pentagramové oko píše:Ahoj myslím,že tě někdo velmi očernil,tedy pomluvil a tím vzniklo,že se na tvojí osobu ted koukají špatně.
Mohlo to začít jako malý zlý vtip na tvojí adresu,ale ujalo se to.
Takže tady máš okamžitou pomoc-Proti nenávistnému oku!
Zapal tmavěmodrou svíčku potři jí olejem slunečnicovým od zhora dolů,
a kolem ní udělej kruh ze sušené pomerančové kůry.
Dál okolo kruhu,první kruh by měl být co nejblíže ke svíčce co nejblíže.
druhý kruh udělej z bílého pepře.
Třetí kruh bude bud anýzový
a čtvrtý kruh bude třezalkový.
Do kruhu třikrát prudce foukni a svíčku nechej v klidu dohořet.
To,co na stole zůstane,musíš dát do malého plátěného sáčku a nosit ho na pravé straně těla,
když půjdeš mezi lidi.Postupuj opakuj za půl roku a starého sáčku se zb av tak,že ho spálíš.
Proti špatné náladě
V takových případech velmi dobře pomáhá chumáč ovčí vlny,který obalíš do vosku,abys z něj zformoval malou kuličku.
Měl bys ji ještě potřít bobulkami černého bezu a nosit ji v kapse kalhot nebo košile,případně nosit jako přívěšek.
Působí 1 rok.
Zaříkadlo proti špatné náladě,toto zaříkadlo můžeš říkat n ěkolikrát ,během dne i v noci.
Smutek moji duši tíží,
žal mi srdce požírá,
celý svět se na mne řítí
slza mi zrak zamžívá.
Ochranné šípy
Při východu slunce uřízni stonky šípkové růže společně s květy.
V domě květy odstran,aby ti zůstaly jen stonky s trny.
Ty rozlož kolem postele,na které budeš spát.
To černým silám nedovolí proniknout k sobě a způsobit ti nepříjemnosti.
Můžeš použít také nože nebo jiné ostré předměty.
Rozlož je tak,aby jejich hroty směřovaly o všech světových stran.

Sarkyr píše:Anýz a třezalka jsou byliny - třezalka je slovensky ľubovník a anýz je aníz. Koupíš je v obchodě s bylinkama, klidně i v lékárně. Jinak bych se nestyděl jít s takovým problémem k psychologovi, pokud je někde v okolí nějaký dobrý, mohl by ti pomoct stejně dobře jako dobrý léčitel.

LADISLAV píše:a tu sviecku z bylinamy mam ako casto robyt denne nebo to staci jedenkrat a bude pokoj alebo to mam delat dop vtedy pokud nebudem mat pocit ze to skoncilo?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků