Zapamätanie si snov

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Zapamätanie si snov

Příspěvekod .Sh4rp » 15 srp 2010, 20:33

Ľudia potrebujem pomoc, ako si mám zapamätať sny. Keď sa zobudím ani ma nenapadne, že zapamätaj si sen. Kuknem na hodiny a keď je čas spím ďalej. Keď si nejaký sen pamätám sú to také útržky, možem si ho vybaviť no nenapadne ma to. A po 30 minútach ich zabudnem. a také blbosti sú to. Chcem si ich pamätať aby som vás tu mohol otravovať.
.Sh4rp

Re: Zapamätanie si snov

Příspěvekod .Sh4rp » 16 srp 2010, 08:50

No už som to vykoumal. !001! Sa mi sníval taký sen že: Bol som u babky niečo som robil ale neviem čo. Prišla kamarátka, že či nejdem von. Ja že ok len sa najem. Išiel som pozret babka mala rezne. (včera sme mali na obed rezne a čo mala babka si nepamätám) Pozerám že doma máme lepšie :grin: Tak idem do pivnice že sa obujem moje nové tenisky na každej nohe diera dokonca dve. rozdelené malým pásikom. Ten som roztrhol. (ó, aká logika) TAk som s takými deravími topánkami išiel domov sa najesť. PO ceste mi kamaratka povedala že, nechce ísť von, ale že chce aby sme išli k nejakému ďalšiemu kamarátovi spať. (Silne expandujúci fenomén v našom okolí). Že o 19:00 ideme, na 3 dni. bolo 18:55 's220' . Zrazu bol druhý ďeň ja doma. Bola škola už a pozrem na hodiny 8:00 a rozprávam sa zo splužiačkou, že jaký sú učitelia. O starých a teraz mám íst na strednu. Takže blbosť. 2 týždne som neišiel do školy. Tak teraz by som žačal nie. !smejesa!. Može mat ten sen najakú vyššiu hodnoutu, alebo je to blbost. !ganja! Potom že prečo si sny nepamätak keď sú to také ******** 's6447'
.Sh4rp

Příspěvekod lykantrop » 17 srp 2010, 11:59

Když se probudíš třeba ve 3 ráno a něco si pamatuješ, vstaň a napiš si to na papír. Doluj to z hlavy, než se to ztratí.
Když usneš, pak to těžko dáváš dohromady.
Když už se jednou probudíš a pak znovu usneš, zastávám názor, že už jsou sny ovlivněné tvými touhami a podvědomím...
Pač já se probudím třeba 4x, někdy se vrátím do snu, někdy se mi po 3tím probuzení zdá sen, ve kterém jsou mé touhy (nemyslím sexuální)...
lykantrop

Příspěvekod .Sh4rp » 17 srp 2010, 12:03

ja sa vačšinou zobudím o 5, a vobec som si nevedel spomenut či sa mi niečo snivalo. Potom som sa zobudil o 8. to som iba kukol na hodiny a spal dalej o 10 som vstal.
.Sh4rp

Příspěvekod kllara02 » 17 srp 2010, 15:43

Já si pamatuju sny většinou o víkendu, kdy spím do 9-ti.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod LPG1995 » 17 srp 2010, 16:13

Já si sny nepamatuji nikdy...vždycky se musím tak na pul hodinky ráno posadit a popřemýšlet co se mi vlastně zdálo. Postupně na to většinou dojdu.
LPG1995
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 01 říj 2010, 22:35

U mě je to pokaždé jinak,když se podívám na okno sen na 100 %zapomenu,ale když mám
živý sen tak se určitě vyplní nebo mě varuje.Ber vitamín sh4rp na zlepšení paměti omega3
moje děti ho berou a ted si pamatují o hodně vícea i se líp učí.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod .Sh4rp » 02 říj 2010, 08:51

som pozeral pokus keď jeden človek jedol mesiac ryby, kde tá omega3 je a mal potom o 10 IQ viac. Ale to je nemôžem potom by som už bol génius !smejesa!. Ale ja som spokojný. :grin:
.Sh4rp

Příspěvekod pentagramové oko » 02 říj 2010, 10:33

Moje děti jsou s ní spokojený nemusíš to brát pořád,ale když ti pamet vynechavá,
nebo jsi unavený. 's220'
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Re: Astrální cestování

Příspěvekod cesta00 » 14 led 2011, 09:00

Vie mi niekto povedať či je dobré to že sa mi vôbec nesníva, alebo respektíve si sny vôbec nepamätám, ale je to už veľmi dlhú dobu neviem či to neposielam niekde, kde to nepatrí ale ak by mi o tom niekto vedel napísať bola by som veľmi rada, dík
Naposledy upravil panter dne 14 led 2011, 10:42, celkově upraveno 1
Důvod: presunutie príspevku
cesta00
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 14 led 2011, 10:49

Tu je jeden návod, ako si zapamätať sny, ale nemám ho vyskúšaný.

Kód: Vybrat vše
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod chmatak » 16 led 2011, 21:11

Já mám vyzkoušené, klasické napsání snů, mám blok v nočním stolku a hned jak se probudím a sen si pamatuju a uvědomuju si udělám heslovitě poznámky, tím, že to mám napsané, si ten sen pamatuju a vždy si ten sen po přečtení dokážu perfektně vizuelně představit.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Zpět na Sny