Vtedy, keď sa mi snívali tie sny som sníval(len premýšľal) o budúcom dievčati, dievčatá ma neobľubovali a ja nie som tak skúsený chalan, tak som chcel niektoré zo spolužiačok aj pár známych dievčat(nikdy nie dievčatá, ktoré som stretol pár razy v živote). No prišiel prvý sen a tam som sa cítil príjemne, pretože som tam videl no kúsok rozmazane, ale bolo jasné pár čŕt z dievčaťa a cítil som to dievča, akoby bolo len pre mňa. Dievča malo hnedé vlasy, výšku malo ako ja, teda maličká(teda teraz už som vyšší) a jediné čo som si pamätal po prebudení bolo to, že bolo pekné a som sa cítil fajn, nevedel som kto to je, žiadne také dievča neexistovalo. No postupne sa mi snívalo ešte pár snov s ňou v rozmedzí po 2 mesiacoch. Tiež mi bolo príjemne, pomaly som si pripadal, že som dostal dievča na noc(pravdaže na noc v sne) a nezdalo sa mi to, ale aj tak som bol rád, lebo predsa som bol s ňou, s neznámou. Hovoril som si, že to možno dievča niekde stretneme, vtedy som si veľa vecí namýšľal.
No a teraz to dôležité: Pred 10 mesiacmi koncom novembra som úplnou náhodou na icq pomocou jednej hry zahral hru s jedným dievčaťom, nakoniec som si s ňou písal častejšie a nejak som ju chcel. Ona mňa trocha neskoršie, ale mala ma rada už na začiatku. Tak ona je z ďaleka, no a už sme sa aj veľakrát(2 týždne dokopy) stretli, má hnedé vlasy, je menšej postavy a je pekná, pre mňa jedno naozaj pekné dievča a k tomu aj moja láska, ľúbim ju. Vravel som jej o mojich snoch a len sa pousmiala, neskoršie už ako som s ňou chodil sa mi nesnívali sny s dievčaťom, ale s ňou, to ona bola to dievča? žeby to bolo iné dievča, jej podobné? ten sen mi vyhľadal moju terajšiu lásku? A k tomu úplnou náhodou, pretože ona len z nudy klikla tam aby sme sa spojili(všade je len náhoda). Síce nemám rád náhodu, lebo mi nepraje, ale táto je príjemná