Duch se msti??

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Duch se msti??

Příspěvekod Arpaix » 11 dub 2011, 13:56

Ja myslim ze jsem delala neco spatne v minulem zivote, ci se mi msti duch, na ktereho se napojuji jiz delsi dobu.
Jeste kdyz jsem zila v jizni Francii /Alet les Bain/, blizko mesta Limoux a Carcassonne, tak jsem se snazila napojit na ducha Inkvisitora Bernard Gui, ktery zemrel v roce 1331, v blizkosti kde ja se narodila. (Lauroux) v r 1971.
Ja zacala asi v 16 letech. Kdyz mi bylo 20 let v roce 1991, tak mi pri autonehode zemreli oba rodice, v ohni!!!
Ja pak zila klidnymzivotem ve Francii, ale kdyz mi bylo 30 let, tak jsem poznala finskeho muze a stehovala se do Finska, 4000km od meho Languedocu. Jiz od zacatku pobytu ve Finsku jsem to mela tezke,a velmi tezce shanela praci, pracovala jsem i v Laponsku kde je v zime i okolo -45C!!Mela jsem velmi tezkou praci.
Kdyz mi bylo 36 let, ja onemocnela s trojklannym nervem, velmi silnymi bolestmi, trpela radu mesicu, nepomahalo nic!!!- az po vusetreni mozku MRI, pomaha lek Tegretol na epilepsii ktery vsak nici jatra. Cekam na operaci, ale napred me ceka operace zubu a celisti..
Ja se obcas napojim na Bernarda Gui...v zime opet deprese astesk po Francii. Celou dobu co jsem zde tak se mi moc styska.
K tomu vsemu mi 8.4. skoncila prace,a zde je 20% nezamnestnanost. Vcera se opet napojila na B.Gui- dnes mi na pracovnim urade rekli ze nemam narok na podporu, nebot nemam ve Finsku odpracovana leta,a jsem obcane Francie- nemam narok na nic!! Duchod mi nedaji, neb moje nemoc se da spravit operativne a bude mi teprve 40 let!
Prace nikde neni, jeste k tomu neni prima zdravi a nejsem Finka, iu kdyz finbsky umim perfektne asi jako cesky!
Zda se jako by na de mnou byla kletba!!!
Gui zemrel v r 1331, ja se narodila v r 1971!! Rodice mi zemreli v r 1991!!! v r 2001 se stehovala do Finska, a v r 2011 prisla o praci i zdravi. To neni normalni!!!!!!!!!!!!Vzdy kdyz rok konci 1, tak se mi neco stane.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Re: Duch se msti??

Příspěvekod Arpaix » 11 dub 2011, 14:01

Bernard Gui zil v 1261-1331!!!! ja se narodila v r 1971. Zase 1. v r 1991 mi uhoreli oba rodice v aute. Opet cislo 1.
v r 2001 emigrace do Finska a onemocneni. v r 2011, nemoc,ztrata zamnestnani!!
Moji pratele si mysli jestli ja sama nejsem renkarnat Bernard Gui. Ja patrala po jeho hrobe jiz od detsvi a on mi pritahoval...
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 14 dub 2011, 12:51

!blazen!

Možná ,že tvé tělo ti dalo varování .
Tvá mysl ti dala nemoc.
Tvůj duchovní rádce ti znesnadňuje tvou cestu,
daleký sever není místem pro tvou cestu.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 14 dub 2011, 16:17

To si myslim tez. Premyslim nad tim. I ve snu vidim ze jsem zpatky v Languedocu. Ja ani do Finska nechtela. Ale zvedavost byla velka. Ja v mladi navstivila jen zeme stredni Evropy a Skandinavii videla jen v tv. Kdyz se seznamila s finskym muzem, tak mne ta zeme zajimala a ja rozhodla pro emigraci. Rec jsem se naucila velmi rychle, jako i cesky.
Zila jsem v ruznych castech Finska a navstivila i sever Norska, breh ledoveho oceanu.
Ja ve svem zivote /bude mi 40 let v tomto zivote/ videla velmi mnoho mist, naucila se mnoho reci, ale stale se mi styska po Carcassonne, Limoux, Alet les Bains. Stale i zde sleduji nasi musiku, kulturu, knihy shanim po netu,a i jidla delam jako v La Provence i zde na severu.
Hned jak usnu, tak se ve snu vracim domu.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod vasmat » 14 dub 2011, 19:06

Souhlasim s Merlinem, pokud mas moznost a misto kam se vratit tak to urcite vyuzij. Jen bych si nebyl jisty jestli je to 100% Francie, protoze ty sny muzou byt, ze se ti proste stysky po tve rodne zemi. Tve "poslani" je jinde nez ve Finsku z toho co rikas to nemusi byt Francie, ale taky muze. Zkusil bych o tom meditovat a hledat nejaka znameni, vim, ze nejake budou. Mezitim preji hodne stesti.
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 14 dub 2011, 21:15

Zatim se vratit nemohu.Ziji zde jiz 10 let ated jsem ztratila praci. Ja zila ve Francii v tomto,ale i v minulem zivote.
Ted neni mozne se vratit,aprace neni ani na jihu. Neni nez se modlit, a hledat praci,a snazit se tuto tezkou etpu prezit a udelat vse, aby alespon cesta byla mozna.
Zeme je mistem kde se Duch napravuje, neni stastnou planetou, ale mistem, kam je nase Duse odsouzena a urcena k utrpeni aby se ocistila.
Vsechny prekazky, tezkosti a utrpeni jsou zkousky ktere nam Buh dal, aby se nase Duse ocistila a nas dalsi zivot byl lepsi.
Utrpeni, stesk, potize, ztrata blizkych- jsou jen zkouskami,ale i tresty za ciny v minulych zivotech.
My se musime snazit v moznosti toto napravit,a zit dale, modlit se a prosit o odpusteni,a cinit dobro,pomahat lidem,a nejen svym pratelum,ale i cizim lidem.
Ja ted mam sny jen o Francii, vcera o La Vallée d´Aude.
Je to stesk, chci se vratit, nebo alespon cestovat hned, jak to bude mozne. Jsem rada zeexistuje internet a ja jsem spojena s Francii virtualne. Dekuji Bohu ze mam spojeni!! Kdyby nebyla technika, bylo by mi velmi zle.
Diky technice mohu mit spojeni s celym svetem. A vim ze jen moje telo je ve Finsku, ve spanku se Duse castecne oddeli od tela,a ja ja vracim do Francie.
Vim ze se jednou vratim. A az skonci muj zivot zde, tak se vratim jiste. Musime mit trpelivost. Jsem rada ze alespon existuje technika k uklidneni nejvetsiho stesku. Mohu poslouchat nasi musiku, videt filmy, mluvit s lidmi z jihu, delat webove stranky, existuje facebook, skype..za toto jsem velmi stastna. Bez techniky by byl tento zivot smutne.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 30 dub 2011, 12:12

Moje rodne misto je Alet les Bains u mesta Carcassonne. v 90 letech jsem zila i v Praze a ted ziji ve Finsku.
Ted vypada trochu lepe a v lete budu mit i praci. A lepsi nez jsem mela drive.
Ale ja opravdu velmi hledala, cestovala po meste Kuopio, nebot zde situace je velmi spatna a vmiste kde ziji je i 20% nezamnestnanost. Hledani prace bylo velmi obtizne, myslim ze mi pomohla i modlitba!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod pentagramové oko » 01 kvě 2011, 18:24

Arpaix udělej obřadní očistec i já ho musím udělat,pak je odpuštěno a ty se zbavíš všeho špatného okolo tebe.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Zpět na Konzultace při problémech s duchy