Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .
od samulus » 25 bře 2011, 22:25
Ras večer ked som išiel s kamaradmi na bicikloch pri jazere /sme si boli vypit v nedalekej krčme/ som zastal a povedal som že sa musim vyštat.. samozrejme nečakali ma a zdrhli... No nevadi povedal som však mesiac svieti lepšie ako baterka..a tak som domočil a išiel som aby ste mi rozumeli na pravo odomna bolo velke jazero a nalavo hustý borovicový les.No pokračujme.. hm hm prešiel som na bicikly asi ja neviem 400metrov ked som videl že na lavej strane jak bol les sa zvišoval kopec najprv mal meter a teras po pár sto metroch mal skoro 3metre. A všade hustý porast. no a v strede tej steny bol otvor ale nie nejaká jaskyna alebo čo ale normalne vybetonovaný otvor malo to aj branu predstavte si staru garaž tak niečo take.. no lenže ked som vošiel asi meter do vnútra zarazil som sa a spotil ako prasa mal som baterku tak som jasne rozoznal že kúsok predomnou leží zdochlina psa ..ale musela tam bit aspon pol roka lebo už bola len kost a koža..no tak som zavahal pojdem dalej nepojdem? nevedel som sa prinutit a ani zaboha som nechel svietit pred seba.. ale ja som zasvietil pred seba... predomnou sa tiahla betonova chodba až do tmy lebo nejakych 30 metrov som videl a potom už tam bola tma.. no a ta chodba mohla mat na šýrku tak 3 metre a na výšku 2,5 metra alebo 2 už sa presne nepamatam.. a ludia prisahám že som mal taký pocit že som zahliadol vzadu skoro už v tej tme nejaký obris neviem presne.. fúúha sprepáčeným som sa skoro dosral..... richlo som sa otočil bicikel som vzal a už som letel preč... No a teraz by som chcel ešte jedno visvetlenie prečo v strede lesa na záhori bol taky divný tunel uplne opustený čo može byt na konci? to by som chcel vediet ale Musel by som vypit najmenej flašu borovičky a ist tam snekym aby som to preskumal stači mi len ta spomienka na praskanie skla a toho obrisu.. ale mislim že to asi nebolo nič nadprirodzene uvidim... vkaždom prípade sa tomu miestu vyhibam..
-
samulus
- Školák

-
-
od Merlin z Teustoságu » 26 bře 2011, 21:45
Možná ,že jsi příteli udělal dobře ,že jsi dál nešel =)
-
Merlin z Teustoságu
- Čaroděj

-
-
od pentagramové oko » 04 kvě 2011, 22:04
Souhlasím s Merlinem asi by to nemuselo dopadnout dobře.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
-

pentagramové oko
- Mág všech čarodějů

-
-
Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach