Mám zvláštne sny (pre mňa, po prečítaní hromady snov iných ľudí už mi to tak nepripadá) - nechcem ich tu všetky vypisovať, ale zaujímal by ma váš názor na dva z nich. Obaja majú podobnú tematiku.
Ten prvý som bola v mojom izbe, stála som vedľa postele, a zrazu sa u mňa objavila postava vo voľnom čiernom kimone, vytiahla meč a sekol ma ním do ľavej dlane. Na vzhľad postavy som sa nezameriaval a ani si ho inak moc nenamontuje. Nemala som moc strach - ale ani nie radosť. Bolo to zvláštne neutrálne... Taky viem, že bola noc - alebo v izbe bolo aspoň akosi šero, a cítila som, že dom je tichý ... Ten "sek", čo mi postava mečom vyryl do dlane, mňa osobne po dlhšej dobe pripadá ako "nová čiara" do dlane... možno sa vtedy niečo zmenilo, niečo v mojom živote, ale nie som si istá... Každopádne som niekoľko dní na to bola na ruku citlivá a snažila som sa jej "chrániť".
Druhý sen bol zmatenější. Ani neviem, ako sa mi to stalo, ale zrazu som si uvedomila, že na mojom tele sú rany - stigmy. To som ešte videla skôr zo svojho pohľadu. Ale v tú chvíľu, čo som si to uvedomila, so mnou začala rozlievať otupující bolesť. Zle som vnímala a potom som videla seba z iného pohľadu. Nevidela som sa jasne, ale bola som si istá tým, že som to ja. Okolo mňa bolo svetlo a niečo ako voda... pripomína mi to kúpeľňu, ale tohle bolo oveľa čistejšie...
Taky mám pocit, že na začiatku alebo na konci toho sna som nebola sama, ale niekto bol u mňa. Niekto, komu som dôverovala, ale neviem, kto... Myslím, že som s ním o niečom hovorila...
To by bolo... O stigmy sa zaujímam, takže možno sa mi len premietlo do hlavy to, ako o tom často premýšľam... Kto vie...