martink píše:Stáve se mi to od malicka, dobre si pamatuji:
Mel jsemv pokoji velkou skrin a tam se mi kazdy den zjevovala nejaka zena a kyvala prstem, jako kdyz mi chce hrozit, divne bylo ze vsechny postavy vidim jenom k pasu od pasu dolu nejsou, zase mela ten mrtvolnej usmev, vzdy jsem se tak vylekal ze jsem zacal strasne kricet.
Do dnesni doby se mi to stava, vzdy zacnu strasne kricet a vybehnu z postele je to opravdu neprijemny.
Posledni dobou je to nejake mooooc silne, nechapu to, neco se deje.
Scoorpion píše:Duchove su nadherné bytosti je dobre gdyž negdo ma skusenosti ako sa snimy spojit je dobré gdyž ste spojený s jedným ci vice s duchmy je dobre gdyž mate rozne dary od ních.Dzchove su mymi spojencamy a priatela.

martink píše:Já měl asi před pěti lety zážitek, když mi umřel děda:
Večer jsem šel spát a asi kolem jedné sem se vzbudil, vím to docela přesně protože jsem sáhl pod postel pro mobilní telefon a podíval jsem se kolik je hodin, bylo něco kolem jedné ráno.
Jak jsem mobila dával pod postel a znovu jsem si lehal, tak mě zamrazilo, přímo nad mojí hlavou byla postva, měla bílé vlasy a její tělo končilo od pasu.
Co mě málem zabilo, tak to byl ten nucený studený usměv.
Zvedla ruce, jako když chce křičet a v tiché smrtelné křeči se rozplynula
hnus.
co ty na to?

zanetasagii píše:To může mít více důvodů, může na něco upozornit, s něčim nesouhlasí, záleží na konkrétním snu. Napiš něco bližšího.

torema píše:martink píše:Já měl asi před pěti lety zážitek, když mi umřel děda:
Večer jsem šel spát a asi kolem jedné sem se vzbudil, vím to docela přesně protože jsem sáhl pod postel pro mobilní telefon a podíval jsem se kolik je hodin, bylo něco kolem jedné ráno.
Jak jsem mobila dával pod postel a znovu jsem si lehal, tak mě zamrazilo, přímo nad mojí hlavou byla postva, měla bílé vlasy a její tělo končilo od pasu.
Co mě málem zabilo, tak to byl ten nucený studený usměv.
Zvedla ruce, jako když chce křičet a v tiché smrtelné křeči se rozplynula
hnus.
co
ty na to?

Zpět na Konzultace při problémech s duchy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků