jesterM60 píše:Co mne štve na většin lidech co evokují duchy....Pro jistotu...evokace=vyvolání).....Ono by se to nemě?lo dělat jen tak za žádným účelem.Spousta lidí se divý,že když evokují bytost tak se jim něco stane,nebo zvrtne,nebo se může stát,že bytost na ně zaútočí,ale proč Je to jednoduché.Oni si ži¨jí ve své sféře a když se objeví někdo kdo je začne sem přivolávat k nám,tak oni příjdou...jenomže většinou ty lidi evokujou a když se evokace povede tak nevědí co dál a nepostupují přímo profesionálně.Myslím tím to co se děje bohužel všude.Dám příklad:Parta puberťáckých holek se rozhodne ,že někoho vyvolají...Nevědí koho,prostě chtějí jenom zkusit evokovat(to je první chyba-evokace mají mít důvod proč je děláme...podmětem je koho vyvoláme a ne že někoho vyvoláme)....když už se jim to tedy povede podle spiritistického učení,tak tu nastane další fáze.Duch se tedy zjeví.Oni začnou zmatkovat a nevědí co(to je už druhá chyba....člověk by měl být při smyslech a když už se něco zjeví tak bychom měli přesně vědět co od bytosti požadujem a proč jí vlastně voláme a rušíme)....no a pak ta banda holek se vyděsí a rozuteče se s místnosti(třetí chyba-deformace kruhu a neuzavžení interdimenzionální brány.To může mít na svědomí poruchy energií v budoucnu v místosi,ale i u osob co to prováděli).....prostě chci říct,že by se evokovat nemělo pokud nemáme opravdový důvod.TAkhle akorát ty astrální entity naštveme a pošleme proti sobě za to,že je zbytečně otravujem.....Toť poučení ode mne

DNA píše:Vyvolávať duchov by sa nemalo za žiadnych okolností,kedže za duchmi sa skrýva Satan bývalý padlý vodca nebeských anjelov a jeho komplici.Má niekolkotisícročnú skúsenosť s pozorovaním ludí a preto vie zvodný klam ušiť každému na mieru podla jeho kvalít.On sa zahráva s vami ako mačka s myšou.

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení.![]()
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení.![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků