od soyss » 02 led 2011, 17:17
Pamätám si, že v 8ich rokoch keď mi umrel dedo tak sa mi zjavil pri posteli a vtedy som sa dosť zlakol lebo som nechápal ako je možné že pri mne stojí, keď umrel... vtedy som o duchoch a ani ničom takom nepočul myslel som si len to, že duch je len rozprávková bytosť, ale ako som tak rástol som ich zažíval stále viac a viac až dodnes :) dnes sa ich už nebojím a zvykol som si na nich.. u mňa doma a aj hocikde inde :)
Každá minca má dve strany, aj to zlé je na niečo dobré, buď na rany nachystaný a nebudeš cítiť bolesť... Úsmev zakryje slzy, no nezakryje modriny na srdci... Ten život je naozaj ťažký, pekné chvíle sa strácajú, ako slzy v daždi... Sú proti tebe všetci, pre ľudí si smiešny, no ty pevne ver si, si jedinečný... Ak máš malé plány, máš malé aj výsledky... Rob čo chceš, nie to čo Ti povedia, tráp sa na vlastných nohách, len neži na kolenách... Cesta k úspechu je ťažká ako olympijský slalom... Nuly Ťa môžu uraziť, hanobiť, ponížiť a dokážu urýchliť tvoje stúpanie do výšin... Túžba zničí rozum, choď na proti sláve, vykopnú Ťa dvermi, oknom sa vráť naspäť... Je jedno kto si a z akej si diery, lebo každému sa stane iba podľa jeho viery... Môžeš zmeniť svet, stvoriť aj zničiť.