Ja myslim ze jsem delala neco spatne v minulem zivote, ci se mi msti duch, na ktereho se napojuji jiz delsi dobu.
Jeste kdyz jsem zila v jizni Francii /Alet les Bain/, blizko mesta Limoux a Carcassonne, tak jsem se snazila napojit na ducha Inkvisitora Bernard Gui, ktery zemrel v roce 1331, v blizkosti kde ja se narodila. (Lauroux) v r 1971.
Ja zacala asi v 16 letech. Kdyz mi bylo 20 let v roce 1991, tak mi pri autonehode zemreli oba rodice, v ohni!!!
Ja pak zila klidnymzivotem ve Francii, ale kdyz mi bylo 30 let, tak jsem poznala finskeho muze a stehovala se do Finska, 4000km od meho Languedocu. Jiz od zacatku pobytu ve Finsku jsem to mela tezke,a velmi tezce shanela praci, pracovala jsem i v Laponsku kde je v zime i okolo -45C!!Mela jsem velmi tezkou praci.
Kdyz mi bylo 36 let, ja onemocnela s trojklannym nervem, velmi silnymi bolestmi, trpela radu mesicu, nepomahalo nic!!!- az po vusetreni mozku MRI, pomaha lek Tegretol na epilepsii ktery vsak nici jatra. Cekam na operaci, ale napred me ceka operace zubu a celisti..
Ja se obcas napojim na Bernarda Gui...v zime opet deprese astesk po Francii. Celou dobu co jsem zde tak se mi moc styska.
K tomu vsemu mi 8.4. skoncila prace,a zde je 20% nezamnestnanost. Vcera se opet napojila na B.Gui- dnes mi na pracovnim urade rekli ze nemam narok na podporu, nebot nemam ve Finsku odpracovana leta,a jsem obcane Francie- nemam narok na nic!! Duchod mi nedaji, neb moje nemoc se da spravit operativne a bude mi teprve 40 let!
Prace nikde neni, jeste k tomu neni prima zdravi a nejsem Finka, iu kdyz finbsky umim perfektne asi jako cesky!
Zda se jako by na de mnou byla kletba!!!
Gui zemrel v r 1331, ja se narodila v r 1971!! Rodice mi zemreli v r 1991!!! v r 2001 se stehovala do Finska, a v r 2011 prisla o praci i zdravi. To neni normalni!!!!!!!!!!!!Vzdy kdyz rok konci 1, tak se mi neco stane.