Army, Inkubus

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Army, Inkubus, Bozk

Příspěvekod .Sh4rp » 01 zář 2010, 19:55

No dnes som nemal čas, zajtra to skúsim. Ale asi až poobede.
.Sh4rp

Příspěvekod .Sh4rp » 02 zář 2010, 20:34

No takže akurát teraz som to spravil a pri invokácii archanjelov. Tam kde bol Michal som cítil ako keby mi horela ruka, ale iba na tej jednej na druhej som nič necítil. To je v pohode?

edit: Musím povedať, že vizualizácia pentagramov bola asi 3/10 veľmi slabé. A tá intonácia to mám stále hovoriť dokola až kým nedokreslím ten pentagram alebo čo?
.Sh4rp

Příspěvekod Nessie » 02 zář 2010, 20:52

Ďakujem. :) Mňa to normálne začalo baviť, včera som to spravila dva krát a dnes zatiaľ jeden. Dokázala by som to robiť aj niekoľko krát do dňa, ale je to zložitejšie, keďže stále niekto býva doma a obávam sa, žeby ma počas toho vyrušil, alebo žeby to pochopil nejako zle. Zatiaľ to robím tak, že večer, keď už všetci spia idem na to, alebo cez deň ich proste poprosím, nech ma na chvíľu nerušia a zavriem sa v izbe. Nechápem, že som z toho mohla mať obavy. :) A necítim to ako povinnosť, skôr ako láskavosť pre samú seba...
A .Sh4rp, mňa sa postupne zmocňuje teplo po celom tele. Keď vyvolávam 1.Rafaela, cítim teplo pred sebou, pri Gabrielovi za mnou atď. Cítim ich ochranu. A Akyana mala pravdu. Cítim, ako sa mi zlepšuje psychika, nie som vôbec nervózna, moje myšlienky sú zväčša pozitívne, verím si viac než pred tým, šťastie prežívam intenzívnejšie, starosti majú menšiu moc atď. Je to skvelé, cítim sa úžasne. Včera sa mi dokonca aj po dlhej dobe sníval pekný sen.Naschvál som ostala ešte chvíľku ležiac a znova si ten sen zrekapitulovala , aby som si ho zapamätala a zabralo to. Začínam sa učiť LD, tak aspoň toto pre začiatok. Na snový denníček si budem musieť vytvoriť ráno viac času. :)
Edit: A no, ja to robím tak, že nakreslím pentagram, poviem meno a potom si predstavím, čo je potrebné.
Naposledy upravil Nessie dne 14 črc 2011, 10:44, celkově upraveno 1
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 02 zář 2010, 21:04

No toto nebolo žiadne teplúčko to bolo, ako keby som strčil ruku do ohňa. 's226'
.Sh4rp

Příspěvekod Akyana » 02 zář 2010, 23:42

Pěkné, PĚKNÉ oba dva.

Sh4rp, Nessie Ti radí správně.

Co se týče toho pocitu horka, pravděpodobně máš nevyrovnaný (ve vyšší oktávě) živel Ohně.
Pokračuj v praxi LBRP, jen kdyby to bylo nesnesitelné, požádej Michaela o pomoc.
Pokud necítíš nic u Uriela, znamená to nejspíš, že nejsi úplně v kontaktu se svým (ve vyšší oktávě) elementem Země,
pokračuj a za nějakou dobu se to změní.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod .Sh4rp » 03 zář 2010, 05:33

Tak zas ma moc neprekvapuje že oheň je mojím hlavným živlom. Oheň sa mi páči a mám z neho aj magický štít.
edit: Takže teraz je jasné prečo som tak chudý, tá mudra čo je na pribratie vyrovnáva oheň zo zemou !no1.
.Sh4rp

Příspěvekod .Sh4rp » 04 zář 2010, 10:34

Už 5-krát ma vyrušili to je strašné !0023! !0023! !0023! !0023!
.Sh4rp

Příspěvekod Akyana » 04 zář 2010, 13:40

Nessie to vymyslela velmi dobře, aby jí nikdo nerušil.

Další možnost je dělat rituál venku, třeba v přírodě.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Nessie » 04 zář 2010, 13:53

Hehe. :) Ďalšia noc s peknými snami. :) Teraz sa cez deň nejako viac sústreďujem na svojho strážneho anjela, čo som pred tým nerobila. Proste mu poďakujem, požiadam ho o pomoc... Chcela by som sa s ním niekedy porozprávať... :)
Inak, dalo by sa vďaka tomuto rituálu zistiť, na aký element mám ,,talent", vlohy? Tak Sh4rp to napr zistil, ale keď ja cítim tie sily vyrovnane? Viem len to, že keď som mala 11, tak som niekoľko krát dokázala pritiahnuť počasie, aké som chcela a myšlienkami som dokázala meniť smer vetra. Možno to znie všelijako, ale stalo sa to moc krát na to, aby to bola len náhoda. Niečo ma ale ťahá k vode. Aj pred spaním si neviem prečo, vždycky okolo seba predstavím modrý štít.
Človek, ktorý nie je ochotný pre niečo zomrieť, nie je zrelý pre život.
Nessie
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 04 zář 2010, 16:33

Veľmi zaujímavé.. :-) Všetko je to hlavne o psychike... keď máš veľmi silnú volu a vieru, tak ťa tieto bytosti neohrozia len tak pre nič za nič... ale samozrejme každý sme na tom inak :) Ten rituál by som tiež skúsil, ale teraz by ma pri tom skor vyrušovali... Ja si tiež predstavujem štít :) Ja pred spaním ak niesom veľmi ospalý zvyknem trénovať Astrálne cestovanie, ale je to dosť ťažké pretože vtedy o tom čase napr. 12-1:00 je vždy cez víkendy niekto hore a cez týždeň zase skor idem spať lebo skoro vstávam do školy, tak potom ma tie zvuky vyrušujú a ja sa nedokážem uplne sústrediť... Veľakrát už sa mi skoro AC podarilo ale niečo ma vyrušilo... Chcem preto najskor skúsiť lucidné snenie, pretože to je skoro to isté, ako AC akurát, že v astrále nespíme, nie? Niesom si celkom istý.. ale každopádne, ten rituál by som mal spraviť... Som sensibilný a niekedy proste sa mi len tak zmení nálada, ale nikdy nie na zlú alebo nahnevanú, skor opačne, vždy sa sustredim na to, byť vyrovnaný a šťastný ale niekedy sa mi len tak zmení na smutnú a potom to musím zažehnávať... mi to príde ako keby sa mi cudzie nálady a pocity nejako transferovali... Taktiež musím povedať, že keď máš predstavivosť a vieru, silnú volu tak toho tiež dokážeš veľa :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 04 zář 2010, 16:38

A neviem ako to dokážem, ale keď sa koncentrujem a myslím iba na to, že jednoducho niekoho vidím a pozerám sa na ňho / ňu, tak skutočne v malej miere dokážem vyčítať to, čo sa jej/jeho hlavou preháňa, proste niečo ako zložená empatia, alebo niečo podobné... Proste z výrazu tváre alebo ceľkového vyjadrovania sa / pohybov, nervozity a podobne to dokážem vyčítať.. Čo tej osobe asi je... Neviem či je to niečo výnimočné, ale všimol som si to už veľmi dávno... taktiež si veľakrát predstavujem ako niekoho zbavujem zlých pocitov, posielam mu svoju energiu a naopak tú zlú mne alebo že tá zlá zmizne preč... Aj keď o tom iní ľudia nevedia, niekedy to zvyknem... :)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 04 zář 2010, 17:17

Nessie píše:Inak, dalo by sa vďaka tomuto rituálu zistiť, na aký element mám ,,talent", vlohy? Tak Sh4rp to napr zistil, ale keď ja cítim tie sily vyrovnane?

Nessie, podívej se na TUTO STRÁNKU.
Más tam popis živlů, podle toho si uděláš obrázek který je Ti z toho nejbližší.
Podívej se i na http://www.zverokruh.sk ...jak jsi na tom astrologicky.
LBRP k tomu není určený, to, co Sh4rp popisuje je spíše jakási překážka, nezkoušej si neco podobného vsugerovat, či jinak vnutit.
Prostě dělej ten rituál tak, jak je, děláš ho správně jde Ti to.

Viem len to, že keď som mala 11, tak som niekoľko krát dokázala pritiahnuť počasie, aké som chcela a myšlienkami som dokázala meniť smer vetra. Možno to znie všelijako, ale stalo sa to moc krát na to, aby to bola len náhoda. Niečo ma ale ťahá k vode. Aj pred spaním si neviem prečo, vždycky okolo seba predstavím modrý štít.

Pokud Tě velmi přitahuje Voda, je dost možné, že máš nejsilnější propojení právě s ní.
Dost pravděpodobně i se Vzduchem.
11ka je první mistrovské číslo a Tobě dala ochutnat síly, které v Tobě dřímají,
pokud na sobě budeš pracovat, probudí se a takové a jiné věci pro Tebe nebudou žádný problém.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod .Sh4rp » 04 zář 2010, 21:40

Oheň prezentuje životní energii, je sférou proměn a vášní. Je svázán s aktivitou, očistou, vůlí, sebevědomím, sexualitou, fyzickou silou, bojovností, pracovitostí ale i zákazy, prudkostí, násilím a fyzickou bolestí.
to som presne ja. Každé slovo. Aj tá fyzická bolesť. Keď je za čo trpieť tak s tým nemám problém. Ale nebol som vždy taký. Pred 2 rokmi som bol úplný opak. Cítim sa ako bojovník, ale v tomto tele to tak nevypadá, ale chodím do posilky makám na sebe. V minulom živote som určite nejaký bojovník bol.
.Sh4rp

Příspěvekod Akyana » 05 zář 2010, 00:30

zákazy, prudkostí, násilím a fyzickou bolestí.

Právě proto Tě pálila ruka u Michaela.
Znamená to silný ale nevyrovnaný Oheň.
Ne v rovnováze - tudíž ne v pořádku.
Tuto část by si měl změnit, nebo se můžeš dostat do velmi vážných potíží v budoucnu,
a ještě k tomu pokud se chceš zabývat magií či něčím podobným, potřebuješ mít elementy srovnané..zvlášť... ten-ty.. hlavní.

chodím do posilky makám na sebe.

Zato tato část je silný a vyrovnaný Oheň.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod .Sh4rp » 12 zář 2010, 21:05

Týždeň som to nerobil... 'Sorry' , ale dnes keď som invokoval Michaela a išiel invokovať Uriela tak som mal pocit, že moje ruky sú ľahké ako pierko bolo to náhle a začali sa mi zdvíhať ruky. Mal som pocit ako keby som sa vznášal, ale boli to iba ruky. A pravá ruka ma nepálila tak ako predtým bolo to iba také slabučké akurát. Na sranda že by som mal teraz zase viac vzdušného elementu?
.Sh4rp

Příspěvekod Akyana » 12 zář 2010, 21:59

Uvědom si, co máš pozorovat, a to pozoruj.
Rukou si nevšímej.
To je jen taková hra mysli, která zkouší odpoutat Tvojí pozornost od rituálu samotného.
Akyana
Mysterian
Mysterian

PředchozíDalší

Zpět na Magie