od Tadeas » 06 kvě 2011, 09:59
Dobrý den, předem se omlouvám za mou češtinu, ale budu se snažit psát co nejlépe. Už 17 let žiji v jednom domě na okraji města, je to docela starý zděný dům. Od malička tu mám divný pocit, pocit že tu někdo s námi je. Když my bylo asi nějakých 6-7 let, šel večer na WC a když jsem se vracel z WC tak sem uviděl na dveřích obličej, obličej vypadal jako můj bratranec, měl jakoby na pláclí obličej na skleněné výplni dveřích. V tu chvíli mě to docela vyděsilo, asi 3-5 let, teď nevím přesně kdy to bylo, onen bratranec zemřel při autonehodě, tím způsobem že seděl na místě spolujezdce, nebyl připoután, řidič nezvládl řízení a nabourali do sloupu, bratrance to vymrštilo na přední sklo a o palubní desku si nárazem utrnul srdce. Tak nějak od té doby, mívám občas divné sny, ve snu třeba někde jdu (bývá to za tmy) a v dáli slyším někoho zvracet, tak za ním běžím jestli je v pořádku, vědčinou to bývá někdo známý a odmítá se semnou bavit. Když se mi zdá tento sen, tak se občas ihned probudím a cítím jako by mě něco poutalo k posteli, nemohu hýbat rukama,nohama, koutky úst se mi tlačí dolu a nemohu se nadechnout, vědčinou před tímto snem nemohu usnout, poté na chvíli zaberu, zdá se mi ten sen, probudím se a stane se mi to že se nemohu hýbat ani dýchat, tak pět minut poté usnu a spím jako špalek až do rána, jakoby ze mě někdo vysál všechnu energii a ráno mě bolí hlava. Chtěl bych poprosit někoho zkušeného, kdo by mi poradil, jestli ty dvě události spolu souvisejí a nebo se jedná o jednotlivé aktivity jestli se mám něčeho bát a když tak vyhledat nějakou odbornou pomoc. Předem děkuji za odpovědi.