Předem bych rád pozdravil Vás všechny zde na fóru, vidím, že se tu velmi hojně diskutuje o tom, zda UFO existuje, či nikoliv. Rád bych Vám zde představil můj pohled na existenci UFA a pozastavil se nad zajímavými událostmi, které mohou mít s tímto termínem mnoho společného.
Ne každý ví, že o něco, co dnes nazýváme UFO se už před začátkem a během druhé světové války pokoušelo zrealizovat mnoho Němců z řad vědců a techniků. Existují svědectví pamětníků, kteří na vlastní oči viděli během druhé světové války objekt podobající se létajícímu talíři. Dokonce měly být na onom objektu zřetelně vidět runové symboly. Dodnes není jisté, zda Němci tento projekt opravdu dotáhly do konce. To, že ve středověku, či dokonce starověku brázdily oblohou objekty podobné létajícím talířům je podle mě absolutní nesmysl. Je zajímavé, že jsou nám známy svědectví britských pilotů, kteří na sklonku druhé světové války zpozorovali něco, co vypadalo jako létající talíř. Podle jejich slov tento objekt zářil velmi jasným světlem, pozoroval letku britských letců a náhle zmizel, jakoby se vypařil. Já si troufám tvrdit, že ve vesmíru není zatím tak vyspělá rasa, aby mohla vyvinout něco jako létající talíř. Je to celé přitažené za vlasy. Ve vesmíru mohou být možná jednoduché organismy, které jsou vidět sotva mikroskopem, ale planety podobné naší zemi asi těžko. Jinak bych ještě rád napsal jednu zásadní informaci. Těsně po druhé světové válce jsou náhle ve velké míře hlášeny pozorování létajících talířů a kdo jiný než američané by se nechtěl zmocnit tak fantastického projektu jako jsou létající talíře. Podle informací pamětníků je možné, že po válce odešlo do USA mnoho německých vědců, kteří měly s létajícími talíři co dočinění, a proto nám zbývá jen jedna otázka. Kde američané testují a konstruují létající talíře, které odporují všem gravitačním zásadám? A ještě jedna malá informace. V atmosféře se pohybuje denně až tisíce létajících talířů, ale pro lidské oko jsou nezachytitelné díky svojí rychlosti. Budu rád, když se tu trošku rozproudí diskuse, co si o tom myslíte.