Než přímo napíšu o co jde, sepíšu tu pár možná důležitých informací:
- Celý to trvá už +-6 měsíců
- Do každodeního života mi to nijak nezasahuje (až na to že nad tím přemýšlím)
- Zvykl jsem si na to, ale nesnažím se to vyvolávat
A teď k věci:
Před plusmínus šesti měsíci jsem šel spát, asi jako každý jiný den někdy okolo půlnoci. Nic nevybočovalo z normálu, všechno bylo jako jindy - aspoň do doby než sem usnul. V tu ránu jsem se oběvil v tmavé místnosti, nezvykle oblečen, v ruce držící pistoli udýchaný jako po běhu. Nebylo vidět na stěny, jen metr předemnou byla díra v podlaze a pod ní chodba se schodištěm osvětlená nějakým namodralým světlem z venku. Nevím jak sem věděl, kam šáhnout, ani nevím proč sem tam šáhnul, ale během okamžiku sem sundal z opasku baterku a skočil do chodby pod sebou. V hlavě myšlenky cizího člověka, cizí tělo. prostě "moje oči v cizím těle", ale mohl jsem se hýbat podle sebe, myslím jeho hlavou, cítím jeho pocity (fyzycký i psychycký)m prostě všechno. Taková živá videohra. Seběhl jsem schody (asi 20. pater) a ocitl sem se v hale na jejímž konci byli dveře ven. Asi v půlce hale, u jakési recepce stála žena, koukala na mě, usmála se, řekla "Děkuji" a pak jsem se probudil...
Od tý doby, nepravidelně (ale zpravidla 5x až 6x týdně) pokračuju v tomdle "životě" každou tu noc. Druhý "den" v tom druhým životě začal tím, že sem se probudil. A zkončil až když sem šel spát. resp. jakmile sem usnul v tom "snu" probudil sem se v normální reálném životě. a takhle pořád dokola (usnu tady, probudím se tam a naopak).
Jsem policista v New Yorku, s bytem, autem, atd. "Svojí" tvář sem nikdy jindy (mimo "sen") neviděl... Když se pokusím v tom "snu" jakkoli propojit s mým normálním životem, prostě to nejde, nemůžu to udělat. Např. piju kafe a čtu si noviny, a najednou mě napadne že se chci podívat na svůj profil na netu, (prostě udělat cokoli co by dokazovalo mojí existenci), nemůžu se hnout, a prostě si pořád čtu noviny a najednou zapomenu, co jsem to vlastně chtěl.
To je asi vše. Nevím co víc k tomu napsat. Napadá někoho z Vás o co jde? Byl bych vděčnej. pokud Vás zajímá ještě nějaký info, rád napíšu... dík, Tafi