde? Byl bych vděčnej. pokud Vás zajímá ještě nějaký info, rád napíšu... dík, Tafi
Snažím se pochopit, abych mohl uvěřit.

Smrt je lékem, který najdeme kdy chceme, ale máme ho užívat co nejpozději.
Tafi
Školák
Školák

Re: Druhý život, ve spánku?

Příspěvekod Angelguard » 18 srp 2010, 22:05

Zaujímavé sny :) Taktiež som niekoľkokrát mal také sny že som v snoch spal, to isté čo ty, zaspal som v reali a zobudil sa tam a zaspal v sne a keď to bol reálny sen, už som si niekedy mýlil realitu so snom pretože boli také silné a reálne :) Ale k podstate : Netúžiš byť niekym ako tým čím si v tom sne? Človek veľakrát sníva aj o tom, po čom veľmi túži, pokiaľ napríklad veľmi túžiš byť tým policajtom z new yorku v reáli tak sa ti to može vykresliť do sna :) Ale udivuje ma, že sa ti to sníva už pol roka... zvyčajne sa to nikdy tak dlho nesníva... Počas intervalu pol roka nemávaš iné sny? Iba tento jeden vždy že si ten policajt?
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Tafi » 18 srp 2010, 22:12

Angelguard píše:Zaujímavé sny :) Taktiež som niekoľkokrát mal také sny že som v snoch spal, to isté čo ty, zaspal som v reali a zobudil sa tam a zaspal v sne a keď to bol reálny sen, už som si niekedy mýlil realitu so snom pretože boli také silné a reálne :) Ale k podstate : Netúžiš byť niekym ako tým čím si v tom sne? Človek veľakrát sníva aj o tom, po čom veľmi túži, pokiaľ napríklad veľmi túžiš byť tým policajtom z new yorku v reáli tak sa ti to može vykresliť do sna :) Ale udivuje ma, že sa ti to sníva už pol roka... zvyčajne sa to nikdy tak dlho nesníva... Počas intervalu pol roka nemávaš iné sny? Iba tento jeden vždy že si ten policajt?

Ne, nemá to nic společnýho ani s mejma představama... právě mi do nedává vůbec smysl... za těch 6 měsíců se mi zdálo jenom todle

Tafi
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 19 srp 2010, 00:46

Jen možná střílím od boku ,
ale to, co člověka první napadne někdy má překvapivou hloubku, tak to zkusím...

Zní mi to, jako kdyby si se dostával ve snu do paralelního světa,
nevím, jestli je astrální, nebo ještě jiný,
ale každopádně je to moc zajímavé...
Píšeš si snový deník?

Pokud ne, být Tebou, tak to určitě udělám.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Tafi » 19 srp 2010, 14:14

Akyana píše:Jen možná střílím od boku ,
ale to, co člověka první napadne někdy má překvapivou hloubku, tak to zkusím...

Zní mi to, jako kdyby si se dostával ve snu do paralelního světa,
nevím, jestli je astrální, nebo ještě jiný,
ale každopádně je to moc zajímavé...
Píšeš si snový deník?

Pokud ne, být Tebou, tak to určitě udělám.

Záleží v jakém rozsahu ten snový deník myslíš. píšu si základní věci, zbytek mám zapsaný v deníku "tam" ;) ... A znovu říkám, astrální to není ;)

Tafi
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 19 srp 2010, 16:41

Tak to je hodně zajímavé, souhlasím s Angelguard, jak psal/a předtím, že by to mohl být minulý život. S tím souhlasím.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod deadamanegirl » 19 srp 2010, 19:15

Nevšiml sis v tom snu něčeho, co by ti třeba řeklo, v jaký době se to odehrává?
The Secret.
deadamanegirl
Školák
Školák

Příspěvekod Tafi » 19 srp 2010, 19:45

deadamanegirl píše:Nevšiml sis v tom snu něčeho, co by ti třeba řeklo, v jaký době se to odehrává?

čti ;-)

Tafi
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 21 srp 2010, 23:17

hodně jsem o tom přemýšlela zdá se ti to už půl roku,jednou jsem to taky zažila.
zdál se mi sen půl roku o tom,že mě někdo chce unést ,a mít mě jen sám pro sebe.
a hádej co pak?měla jsem tajného ctitele který byl celou dobu blýsko mě.byl to kolega
mého manžela a neměl zrovna moc dobré úmysly.a dodneška jsem ráda,že už je to
zamnou a je to minulost.
podle mě to co se ti děje má svůj význam.a něco to znamená jako u mě.
zkus přemýšlet jaký spojovácí význam by to mohlo mít.a co nejvíc ovlivnuje tvůj
dosavadní život.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Thoron » 25 srp 2010, 14:49

psals, že jsi zkoušel se spojit ve snu s tvým normálním životem...a zkoušels to obráceně? někde se zaregistrovat, nebo cokoli udělat ve snu, co potom můžeš dohledat v "normálu"?
Thoron
Školák
Školák

Příspěvekod mmhp » 21 zář 2010, 18:40

jo, to mě také napadlo. Zkus nechat prostě nějaký signál třeba na internetu, nebo poslat něco poštou.
mmhp
Školák
Školák

Příspěvekod ivan.r » 21 zář 2010, 18:57

Ahoj, Tvůj problém se týká astrálního propojení, máš problém v podvědomí. Mohl bych se Ti snažit pomoci, ale jsou mi potřeba další informace. Pokud by Tě to zajímalo napiš mi na email. Nejsem to s Tebou schopen rozebrat na foru.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod mmhp » 21 zář 2010, 19:04

ivane, může to být nebezpečné ? Je to určitě zajímavý případ... setkal ses s tím již někdy ?
mmhp
Školák
Školák

Příspěvekod ivan.r » 21 zář 2010, 19:13

Ahoj, nebezpečné to není. Pokud bereš v úvahu to, že tady existuje i astrál, tak si to představ asi tak, že si tady ( ve fyzičnu ) pobíháš ve svém těle a při přechodu do astrálu se Ti trochu popletou "výhybky" a "zaparkuješ" jinam. Nedokáži bez Tvé spolupráce přesně najít, kde se problém nachází, důležité je to, že máš předpoklady, které by jsi měl využít a rozvíjet. Musíš to vzít v současné době jako jakousi "genetickou chybu", kterou musíš opravit, aby jsi mohl postupovat dál.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod mmhp » 21 zář 2010, 19:42

je vidět, že se v tom vyznáš, jak dlouho se o takové věci zajímáš a jak jsi k tomu přišel ? díky za odpověď, i když možná je to trochu ot
mmhp
Školák
Školák

Příspěvekod ivan.r » 21 zář 2010, 19:49

Můj záběr je léčitelství, ale postupně jsem byl donucen k tomu, že musíš zvládat problematiku minulých životů, karmy, duchů, energií, astrálu, hypnóz až po anatomii... Jinak nejsi schopen analyzovat problém a pomoci. V nejlepším případě vyléčit.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Zpět na Sny