Věříte v Mimozemšťany ?

Mimozemšťané a paranormální jevy

Věříte v mimozemšťany ???

Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky

Věříte v Mimozemšťany ?

Příspěvekod Darksome » 25 říj 2007, 11:23

Já osobně v mimozemšťany věřím, je velice nepravděpodobné, že by v celém vesmíru existovala pouze jediná planeta obydlená inteligentními bytostmi.

Je např. mnohem víc důkazů, že existují mimozemšťané, než že existuje třeba Bůh (v kterého nevěřím).

Mnoho lidí už někdy spatřilo UFO. V americe už jich dokonce několik havarovalo a NASA už údajně dokonce pitvali mimozemšťana.

UFO už bylo několikrát spatřeno i v České Republice.
Např. kolem roku 1980 bylo spatřeno nad přehradou na Vranově. Tehdy bylo povoláno několik desítek armádních letadel s cílem UFO sestřelit. To se jim však nepovedlo.

Dalším důkazem jsou kruhy v obilí. U těch už však není stoprocentní, že jsou opravdu mimozemského původu.
Darksome
Školák
Školák

Příspěvekod Scoorpion » 25 říj 2007, 14:36

Ja tiež verím ked sme raz z otcem a sestrou byli yugoslavii tak otec išiel fotit zapad slnka a odfotil ufo lietajuci tanier moc pekná fotka.
historiu,TAI CHI CHUAN YANG 動画を,zvieratá,meditacia,Kuji-In,ninja techniky s mečem,a sem polovičný ninja šach,varenie,taktiku,Rád vymišlam basničky Neznášam ked ludia ničia prírodu či ublížujú zvieratam,má cesta je cesta svetla.
Scoorpion
Ban
Ban

Příspěvekod Darksome » 25 říj 2007, 14:38

Scoorpion píše:Ja tiež verím ked sme raz z otcem a sestrou byli yugoslavii tak otec išiel fotit zapad slnka a odfotil ufo lietajuci tanier moc pekná fotka.

A nechtěl bys nám sem tu fotku uploadnout ???

Díky
Darksome
Školák
Školák

Příspěvekod Scoorpion » 25 říj 2007, 15:54

Ako uplavdnut to sem nepochopil a o ufu mám aj knižku moc pekné lode maji ufo a iné technologie mne sa pačí ta vec čo udajne použivaji maji branu cez čiernu dieru vo vesmire sem počul,aj viem že negde na severu pod oceanom viem že sa tam nachadza lietajuci tanier hovorili otom potapači čo se tam potapali.
historiu,TAI CHI CHUAN YANG 動画を,zvieratá,meditacia,Kuji-In,ninja techniky s mečem,a sem polovičný ninja šach,varenie,taktiku,Rád vymišlam basničky Neznášam ked ludia ničia prírodu či ublížujú zvieratam,má cesta je cesta svetla.
Scoorpion
Ban
Ban

Příspěvekod Darksome » 25 říj 2007, 15:57

Myslel jsem, jestli bys tu fotku s ufem, co vyfotil tvůj otec mohl dát na internet, třeba na edisk.cz, leteckaposta.cz.

Jo, taky mám knížky, některé věci tam sou hodně zajímavé.
Darksome
Školák
Školák

Příspěvekod barunkabarborka » 26 pro 2007, 02:36

Věřím v mimozemšťany...nemusí to být zelení mužíci, jak se většinou uvádí... ale beru to z jiného pohledu a mám jedno jednoduché vysvětlení: Jsou tu, stále a jsou všude...jen je třeba nedokážeme vnímat, pokud jsou daleko vyspělejší, než my...ty méně vyspělé občas vidíme...ale pořád jsou na m lépe než my... Teď to vysvětlní. Představte si malého mravenečka, má svůj svět, řád a nás třeba ani nevnímá...pokud nezaútočíme na jeho svět....ale stejně si neuvědomuje, kdo jsme...nevní má nás jako jiné tvory...naše zákony, chod života, techniku...a už vůbec netuší nic o vesmíru, planetách...nebo moři, horách...apod... Tak my jsme ti mravenečkové vůči vesmíru...nevnímáme spoustu věcí... To je můj názor...
barunkabarborka
Učeň
Učeň

Příspěvekod Darksome » 27 pro 2007, 10:50

To barunkabarborka:
tomu se říká paralerní vesmíry.
něco na tom bude.
Darksome
Školák
Školák

Jasne

Příspěvekod Simpson » 10 led 2008, 17:22

Nieje mozne , ze sme vo "vesmire" samy . A ak ano tak vesmir je ubohy :) Uz ma napadla aj taka vec ze mozno my ludia sme len nieco ako mikroorganizmy vo velkom " tele " napr. mozgu . niecoho velkeho . Nikto nemoze vediet , ci to nieje prave tak :)
Simpson
Školák
Školák

Příspěvekod wock » 10 led 2008, 20:06

Tato teorie je mi blízká. Myslím, že je možné aby třeba planety a jiná tělesa byly pro jiné "megaorganismy" něco, jako pro nás atom. Také věřím, že v "našem" atomu je nějaký jiný vesmír. Je to špatně představitelné, ale věřím tomu. Ale myslím, že v "našem" vesmíru jsou také jiné bytosti. Možná, že je nedokážeme vnímat, možná že ani oni nás. Nebo jsou tak daleko, že jsme se tam ještě nedostali. Na každé teorii je něco, některým věřím míň, některým víc.
Nekonečno.. ∞
wock
Školák
Školák

Příspěvekod R.O.B.I.N007 » 17 led 2008, 14:09

toe jasny ze werim ze nejsme sami...o tom by nemel sprawne zadnej s ziwotem smirenej a pochopoenej clowek pochybowat... :-)
R.O.B.I.N007
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 17 led 2008, 14:29

Já myslím že něco opravdu existuje, protože si přestavte naší lidskou inteligenci, ta má nějaké hranice, co je za nimi?

Inteligence na nižší úrovni si není vědoma inteligence na výší úrovni.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod lolek » 17 led 2008, 22:13

Možná že ve vesmíru jsme sami ale to neznamená že i v jiných, naše znalosti nejsou hluboké jak jejich zřejmě...

Jinak SSSR taky pitvalo ufo, i kddyž se o tom nemluví...
lolek
Školák
Školák

Příspěvekod inf.3rn0 » 02 úno 2008, 17:56

ja verim na 100% ze exustujou nake jine formy zivota ve vesmiru nez mi...mene i vice vyspele..a mimozemstany si predstavim jako hubene sede bytosti s vetsi hlavou a vetsima ocime.oblicej bez mimiky...myslim ze jsem neco podobneho zahledl cestou do nedaleke vesnice od naseho mesta kousek od silnice,ale nevim to urcite,mohl to byt treba naky strom nebo neco,ale nezkoumal jsem to...dal jsem si sluchatka do usi a bezel jsem co sem mohl protoze neco podobneho jsem nevidel a dost me to vydesilo...
inf.3rn0
Školák
Školák

Příspěvekod stuchelik » 09 úno 2008, 22:08

taky si myslim ze ve vesmiru nejsme sami
jo a to o tom SSSR jsem slysel ze to byl podvod ale sam moc nevim :?
stuchelik
Školák
Školák

Příspěvekod lolek » 09 úno 2008, 22:54

Po tom co sem viděl to video mi to jako podvod přišlo mnohemkrát méně než to americké, tohle se časově shodovalo, nebyly tam střihy a podobné věci...
lolek
Školák
Školák

Příspěvekod alien » 15 úno 2008, 15:47

i já si myslím že v celém vesmíru nemůžeme existovat sami,ono to ani není logické aby to všechno jenom bylo kvůli nám.Ale při vzdálenostech ve
vesmíru/k nejbližší hvězdě 3,5 LY/ to s těma návštěvama asi nebude takové žhavé/pokud neznají něco rychlejšího než světlo/.
Na druhé straně při stáří vesmíru cca 13,7 miliard let by mohla případná jiná civilizace být o celé miliardy let před náma takže by mohli mít
techniku na překonání obrovských vzdáleností už dávno zbastlenou ale co by tu při jejich vyspělosti a vědomostech vlastně dělali? :lol: :lol: Jedině že by
se od nás chtěli naučit jak se volí prezident :lol: :lol: A taky je mi divné že všechnz údajné kontakty proběhly někde v horách,lesích atp a že kontaktují nekompetentní lidi.Když už tak já bych volil takový způsob kontaktu,který by nešel ani utajit a ani zpochybnit.
ahoj Alien
alien
Školák
Školák

Další

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy