Dupání, běhání

Máte nejaké zážitky?

Dupání, běhání

Příspěvekod Loli Love » 01 zář 2010, 15:43

Včera, asi okolo třetí ráno jsem se vzbudila. Probudilo mě neustálé dupání v bytě nad námi, nejdřív jsem si řekla, co tam vyváděj? V pokoji nad mým, by měl spát asi 24 letý kluk. Chvilku jsem klidně ležela a poslouchala. Připadalo mi to, jako běhání tak 4-6letého dítěte, které utíká z rohu do rohu, z místnosti do místnosti, prostě neustálé dupání, které se přibližovalo a zase oddalovalo *dup dup dup dup dup dup*. Přišlo mi to jako děcko, které neví kam jít, jakoby kdyby bylo zmatené. Okamžitě jsem vyloučila nějaké večerní práce našich sousedů pod námi. Pustila jsem si televizi a sedla jsem si na postel a slyšela, jak ty kroky běží směrem ke mě a zastaví se nad místem, kde jsem. Něco tam zarachtalo, a když jsem si lehla zase se to rozeběhlo. Slyšela jsem i duté bouchání do skla. Ani jsem nedutala a poslouchala. V obývacím pokoji máme andulku, která začala trochu „skřehotat“ né nahlas, ale takové mumlaní, jako by jí něco vyrušilo. Do chvíle, než jsem se posadila na postel a nehnutě ležela, tak cupitání bylo bez ustání, ale ve chvilce kdy jsem jakoby vstala kroky byli minimálně o 50% menší, takové klidnější.

Ráno jsem o tom mluvila s mámou a říkala, že od sousedů nad námi to mohlo být těžko, protože je v tom pokoji koberec a né podlahy a kdyby tam něco bylo, tak by to snad ta rodina věděla, ale já si nemůžu pomoct, slyšela jsem, co sem slyšela, koberce nekoberce, dupat se může tak jako tak. Ještě tu byla možnost, že to byl pokoj víš, ale to si nemyslím.

Ještě bych chtěla říct, že chvilku před tím se mi zdál sen, jak koukám na fotku, kde mě dědeček drží pod ramenem a za námi stojí jakási bílá silueta, tak jestli to s tím nemá nějakou spojitost a nebo jsem jenom paranoik. !blazen! :roll:
Kenzen naru tamashii wa... Zdravá duše
Kenzen naru seishin to... se nachází ve zdravé mysli
Kenzen naru nikutai ni yadoru... a ve zdravém těle
Loli Love
Školák
Školák

Re: Dupání, běhání

Příspěvekod pentagramové oko » 01 zář 2010, 16:29

Každopádně nejsi paranoik,ale možná,že se tvůj děděček chtěl na tebe jen podívat.
Možná,že se stebou nestačil pořádně rozloučit,tak chtěl ted a místo toho tě vylekal.
a nebo druhá možnost je o které jsme si už psali,že tvůj podvědomí strach nemáš ješte
zcela pod kontrolou.A všude něco slyšíš,nestává se to jen tobě,ale musíš začít u sebe a to ty víš!
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Loli Love » 01 zář 2010, 18:57

Mamce jsem teď řekla i tu část s dědečkem, umřel když jsem byla malinká, moc jsem ho nepoznala skoro vůbec. Nechtěně jsem mamku rozplakala, myslí si, že ho asi taky mrzí, že mě tak nepoznal, protože když byla mamča taky menší a pak ten středoškolskej věk, tak byli s tátou jedna duše a tělo, tak by chtěl asi poznat i mě. Já na něho vždycky myslím, když mám problémy a snažím se vypořádak se strachem. Než umřel, tak už nemohl chodit a byl na vozíku. Pár hodin po jeho smrti (mamka ještě nevěděla, že umřel) se jí zdálo, že za ní přišel a nebyl na vozíku asi ani nic neříkal, jen se přišel podívat. Možná na mě dává pozoro :) Kdo ví !icon_cryyy! 'ss2'
Kenzen naru tamashii wa... Zdravá duše
Kenzen naru seishin to... se nachází ve zdravé mysli
Kenzen naru nikutai ni yadoru... a ve zdravém těle
Loli Love
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 01 zář 2010, 19:28

I to je možný možná na tebe dává pozor,taky mě to napadlo.
Ale je dobrý,že bojuješ stím strachem,jsem moc ráda. :razz:
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod mansis » 01 led 2011, 20:15

Mam podobnej zážitek před pul rokem sme koupili starší barák 2 měsíce nic poté se zečali dít divné věci bouchání dveří,dupot na půdě.Asi po měsící se to začalo zhoršova chůze po celém baráku!Nejhorší natom bylo to že sme to slišely 3 takže se dalo viloučit i to že sem se zbláznil.Nejsem věřící ale sousedka my doporučila a darovala hromnici (svěcenou svíčku) bohužel to zabralo jen na 2 měsíce včera se to začalo dít znovu
mansis
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 02 led 2011, 02:55

zkus to tam vykouřit šalvějí a když to nedá pokoj,chce
to pryč odkazuji tě na ivan.r,umí to snimi rychle.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Duchové a poltergeist