vidim obcas budoucnost..

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

vidim obcas budoucnost..

Příspěvekod frostikk » 21 dub 2011, 21:28

Pred 2 tydny .. jsem mnel takovy sen .. kde bylo ze mne pani ucitelka ve skole z anglictiny zkousi .. a ja jsem se nato nenaucil tento krat a dostal jsem 5 . Tak po probuzeni jsem si rekl ze to je nesmyslni sen a ze se to nestane .. tak prijdu pak do skoly .. a hned 2 hodinu mame anglictinu .. ja se neucim .. a ona mne zrovna vyvola ke zkouseni .. a dostanu 5 .

Nebo jsem mnel sen dneska ... ze se rozejdu s holkou .. ona se na mne nastve .. a pohadame se .. ze ja ji prej nemiluju .. tak pak se zas k sobe nejak dame .. a pak kdyz jsme sly ven tak sme se zacali libat ..
tak dneska jsme se fakt pohadali aji sme se zas dali k sobe .. ale zatim jsme se nelibali ..

je pravda ze fakt obcas vidim budoucnost ?
frostikk
Školák
Školák

Re: vidim obcas budoucnost..

Příspěvekod frostikk » 21 dub 2011, 22:15

prosim odpovezte nekdo ..
frostikk
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 21 dub 2011, 23:50

Ano, je to mozne. Nebot ve snu se nase Duse castecne oddeli od hmoty, od tela aDuse ma vetsi volnost,a Vy pak vidite budoucnost. Ale mozna je i nahoda. Ale, ano ve snu vidime sve byvale, ale i budouci zivoty.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod frostikk » 22 dub 2011, 06:10

ale .. to neni jedina moje schopnost... taky kdyz vidim poprvi cloveka tak ani snim nemusim mluvit a hnedka dokazu poznat jaky je .. da se to povazovat taky za schopnost ?
frostikk
Školák
Školák

Příspěvekod Mimars » 22 dub 2011, 08:14

Ano, může se to brát jako schopnosti... může to být třeba silný intuice, vycítění příchozích problémů. Zkus to víc rozvíjet, jako třeba meditací a tak.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... :-)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod frostikk » 22 dub 2011, 18:03

jsem jenom obyc kluk kterymu je 14 let ... tancuju a hraju pc hry .. a rozvijet ? jakym zpusobem se to da rozvijet ?
frostikk
Školák
Školák

Příspěvekod Mimars » 22 dub 2011, 18:38

Možná to jen vypadá, že jsi "obyčejný" :) různé "schopnosti" se mohou začít projevovat v různém věku, někoho provází už od malička, někoho to zasáhne v dospělosti, někdo se o to naopak začne zajímat sám od sebe, bez nějaké události...
Rozvíjet - dobrá otázka. Obecně se za dobrý start považuje meditace, protože tím si můžeš urovnat myšlenky a získat nějaké meditační zkušenosti. Pak se můžeš zamyslet, co přesněji by tě zajímalo (to tě může napadnout třeba právě během té meditace).
Doporučuji projít si toto fórum, obzvlášť sekci "magie", je tam velká spousta informací ;)
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod frostikk » 22 dub 2011, 18:46

meditaci - muzu se to normal naucit delat doma ? abych jsem nemusel chodit nekam na meditaci ?
frostikk
Školák
Školák

Příspěvekod Mimars » 22 dub 2011, 18:53

Jasně, normálně si najdi nějaký návod a zkus to podle něj. Způsobů existuje opravdu hodně, takže si to můžeš klidně přizpůsobit podle svých představ.

Aktualisováno: Třeba tady je taková menší diskuze na téma meditace: meditace-jak-vas-posunula-t3478.html?hilit=meditace
Mimars
Učeň
Učeň

Příspěvekod KillerLP » 23 dub 2011, 08:10

Ahoj, ano, to se mi taky často stává, dá se to považovat za schopnosti, já to beru jako dar :)
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod juta.mahmud » 23 dub 2011, 12:16

Už jsem měl taky sny, které se později velmi podobaly skutečnosti.
Ale spíš dokážu vycítit, co se stane v blízké budoucnosti.
Třeba jdu vyvenčit v noci psa a vycítím, že mě něco vyleká a za chvilku z plotu vyskočí kočka a já se leknu :D
juta.mahmud
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 25 dub 2011, 20:46

já do budoucnosti nevidím, ale stává se mi, že se mi o něčem zdá a pak to potkám, třeba ted se mi zdálo o hadech, byli všude, tak jsem se ráno probudil a říkám si jasný, vidět hada ve snu, zrada přítele,ok, ale pak mi volá kámoš jestli nepůjdem ven a shodou okolností nás napadlo jít do národního muzea, tak to tam prolejzáme a najednou narazím na vycpané hady, chápejte sem z města hada potkám jednou za rok, no a pak večer vemu psa, naložim ho do auta a zajedu s nim kousek za Prahu k vodě ať se vykoupe a kdo nezdrhá ze břehu do vody? Had :-)) a takové blbosti se mi stávají celkem pravidelně, nevidím v tom nic magického, sám pro sebe si tomu říkám znamení, možná to má něco společného s tou přitažlivostí, na něco myslíš, něco chceš tak to prostě přitáhneš
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pentagramové oko » 29 dub 2011, 20:00

Chmaták u tebe to nevidím jinak než aby jsi se začal zajímat o hadí magii a to je tvé znamení.
Jenom jsi ho trochu přehlédl,jsi velmi nadaný,tak je do toho skoč máš na to. !no1

A frostikk co se týče tebe rozvíjet se můžeš budešli se učit a zkoušet různé magické techniky,
tohle forum ti jenom prospěje,z důvodů různých názorů i protikladů.
Sám si brzo zvolíš cestu pokud chceš začít tak začni a o svatojánské noci skoč přes ohen
otevře se ti maqgická cesta-a řekni Ohen dolů,já nahoru.
Pokud v této noci spálíš ratolest pelynku zajistíš si po celý rok ochranu proti zlu.
Svatojánská noc je 24.června,napiš si do mobilu,nebo kalendáře.
V tuto noc měj zavřené okno,budeš chránen před zlem.Je to nejmagičtější noc v roce.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod chmatak » 30 dub 2011, 14:48

pentagramové oko píše:Chmaták u tebe to nevidím jinak než aby jsi se začal zajímat o hadí magii a to je tvé znamení.
Jenom jsi ho trochu přehlédl,jsi velmi nadaný,tak je do toho skoč máš na to. !no1

A frostikk co se týče tebe rozvíjet se můžeš budešli se učit a zkoušet různé magické techniky,
tohle forum ti jenom prospěje,z důvodů různých názorů i protikladů.
Sám si brzo zvolíš cestu pokud chceš začít tak začni a o svatojánské noci skoč přes ohen
otevře se ti maqgická cesta-a řekni Ohen dolů,já nahoru.
Pokud v této noci spálíš ratolest pelynku zajistíš si po celý rok ochranu proti zlu.
Svatojánská noc je 24.června,napiš si do mobilu,nebo kalendáře.
V tuto noc měj zavřené okno,budeš chránen před zlem.Je to nejmagičtější noc v roce.

děkuji za rady, opravdu.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Zpět na Sny