.

Nessie píše:Inak, dalo by sa vďaka tomuto rituálu zistiť, na aký element mám ,,talent", vlohy? Tak Sh4rp to napr zistil, ale keď ja cítim tie sily vyrovnane?
Viem len to, že keď som mala 11, tak som niekoľko krát dokázala pritiahnuť počasie, aké som chcela a myšlienkami som dokázala meniť smer vetra. Možno to znie všelijako, ale stalo sa to moc krát na to, aby to bola len náhoda. Niečo ma ale ťahá k vode. Aj pred spaním si neviem prečo, vždycky okolo seba predstavím modrý štít.

to som presne ja. Každé slovo. Aj tá fyzická bolesť. Keď je za čo trpieť tak s tým nemám problém. Ale nebol som vždy taký. Pred 2 rokmi som bol úplný opak. Cítim sa ako bojovník, ale v tomto tele to tak nevypadá, ale chodím do posilky makám na sebe. V minulom živote som určite nejaký bojovník bol.Oheň prezentuje životní energii, je sférou proměn a vášní. Je svázán s aktivitou, očistou, vůlí, sebevědomím, sexualitou, fyzickou silou, bojovností, pracovitostí ale i zákazy, prudkostí, násilím a fyzickou bolestí.
zákazy, prudkostí, násilím a fyzickou bolestí.
chodím do posilky makám na sebe.

, ale dnes keď som invokoval Michaela a išiel invokovať Uriela tak som mal pocit, že moje ruky sú ľahké ako pierko bolo to náhle a začali sa mi zdvíhať ruky. Mal som pocit ako keby som sa vznášal, ale boli to iba ruky. A pravá ruka ma nepálila tak ako predtým bolo to iba také slabučké akurát. Na sranda že by som mal teraz zase viac vzdušného elementu?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník