Ročná nočná mora

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Ročná nočná mora

Příspěvekod aisha2110 » 20 srp 2010, 22:21

túto nočnú moru som mala prvý krát pred rokom po smrti mojej mami. Sníva sa mi že utekám lesom a všade ma prenasledujú krvavo červené svietiace oči nič iné nevidím len tie oči všade okolo je tma. Ja stále utekám som celá spotená a cítim že som unavená, nevládzem ďalej utekať. Snažím sa niekde ukryť. Začínam sa potkýnať a stále padať. Vtom počujem škrekľavý hlas ako na mňa kričí: darmo utekáš predo mnou sa nikde neschováš ja ťa stále vidím nech si kdekoľvek. Ja si ťa všade nájdem a zabijem ťa. Stále utekám a vbehnem do jaskyne kde padnem na zem úplne vyčerpaná. Vtom sa zase objavia tie červené oči no tentokrát vidím aj postavu má bielu tvár a je celá v čiernom. Vystrie ruku chytí ma za vlasy a postaví na nohy. Začne sa smiať vidím len žlté ostré zuby a tie svietiace červené oči. Druhou rukou ma škrtí a pritom hovorí: ja som ti hovoril že sa predo mnou nikde neschováš, že ťa nájdem a zabijem. Ja už sotva dýcham cítim ako sa mi viac a viac zabárajú prsty do hrdla. Vtom sa pokusím zakričať z celého hrdla no nevydám ani hlások. Nakoniec sa strhnem zo spánku posadím sa celá spotená a lapám po dychu, srdce mi búcha ako splašené a celá sa trasiem. táto nočná mora sa mi opakuje noc čo noc. Mala som prestávku dva mesiace a znova to začalo. Potom neviem ešte dlho zaspať kým sa ukludním. A ráno sa budím vždy moc unavená a bolí ma hlava. Večer mám problém zaspať. Skúšala som brať aj lieky na spanie no bolo to ešte horšie nemohla som sa hýbať a zobudiť sa. Skúšala som aj ísť za lekárkou tá si myslela že je to následok maminej smrti a predpísala mi antidepresíva no vôbec mi nepomohli len som začala ten sen viac prežívať. Neviem ani čo znamená ten sen.
aisha2110
Školák
Školák

Re: Ročná nočná mora

Příspěvekod .Sh4rp » 21 srp 2010, 06:50

Treba obmedziť horory. 's220' Ale inak keď sa sen sníva stále dokola, tak sa snaží podvedomie na niečo upozorniť a ty to stále nerobíš. Musíš zistiť čo to je. Niečo ta prenasleduje myšlienka, pocit viny, alebo niečo. Nedá sa to zastaviť. Musí to nevyhnutne prísť. Niesom veľký odborník možno sa mýlim. :razz: Nabudúce skús ty naháňať tie červené oči. Predstav si že je z papiera. Že ho jednoducho roztrháš. !no1
.Sh4rp

Příspěvekod pentagramové oko » 21 srp 2010, 11:02

já si myslím jak jsem to četla,že v tvém životě se musíš nečemu postavit.taky se zamysli jestli ve svém
okolí nemáš nějakého nepřítele,nebo by to mohlo být nějaké varovaní před něčím.
tady ti napíšu zaříkadlo proti strachu a nočním přízrakům a múrám,můžeš ho použít nejen
před spaním také na neomístech které ti náhanějí strach-
temnota se kolem kupí
doléhá už na mne strach
v mžiku ale odhalím ho
at se změní v prach
všechno zlo at odejde pryč
ve jménu božím naléhám
nemá u mě co hledat
proto ho zaříkám
stíny noci a zlé víly
vyvratte se ze světnice
démoni a noční můry
i čarodějky pomocnice.
to by mělo zabrat vyzkoušej to.p.o.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod aisha2110 » 21 srp 2010, 15:58

.Sh4rp píše:Treba obmedziť horory. 's220' Ale inak keď sa sen sníva stále dokola, tak sa snaží podvedomie na niečo upozorniť a ty to stále nerobíš. Musíš zistiť čo to je. Niečo ta prenasleduje myšlienka, pocit viny, alebo niečo. Nedá sa to zastaviť. Musí to nevyhnutne prísť. Niesom veľký odborník možno sa mýlim. :razz: Nabudúce skús ty naháňať tie červené oči. Predstav si že je z papiera. Že ho jednoducho roztrháš. !no1

Horory neznášam a nikdy nepozerám. Skúsila som zabilo ma to skôr a nemohla som spať už celú noc vôbec.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod aisha2110 » 21 srp 2010, 16:03

vyskúšam to zaklínadlo snáď to pomôže. O nepriateľoch neviem nakoľko s vychádzam so všetkými dobre. a túto noc som ako keby v dialke počula odpoved je v hre na gitaru no ja na gitare nehrám a nikdy som ani nehrala.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 03 zář 2010, 07:04

Mne to pripadá ako tvoj osobný démon, ktorý ťa skúša v ťažkých chvíľach. V spánku môžeme navštíviť
rôzne úrovne astrálu, závisí to od nášho psychického stavu. Takže sa snaž pred spaním myslieť na niečo
veselé. Pozri si napríklad komédiu a podobne. Ak v noci nemôžeš dobre spať, skús si pospať cez deň.
Ak máš nočnú moru, môžeš sa zobudiť, naučil som sa to. Stačí keď sebou z celej sily trhneš, funguje to.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod .Sh4rp » 03 zář 2010, 13:23

Čítal som že, sa dá tá potvora premôcť láskou a súcitom, ale keďže ma v noci nič nenaháňa, tak neviem povedať. !no1
.Sh4rp

Zpět na Sny