Theresienstadt

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Theresienstadt

Příspěvekod Arpaix » 06 dub 2011, 23:16

Ted jsem si vzpomnela na navstevu mist jako : Theresienstadt, nebo byvala uradovna gestapa v Praze v Petschove palaci.
Tato mista jsou plne negativni energie, neb v techto mistech lide byli muceni, umirali na nasledky utrap,a v techto mistech zemrelo nasilnou smrti velmi mnoho lidi.
Ja tam byla jen ve dne,ale myslim ze Theresienstadt a Petschkuv palac je velmizajimavy zkoumat v noci mezi 23-04 hodinou! Az prijedu do CR, tak moc rada tato mista budu zkoumat,ale ne ve dne, je lepsi tam zustat pres noc.
Theresienstadt je pristupny,ale z Petschkova palace v Praze je nejake ministerstvo. Pamatuji adresu, je to ulice Politickych veznu v Praze 1, blizko Hlavniho nadrazi.
Samozrejme jsou i jina mista, jako Auschwitz, ale to je mimo uzemi CR. Ted jsem si vzpomnela.
Ale tato mista jsou zcela urcite velmi plna negativni energie.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Re: Theresienstadt

Příspěvekod Arpaix » 07 dub 2011, 11:22

O techto mistech velmi premyslim,a az navstivim CR,a Prahu, tak se chci na ta mista podivat, ale udelat to tak, abych tam mohla zustat pres noc.
Jak ja vcera o techto mistech psala, tak se mi zdal v noci sen o historii Petschova palace /uradovna gestapa v Praze v letech 1939-45/.
Mne se zdalo:
Budova byla prazdna, ale citila jsem vsude vuni cerstve kavy!, ale z cele budovy a prevazne schodiste sel chlad,a pocit stisnenosti,a strachu. I kdyz jiz je davno po valce.
Zdalo se mi ze na schodisti byly v te dobe svetle zelene koberce, ale z mistnosti za zavrenymi dvermi se ozyval plac a volani o pomoc. Sklepy jsem ve snu nevidela, jen ta horni patra, kde byli obeti vyslychany, jednalo se asi o 3-4 patro.
Cela ta budova pusobi dojmem strachu, bolesti, tisne, pocitu bezmocnosti,a v ni je velmi mnoho negativni energie.
Ta nezmizi ani za stovky let, nebot v tom dome se za 6 let valky dpchazelo k strasnemu lidskemu utrpeni.
Lide byli brutalne muceni a casto umirali na nasledky strasnych utrap.
Mnozi vysetrujici nebyli ani po valce dopadeni,a dokonce i chef dr. Gerke, zil az do roku 1981 klidnym zivotem v Nemecku a nikdy nebyl za sve ciny potrestan. Po valce dr. Gerke pusobil jako pravnik, a dal se k katolicke cirkvi..
Ceskoslovenske urady po valce se snazily dostat tohoto muze pred soud,ale nemely pry "dostatek dukazu", i kdyz dukazu byli tisice,a u soudu vypovidaly i obeti Ernsta Gerke. On byl vsak chranen mnohymi nemeckymi neonacistickymi organisacemi jako napriklad Stille Hilfe (vedla ji dcera Himmlera Gudrun Himmler)..bylo by zajimave spojit se s Duchem Ernsta Gerke,a zeptat se na nektere veci. Celou noc se mi zdalo o Petschkove palaci,a ve snu ho prozkoumavala. Jen 2 patra,a pak se probudila.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod mira8565 » 07 dub 2011, 17:04

To ti schvaluji.Ale neměla by jsi tam zůstávat v noci sama.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Arpaix » 07 dub 2011, 19:01

Proc ne? Prave mezi 23 az 04 hodinou je tomisto jiste zajimave.
Ja zjistila ze tam je ministerstvo prumyslu, nebo obchodu? Ale nekdy se tam poradaji i prohlidky.
Uz ta budova pusobi velmi zajimavym dojmem,a v noci jsem mela o ni sen,a citila i velmi silnou vuni kavy!!!
Stisnenost, plac, volani o pomoc, smutek, strach, 100% negativni energie, ale velmi silna vune kavy- ja tu vuni citila ve snu!!
Ve snu jsem vse videla ze stropu. Vse z vysky,ale ta silna vune kavy..co to muze znamenat??
Ta vune kavy v takovem snu mne prekvapila..ale z celeho dumu jde opravdu strach. Uz ta budova je skoro cela cerna, masivni,a velka 4 patra..byli jste tam?
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 07 dub 2011, 19:16

Citom i ze nejsilnejsi energie v tom dome /Petschkuv palac/ bude koncem mesice rijen-prosinec, mezi 23-04h, citim to i odsud z Finska.
Take mne zajimaji osudy mnoha vysetrovatelu a jednou jsem i si psala s ceskym badatelem Jaroslavem Cvancarou, ktereho zajima osud chefa protispionazniho oddeleni Wilhelma Schultze.
Schultze ma na svedomi mnoho zemrelych a osobne vyslychal i ceskeho generala Eliase. Po valce zmizel a nikdo nevi kam.
S panem Cvancarou jsme si psali. Jeho zajima i kde je pohrben Gerke.
On patra po osudech jak prislusniku ceskeho odboje,ale i po vysetrovatelich gestapa. I mne zajima se spojit s Duchy techto cinitelu,ale neni to jednoduche a ne bezpecne zcela.
Duchove techto lidi trpi, nebot se v minulem zivote dopustili velmi zlych cinu. Tyto Duchove jsou nedokonali a maji uplne stejne vlastnosti jako v dobe minuleho zivota,a ceka je k ocistena jeste rada reinkarnaci.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach