Jak jste našli toto fórum?

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Jak?

Vyhledavač
39
68%
Jiné
16
28%
Reklamní baner
2
4%

Celkem hlasů : 57

Re: Jak jste našli toto fórum?

Příspěvekod martink » 21 zář 2009, 14:43

ahoj, mohu vědět skrz jakou? děkuji
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod mTx.dll » 22 zář 2009, 19:53

ja som našiel toto fórum keď som hľadal info o LD, ale to som odišiel :D
Neskôr som hľadal informácie a názory na I-Doser, a zdala sa mi táto stránka akási povedomá, a viac ma zaujali aj ostatné sekcie fóra, hlavne tá o mágii :) tak som sa registroval :D

Neprispievam veľa, ale veľa čítam :)
mTx.dll
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 23 zář 2009, 16:18

děkuji za názor
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Orleon » 17 říj 2009, 19:11

já jsem hledal na netu něco o Olšanskej Hřbitovech, vyplivlo mi to, že nějaká informace co hledám je na tomto foru, ale je nutná registrace:-))) tak sem se zaregistroval a už jsem tu zůstal:-)) Sice sem příspěvek co sem hledal nenašel, ale jinak se mi tu líbí !no1
Silou vůle změníš osud
Orleon
Školák
Školák

Příspěvekod Listy » 14 kvě 2010, 09:06

Já jsem již dlouho hledal nějaké fórum o magii, s slušnou úrovní a tak jsem narazil na toto.
Listy
Školák
Školák

Příspěvekod LADISLAV » 26 dub 2011, 15:22

JA SOM NASIEL NO A HLADAM NA TOMTO FORE POMOC.MAM PROBLEM UZ DOST DLHU DOBU NEVIEM CI SAM ZO SEBOU CI MA NIEKTO PREKLIAL CI CO PROSTE STALE MAM POCIT ZE LUDIA NAMNA CIVIA CUMIA A MAJU ZOMNA BLBY POCIT VSADE KDE IDEM CI DO PRACE IDEM ZO STRACHOM ZE ZAS NAMNA NIEKTO SKAREDO POZRIE NIE LEN TO CI ZOMNA NEMAJU Z OCI SPADNUTE CO SA MI NESTAVALO ZE BY SOM JA POSOBIL ZLIM POHLADOM ZATIAL SA MI TO NESTAVALO NIKDY STALE SOM BOL V SPOLOCNOSTI V POHODE NO NIECO SA MUSELO STAT STALE STRETNEM NIEKOHO ZNAMEHO NO ZACNEM S NIM HOVORIT ALE TYM STILOM ZE SA MI ZACNE CHVIET HLAS SLABNE MI TELO A MAM PROSTE TAKY BLBY VNUTORNY POCIT KTORY SOM NEMAVAL NIKDY A NIKDE AZ POSLEDME DVA ROKY NEVIEM MOZNO AJ VIAC DOZADU NECHAPEM TO VZDYCKY SOM RAD CHODIL VSADE DOOBCHODU A TAK POKECAL SOM POMALI S KAZDYM NO TERAZ AJ KED JE TO KAMARAT KTORY MA DLHO POZNA NO NEVIEM CO SA DEJE PRECO SA ZENY ODOMNA ODVRACAJU NIESOM BOCH VIE AKY KRASAVEC NO ANI SEREDA ALE NESTAVALO SA MI NIKDY ZEBY SOM MAL BLBY POCIT V TELE AKONAHLE NIEKDE VKROCIM A AK JE VELA LUDI OKOLO MNA CITIM SA STIESNENE A SLABO AZ ZRANITELNE NO POMOZTE MI HLADAM ODPOVEDE KAM ZA KYM MAM IST ABY SOM POCHOPIL MOJ PROBLEM KTORY JE NERIESITELNY MOMENTALNE NEVIEM SI POMOCT CO JE PRICINA TOHO STAVU ZE ZOSLABNE MOJE TELO KAZDY ODVRACIA POHLAD LEBO SOM ZVIKOL AKO SA VREVIEVA POZERAT PRIAMO DO OCI NO ZE VRAJ UZ DAVNEJSIE SOM POCUL OD NIEKOHO KOHO POZNAM ZE MAM STRASNE HLBOKY POHLAD NO NEVERYM V TO NIKDY SOM NIKOMU NECHCEL UBLIZIT SOM SICE CITLIVKA NO AJ RAZNA OSOBO STRESUJEM CORAZ VIAC A AJ V RODINE TO UZ MAME NA ROZPAD BOLO BY TOHO VIAC NO NEVIEM CI MA NIEKTO PARU AKO MI POMOCT STOHO CO TU PRAVE PISEM .PROSTE NIKDY SOM SA NECITIL NA SVETE TAK AKO SA CITIM DAJME TOMU 3 ROKY .VSADE KDE IDEM POTREBUJEM ASPON Z VLASTNEHO PRESVEDCENIA OKULIARE SLNECNE MAM STRACH ZE VIZARUJEM AJ KED NECHCEM ZLU AURU CI AKO SA TO NAZVE .PAR KRAT DAVNEJSIE SOM BOL ZIADANA OSOBA VSADE CI ZABAVA CI LEN TAK NA PAR PIV NO NEDA SA IST NIEKAM KED NECHAPU COHO SA BOJIM NEVERIM ZE KONTAKTU Z LUDMI ALE Z TOHO POCITU KTORY MAVAM SKORO KAZDY DEN VSADE OKREM DOMOVA .MOZNO ZE SOM ZAKOMPLEKSOVANY DEBKO CO JE MOZNE NO NESPOZNAVAM SAM SEBA A NEVIEM CI JE TO TOU NEHODOU NA BYCIKLI ALEBO CI JE TO TYM ZE SOM POMOHOL SUSEDOVY KTORY JE UZ NEBOHY KTOREMU SOM DAVAL MASAZ SRDCA NO NENAVIDEL MA OD MALA BOL SOM MU NESIMPATYCKY ODEKDY SME SA NASTAHOVALI DO VEDLAJSIEHO VCHODU KDE BYVAL NO NEVIEM AKO SA STRASNE SNAZIM NEVIEM SI NIC S TYCHTO POCITOU NEJAK VYSVETLIT .
LADISLAV
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 29 dub 2011, 19:23

Ahoj myslím,že tě někdo velmi očernil,tedy pomluvil a tím vzniklo,že se na tvojí osobu ted koukají špatně.
Mohlo to začít jako malý zlý vtip na tvojí adresu,ale ujalo se to.
Takže tady máš okamžitou pomoc-Proti nenávistnému oku!
Zapal tmavěmodrou svíčku potři jí olejem slunečnicovým od zhora dolů,
a kolem ní udělej kruh ze sušené pomerančové kůry.
Dál okolo kruhu,první kruh by měl být co nejblíže ke svíčce co nejblíže.
druhý kruh udělej z bílého pepře.
Třetí kruh bude bud anýzový
a čtvrtý kruh bude třezalkový.
Do kruhu třikrát prudce foukni a svíčku nechej v klidu dohořet.
To,co na stole zůstane,musíš dát do malého plátěného sáčku a nosit ho na pravé straně těla,
když půjdeš mezi lidi.Postupuj opakuj za půl roku a starého sáčku se zb av tak,že ho spálíš.

Proti špatné náladě
V takových případech velmi dobře pomáhá chumáč ovčí vlny,který obalíš do vosku,abys z něj zformoval malou kuličku.
Měl bys ji ještě potřít bobulkami černého bezu a nosit ji v kapse kalhot nebo košile,případně nosit jako přívěšek.
Působí 1 rok.

Zaříkadlo proti špatné náladě,toto zaříkadlo můžeš říkat n ěkolikrát ,během dne i v noci.
Smutek moji duši tíží,
žal mi srdce požírá,
celý svět se na mne řítí
slza mi zrak zamžívá.

Ochranné šípy
Při východu slunce uřízni stonky šípkové růže společně s květy.
V domě květy odstran,aby ti zůstaly jen stonky s trny.
Ty rozlož kolem postele,na které budeš spát.
To černým silám nedovolí proniknout k sobě a způsobit ti nepříjemnosti.
Můžeš použít také nože nebo jiné ostré předměty.
Rozlož je tak,aby jejich hroty směřovaly o všech světových stran.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod LADISLAV » 01 kvě 2011, 10:23

pentagramové oko píše:Ahoj myslím,že tě někdo velmi očernil,tedy pomluvil a tím vzniklo,že se na tvojí osobu ted koukají špatně.
Mohlo to začít jako malý zlý vtip na tvojí adresu,ale ujalo se to.
Takže tady máš okamžitou pomoc-Proti nenávistnému oku!
Zapal tmavěmodrou svíčku potři jí olejem slunečnicovým od zhora dolů,
a kolem ní udělej kruh ze sušené pomerančové kůry.
Dál okolo kruhu,první kruh by měl být co nejblíže ke svíčce co nejblíže.
druhý kruh udělej z bílého pepře.
Třetí kruh bude bud anýzový
a čtvrtý kruh bude třezalkový.
Do kruhu třikrát prudce foukni a svíčku nechej v klidu dohořet.
To,co na stole zůstane,musíš dát do malého plátěného sáčku a nosit ho na pravé straně těla,
když půjdeš mezi lidi.Postupuj opakuj za půl roku a starého sáčku se zb av tak,že ho spálíš.

Proti špatné náladě
V takových případech velmi dobře pomáhá chumáč ovčí vlny,který obalíš do vosku,abys z něj zformoval malou kuličku.
Měl bys ji ještě potřít bobulkami černého bezu a nosit ji v kapse kalhot nebo košile,případně nosit jako přívěšek.
Působí 1 rok.

Zaříkadlo proti špatné náladě,toto zaříkadlo můžeš říkat n ěkolikrát ,během dne i v noci.
Smutek moji duši tíží,
žal mi srdce požírá,
celý svět se na mne řítí
slza mi zrak zamžívá.

Ochranné šípy
Při východu slunce uřízni stonky šípkové růže společně s květy.
V domě květy odstran,aby ti zůstaly jen stonky s trny.
Ty rozlož kolem postele,na které budeš spát.
To černým silám nedovolí proniknout k sobě a způsobit ti nepříjemnosti.
Můžeš použít také nože nebo jiné ostré předměty.
Rozlož je tak,aby jejich hroty směřovaly o všech světových stran.

dakujem no neviem ci mozem doma take nieco praktyzovat uz len z dovodu ze ma nasi odsudia ze som blazon aj ked niesom no nieje nieco lachsie ako nestacil by nejaky talizman ovciu vlnu neviem ci je mozne v kosiciach zohnat sviecku ano aj olej koru z pomaranca no tieto antyzovy a trezalkovy neviem co to je kde to zozeniem to je kora zo stromu ? fakt neviem a tie noze no to by som asi doma tiez nemohol praktyzovat ale vopred dakujem za pomoc budem sa snazit zohnat si tie veci aspon tu sviecku a zistit co je ten antyzovy a trezalkovy ale dakujem velmi pekne za radu .
LADISLAV
Školák
Školák

Příspěvekod zombie » 01 kvě 2011, 23:55

Musíš se víc snažit,ono nikdy samo nic nezmizí,večer ti někdo kontroluje pokoj??
Já si tyto ochrany také dělám a nikdo to neví ráno to uklidím pohoda kámo.
bylinky si můžeš koupit i v sáčcích jde všechno jen ty sám musíš chtít,kdyby jsi
četl pozorně tak víš,že svěcená voda se dá vyrobit a je tu na foru návod najdi si to.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Sarkyr » 02 kvě 2011, 07:37

Anýz a třezalka jsou byliny - třezalka je slovensky ľubovník a anýz je aníz. Koupíš je v obchodě s bylinkama, klidně i v lékárně. Jinak bych se nestyděl jít s takovým problémem k psychologovi, pokud je někde v okolí nějaký dobrý, mohl by ti pomoct stejně dobře jako dobrý léčitel.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod LADISLAV » 02 kvě 2011, 16:00

Sarkyr píše:Anýz a třezalka jsou byliny - třezalka je slovensky ľubovník a anýz je aníz. Koupíš je v obchodě s bylinkama, klidně i v lékárně. Jinak bych se nestyděl jít s takovým problémem k psychologovi, pokud je někde v okolí nějaký dobrý, mohl by ti pomoct stejně dobře jako dobrý léčitel.

DIK ZA RADU A POCHOPIL SOM VSE.
LADISLAV
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 03 kvě 2011, 19:23

Psycholog asi těžko,když tu jde o nenávistný útok na tebe udělej to co jsem ti napsala a budeš mít klid.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod LADISLAV » 05 kvě 2011, 18:25

a tu sviecku z bylinamy mam ako casto robyt denne nebo to staci jedenkrat a bude pokoj alebo to mam delat dop vtedy pokud nebudem mat pocit ze to skoncilo?
LADISLAV
Školák
Školák

Příspěvekod bella » 08 kvě 2011, 13:06

Ano přesně tak,p.o.píše dobře i když se někteří lidé snaží tohle forum přejinačit.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Sarkyr » 09 kvě 2011, 17:36

LADISLAV píše:a tu sviecku z bylinamy mam ako casto robyt denne nebo to staci jedenkrat a bude pokoj alebo to mam delat dop vtedy pokud nebudem mat pocit ze to skoncilo?

Opakování je matka moudrosti, ale nepřeháněl bych to s tím každodenním opakováním moc dlouho. Jinak zkus klasické pentagramové rituály, dají se dohledat na internetu.
Summa Scientia Nihil Scire
Sarkyr
Čaroděj
Čaroděj

Předchozí

Zpět na Oznámení