Sen o zemřelém dědovi

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Sen o zemřelém dědovi

Příspěvekod pohroma » 01 zář 2010, 20:07

Ahoj. Dnes v noci se mi zdál sen. Byla jsem v domě, který jsme před několika lety prodali, byl to dům po babičce a dědovi. Na tom by nebylo nic divného, často se ve snech do toho domu vracím. Ale najednou jsem se ve snu podívala z okna a za sklem stál můj děda, který zemřel asi před dvaceti lety. Chvíli se na mě díval a pak odešel a já se probudila. Měla jsem (a stále mám) z toho snu hodně nepříjemný pocit. Pak během dopoledne mi volal syn, který má v poslední době zdravotní problémy – natolik se mu přitížilo, že musel odjet z práce do nemocnice. Tam si ho chtěli rovnou nechat, ale on jel raději domů. Můj dotaz zní: je možné, že to bylo varování, že se stane něco vážného? Raději ani nechci myslet na to, že si děda třeba přišel pro dalšího člena rodiny…
Moc děkuji za případnou odpověď.
Pavlína
pohroma
Školák
Školák

Re: Sen o zemřelém dědovi

Příspěvekod Akyana » 01 zář 2010, 20:14

Ahoj,
myslím, že to varování být mohlo,
ale ne nutně takové, které mluví o smrti.
Dost pravděpodobně dědeček chtěl pouze upozornit na naléhavost situace.

Možná by se měl syn poradit s nějakým novým odborníkem, či léčitelem?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pohroma » 01 zář 2010, 21:02

Akyano, děkuji za odpověď. Syna na základě dnešní příhody teď čekají dost nepříjemná vyšetření, kolonoskopie a další... Moc dlouho zdravotní problémy přehlížel, stejně jako to dělám já. Problémy máme oba stejné a v rodinné anamnéze rakovinu zažívacého traktu. Snad bude mít dost síly všechna ta vyšetření podstoupit. Já ji nemám, ale zatím jsem v práci na rozdíl od něho neskolabovala. Ve snech se mi občas zjevuje i babička, která právě na rakovinu zemřela. Ale ani z jednoho snu ve kterém byla jsem neměla tak nepříjemný pocit. Ten pocit, když jsem se v půl třetí probudila, by se dal popsat jako černo. Absolutní černota. Do rána jsem samozřejmě už neusnula. Pokud jde o jejich dům, ve kterém se dost často odehrávají mé sny, nevíš proč právě tam? Možná že je trápí, že jsme před čtyřmi lety domek prodali. Za peníze které jsme za něj dostali jsme koupili synovi malý byteček.
pohroma
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 02 zář 2010, 00:06

Pokud jde o jejich dům, ve kterém se dost často odehrávají mé sny, nevíš proč právě tam?

No a není to třeba proto, že jsi tam strávila mnoho času jako malá nebo i větší a prostě ho "nosíš v sobě" ?
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod shewolf » 02 zář 2010, 18:00

Akyana to popisuje moc dobře,já ti jen poradím zapal o půlnoci
bílou svíci a popros dědu at drží na tvým synem ochrannou ruku
že ješte není jeho čas aby odešel.potom až mu to řekneš,poděkuj mu
a svíci sfoukni a zakopej na zahradě.
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod pohroma » 02 zář 2010, 18:55

Shewolf: díky za radu, nikdy mne nenapadlo zkusit promluvit s mrtvými, mám před nimi respekt a taky z nich mám strach. Tohohle bych se ale nebála, spíš mi jako větší problém přijde zakopání svíce na zahradě. Bydlíme totiž v paneláku a v noci bych z bytu nevylezla ani omylem. To by asi nestačilo skončit tím poděkováním a sfouknutím svíčky? Je mi jasný že napíšeš nestačilo... Jaký význam má právě to zakopání?

Akyana: jsi moc moudrá a ochotná pomáhat, moc si toho vážím. Tvoje odpovědi dodávají sílu. A máš pravdu, jako malá jsem tam v tom domku trávila snad víc času než doma s mamkou. A v době rozvodu mých rodičů jsem tam vždy našla útočiště a lásku...
pohroma
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 02 zář 2010, 23:52

A já si vážím Tvých slov, díky,

Jinak myslím, že jsi našla vysvětlení, proč se Ti o tom domě tolik zdá.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 03 zář 2010, 18:18

Shewolf radí podlé mé školy,dobré chválím ti to.
Ale můžeš sfouknout jenom tu svíci,ale druhý den jí aspon vyhod.
Jinak Akyana je naše zlatíčko. 'slonko'
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod pohroma » 03 zář 2010, 19:53

Stejně je zvláštní, jak je všechno se vším spojený, jak do sebe všechno zapadá. Třeba to, že babičky sestra umřela na rakovinu už jako dítě, babička naopak až téměř v 90 letech ale na stejnou nemoc, my jsme se synem oba narozeni stejně 2. října přesně o 20 let a oba dopoledne, máme roky stejné zdravotní problémy. S dcerou zase máme podobné sny. Také se jí občas stává, že něco vidí ve snu a za nějaký čas (někdy brzy, někdy až za pár dní či týdnů) se s tím setká nebo se to stane. Je zvláštní, že i dědu vidí ve snech a přitom on zemřel v době, kdy jsem zjistila že se má Míša narodit. Takže ho nikdy nepoznala. A přesto ví, že se jedná o dědu.
pohroma
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 05 zář 2010, 21:36

Už jsem to zažila u vícero lidí,je to zajímavý jak každý z nás máte svůj osud napsaný.
Ale každým jsme strůjcem svého štestí,když se včas objeví nemoc a dá se léčit ,tak
jsme vlastně utekli osudu a když né,nic jiného nám nezbývá než tomu čelit.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Sny