Smaky píše:Zdravím.....
Magii se zabývám už 4. rokem, takže kdyby chtěl někdo pokecat popř. i poradit, tak se klidně ptejtë. Rád Poradim a zároveň naberu nový zkušnosti....ještě ohledně k magii a těm znamením....já sem taky ryba a taky drak a z více druhů zrojů už jsem četl, že ryby mají schopnost empatie a intuice.
Ještě pro ty, koho zajímají magický schopnosti, tak sem můžu napsat jedny z těch nejzákladnějších..(jen pro představu)
Telekineze a Pyrokineze-jistě víte co je
Vitakineze a Biokineze by se dali přiřadit k sobě a je to pohybování s životní energií(její nabíjení popř. vysání)
chronokineze-další užitečná schopnost, kdy pomocí silné vůle a imaginace lze do jisté míry ovlivnit čas(zrychlit, zpomalit nebo zastavit)
jasnozřivost( tzv. vzdálené vidění)-schopnost, kdy v pítomnosti vidíš, co se děje na jiném místě
jasnosluch (vzdálené slyšení)
telepatie-čtení myšlenek, kominakce mysli(bez řeči)
prekognice-vidění věcí budoucích čili jasnovidnost
radiostéze - viz. proutkaření
Magický pohled(nebo také aurální zrak)-schpnost vnímat a vidět energii a auru
empatie-schopnost vcítit se do pocitů druhých lidí
intuice-viz instinkt-6. smysl=> dodává sílu správně se rozhodovat, najít cestu apod.
levitace-vznášení
retrokognice-vidění věcí minulých (pohled do minulosti)
to by asi stačilo znám ještě asi dalších 7 ale ty nejsou tak rozšířené....
Čus..
A co z toho vládáš? Sice všichni píšou o telekinezii a pyrokinezii, ale nikdo nikdy nic nenatočí na video. Na youtube jsou sice ukázky s PSI-Wheel, ale to mi nepřijde zrovna moc přesvědčivý.