Lumokinéza

Vitakineze je schopnosti manipulace s životní energií ať už za pozitivním či negativním účelem

Lumokinéza

Příspěvekod matas » 14 říj 2010, 18:28

Lumokineza- ako už samotny nazou napoveda ide o kinezu zaoberajucu sa svetlom. Tato kineza sa hodi keď sme v tmavej chceme zlepšiť svetelne podmienky alebo ak si chceme na niečo ,,posvietiť,, Ak niekto lumokinezu ovlada celkom dobre je schopny vysielať do vzduchu svetelne gule alebo rozsvetliť aj tu najtemnejšiu miestnosť.
Cvičenie na lumokinezu je jednoduche no naročne zaroveň. Potrebujeme jednu tak akurat osvetlenu izbu (svetlo by nemalo byť ani moc silne ale ani moc tlmene a už vôbec by nemalo svietiť do očí), pohodlnu stoličku a dostatok času. Posadime sa pohodlne na stoličku, parkrat sa z hlboka nadychneme uvolnime svoju mysel. Začneme vnimať svelo ktore nas obklopuje predstavime si ho ako keby nas obklopovala voda (neberte to doslovne). Pomali toto svetlo začiname zhosťovať a visielať po celej miestnosti.
Ak sa vam zda že ste miestnosť zosvetlili prestante vraťte svetelne podmienky do normalneho stavu, a skuste ten isty postup ale s tym že svetelne podmienky zmenšujete.
matas
Školák
Školák

Re: Lumokinéza

Příspěvekod pentagramové oko » 16 říj 2010, 21:57

Na tohle musí mít člověk hodně energie,ale taky je to nesmírně zajímavý.
Když to tak čtu,už se mi to asi jednou podařilo,v mé magické místnosti.
Rozvítila jsem si svojí místnost kde byla tma,je to ono???
CHtěla bych umět ještě ty světelné koule,ale člověk zkouší,zkouší až se to jednou
povede!
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod matas » 19 říj 2010, 11:29

ano pentagramove oko je to ono. ak si rozsvietila miestnosť za pomoci mysle tak to bola lumokineza. gratulujem ;)
je to zaujmave keď zistíš že dokažeš ovladať svetlo. najprv som bol skepticky ale keď sa mi to z ničoho nič stalo začal som o tom troška viac čitať a zistil som že sa to človek môže dosť rychlo naučiť ak ma dobre podmienky a samozrejme sa v magii už vie troška orientovať :)
a tie svetelne gule su už troška naročnejšie ale ako si už napisala človek musi len skušať a raz sa mu to podari.
matas
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 19 říj 2010, 20:37

tak moc díky zase jsem o něco napřed.ty světelné koule mě ale
hodně lákají.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Teia Warrilow Gingl » 28 říj 2010, 17:33

Ty světelné koule jsou opravdu lákavé !023! už jsem zkoušela i to s tou místností, světlem etc., ale nikdy se mi to nepovedlo. !0023!
Neplač, když zapadá slunce, protože pro slzy neuvidíš krásu hvězd.
...

Dítěti klidně můžete zamávat sekyrou nad hlavou a řvát na něj: "Uč se!", ale aby se něco naučilo, to ho nedonutíte. (P. Čmuhař)
Teia Warrilow Gingl
Školák
Školák

Příspěvekod Danecki » 29 říj 2010, 12:51

Samozřejmě že nepovedlo. Matas to napsal tak, že se to jeví jako jednoduchý úkol, jenže ono to tak není. Pokud by to mělo fungovat, tak to bude chtít hodně uvolnění a pár hodin meditace.
Se vší úctou mi příjde, že to, že jsou kineze uplně na všechno a působí to tak, že se dá ovládat světlo a molekulární mřížky a všechno ostatní, jenže většina lidí ani neví, z čeho se vlastně světlo skládá a už by ho chtěli ovládat a kondenzovat do koulí, přitom ovládání světla je právě díky jeho složení defacto nemožné. (musíte taky brát v potaz, že když jste v místnosti, kde je skoro tma (například v noci), tak se rozšíří zorničky, tudíž může nastat iluze, že jste si místnost "rozsvítili")
Svět se neřídí zákonama na papírech, svět říděj lidi. Některý podle zákonů, jiný ne.
Danecki
Školák
Školák

Příspěvekod matas » 29 říj 2010, 19:37

Danecki v jednom maš pravdu, treba na to strašne velke uvolnenie a vynaloženie vela sil. Tato definica čo si tu napisal je fyzikalneho charakteru, a pokial viem medzi fyzikou a magiu je maly a pritom obrovsky rozdiel, takže s myšlienkou že je niečo nemožne sa ja vôbec nestotožnujem.
Ono kineze je len a len jedna to len ludia ju rozdelili do určitych kategorii aby sa v tom lepšie orientovali. S tohto dôvodu sa môžu zdať rôzne kineze skoro na chlp rovnake.
matas
Školák
Školák

Příspěvekod Danecki » 30 říj 2010, 00:31

matas píše:Danecki v jednom maš pravdu, treba na to strašne velke uvolnenie a vynaloženie vela sil. Tato definica čo si tu napisal je fyzikalneho charakteru, a pokial viem medzi fyzikou a magiu je maly a pritom obrovsky rozdiel, takže s myšlienkou že je niečo nemožne sa ja vôbec nestotožnujem.
Ono kineze je len a len jedna to len ludia ju rozdelili do určitych kategorii aby sa v tom lepšie orientovali. S tohto dôvodu sa môžu zdať rôzne kineze skoro na chlp rovnake.

Já neříkám že je to nemožné. Pouze říkám, že je to defacto nemožné, protože existuje velice malé množství lidí, kteří mají dostatečné znalosti a trpělivost na to, aby to dokázali.
Svět se neřídí zákonama na papírech, svět říděj lidi. Některý podle zákonů, jiný ne.
Danecki
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 31 říj 2010, 14:51

Duše svítí.
Doslova.

Co jsou kvality Duše?
Co udělá, že se rosvítíš jejím světle?
Láska,
spokojenost,
štěstí.
radost,
díkůvzdání...
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod violetlilies » 22 úno 2011, 22:35

Danecki! Viem ze sa do debaty pridavam s oneskorenim, ale pre dalsich citatelov tohoto clanku je myslim potrebne, pokusit sa rozobrat to. Svetlo-Je elekromagneticke ziarenie viditelne okom ktore sa mera od ultracerveneho svetla po ultrafialove. siri sa formou"vlny" ako vsetky elektromagneticke ziarenia. Tieto "vlny" resp. svetelne luce, sa skladaju z fotonov ktore sa odrazaju v roznych ohlov od predmetov, cim zabezpecuju vlastnosti svetla akymi je svietivost farba a polarizacia. samozrejme by sme sa mohli dalej venovat priehladnosti, prisvitnosti, odrazu, vzniku farby svetla, zakonom odrazu v roznych prostrediach ktorymi svetlo prechadza, ale to je na dlhsie. Dogmou a podstatou je ze svetlo je ziarenie ktore sa siti vo vlnach a sklada sa z fotonov. Tieto vlny maju roznu vlnovu dlzku. Tolko o fyzike.

Existuje teoria ze vsetko na tomto svete je vytvorene z jedneho zdroja energie. Z tejto teorie vypliva, ze vsetko vo vesmire je sucastou vsetkeho a prinajmensom 1 prvok je medzi nimi spolocny. Prvok, ktorym sa s dostatocnymi skusenostami, otvorenou myslou a vierou vieme "stat" akymkolvek predmetom, alebo aj elektromagnetickym ziarenim, alebo dokonca jeho castami, fotonmz. Ak clovek dokaze vnimat takyto foton, dokaze manipulovat jeho vlnovou dlzkou a menit jeho polaritu. Z toho logicky vypliva. Ze vdaka tymto zmenam dokaze ovplivnovat jeho intenzitu svetla, jeho farbu ako aj to "kde" svetlo svieti.

Tolko k nemoznosti lumokinezy....Fyzika je zakladom kazdej magickej akcie. Pokial clovek dokaze tieto 2 takmer rovnake elementy spojit do suvisleho logickeho zhluku informacii a pracovat s nimi.
Dalej nerozumiem jednej veci...V pripade ze je pre teba tak zlozite pochopit a uverit tejto nepopieratelnej vazbe...preco fungujes na tomto fore?
violetlilies
Školák
Školák

Zpět na Vitakineze