Zvlaštne sny

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Zvlaštne sny

Příspěvekod Ficzko » 28 úno 2011, 07:32

Sewaste. Prejdem rovno k veci bo čas je drahý :P Od začiatku nového roka (2011) sa mi začali snívať sny o smrti, krvi, cintorínoch a pod. Prečo to píšem? Už od mojich piatich sa mi nič nesnívalo. Snívalo sa mi viacero snov ale pri piatich som sa zobudil presne o polnoci a niečo mi v izbe spadlo a pod.
Prví (vážnejší) sen ktorý sa mi sníval bol o tom ako mi moja naj kamoška vyčítala moje zle vlastnosti a však jej moje zle vlastnosti nikdy neprekážali pretože ona ma rovnaké. A keď som sa zobudil (0:00) spadla mi z poličky jedna PC hra, ktorú si ona nikdy zahrať nechcela lebo sa bála, a to bola Nosferatu. Čo je zvláštnejšie je že manuál od hry som mal na stole a tiež spadol na zem. Ďalším takým snom bolo že som išiel po ulici na ktorej mi ta kamoška kedysi bývala (už sa presťahovala) a predo mnou išla staršia pani. Zrazu ako keby sa zhasli svetla a keď sa znovu zapli ležala mŕtva a okolo nej bola sama krv. Zobudil som sa a telka bola zapnutá aj keď viem že som ju nezapínal a mal som strašný pocit že tu pani som zabil ja. Tretí bol o tom že som sa prechádzal po mestskom cintoríne a niekto ma prenasledoval. Zobudil som sa na to ze mi tiekla krv z reznej rany na prste (tu som si spravil v skole na praxi, ta viete šikovný som). Vo štvrtom som išiel po chodbe nasej školy a videl som tam svojho kamoša. Povedal mi že ma tu so sebou brata (ma malého brata tuším že 3 ročného a ja sa rad hrajem s malými deťmi) pozrel som sa zaňho a stalo za nim dieťa, cele biele ,rišave a s úplné čiernymi ocami. Keď som sa ho dotkol tak vyzeralo to ako keby som mu ublížil. A v najčerstvejšom (bol dlhší poviem iba koniec) som utekal po streche nejakej budovy a prenasledoval ma zas niekto a ja som z tej strechy spadol... To som sa zobudil na strašný rachot pretože mi spadol reprák zo stola a zo steny mi spadol Imatrikulačný list zo školy.
Inak keď som sám doma počujem praskanie podlahy a kvapkanie vody. Keď niekto ku nám príde zrazu všetko prestane. Už som sa dlho nevyspal pretože po 3:00 nemôžem zaspať. Ťažko sa mi dýcha a údajne sa mi zhoršil aj zrak.
Na zaver chcem napísať ze je mi jedno či tomu niekto uveria bo nie. Ja viem že je to pravda. A ak niekto tomu verí...Čo si myslíš? Čo to znamená? A mam v izbe ducha?
Ficzko
Školák
Školák

Re: Zvlaštne sny

Příspěvekod Akyana » 09 bře 2011, 19:52

Tak u Tebe je diagnoza celkem jasná.
Moc se tím vším zabýváš.

Pak se nediv, že se Ti o tom i zdá.

Zkus na chvilku vysadit strašidelné hry, knihy, filmy a myšlenky
a uvidíš, že se sny zklidní.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 09 bře 2011, 21:50

Máš pravdu Akyano mohlo by to být tím, ale že mu samy od sebe
padají věci to se mi nezdá,všechno si zapisuj a potom napiš nám
uvidíme co dál.A zkus tohle nad dveře pokoje dej malé zrcadlo aby koukalo
ven přímo nad tvé dveře pokoje,potom pod postel si dej jeden stroužek česneku
a na parapet okna si dej oloupanou cibuli můj kamarád to udělal a má klid.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod LordFilth » 11 bře 2011, 18:41

Tohle je ovšem hustý :krec:
LordFilth
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 11 bře 2011, 19:19

Ale prakticky ověřený
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod LordFilth » 12 bře 2011, 17:15

já myslel to co se mu děje :)
LordFilth
Školák
Školák

Zpět na Sny