moja 7 rocna dcerka,pomoc

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: moja 7 rocna dcerka,pomoc

Příspěvekod Mata » 07 říj 2010, 17:56

diky panter,ak ich zajtra zozeniem skusim jej to dat vecer do izby,to som este neskusala.......
Mata
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 07 říj 2010, 23:11

kontaktuj tady na foru ivan.r je profik přes astrální bytosti a
pomůže ti rychle ,i mě vysvětlil to co jsem dlouho věděla,
ale on to dokáže odstranit a to je to nejdůležitější.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod ivan.r » 09 říj 2010, 23:50

Ahoj Mata, Tvá dcera má dar, zatím neví co a jak, ale to se jednou změní, pokud by jsi se snažila ji ten dar zašlapat, obrátí se to proti ní. Ale i v tomto se dá pomoci. V každém případě okolo nás je spousta duchů a tím, že je vidí i slyší, a oni to ví, a o to více se za ní budou snažit chodit. Prosím Tě k pomoci potřebuji více informací - i soukromých - a to bych veřejně neprobíral. Pokud budeš chtít, tak mi napiš na email.
ivan.r
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Dar.z.nebies » 24 kvě 2011, 18:34

Mata,

keď som bola malá ,mladšia ako tvoja dcérka,mávala som podobné vízie.Zrejme som to zdelila po mame.Nezaoberá sa mágiou,ibaže máva sny,ktoré sa často plnia. Snívalo sa jej o padnutí dvojičiek v NY aj o havarovaní lietadla našich vojakov. Nemáva z toho strach a často vraví,že je to len náhoda,ktorej ja neverím. Pár dní predtým,ako má niekto zomrieť,sníva sa jej,že jej vypadol zub. Čo aj v snári znamená-smrť niekoho. Keď už ja s babkou počujeme,že vraví: "Snívalo sa mi..." už vieme čo príde. Ja to neberiem na ľahkú váhu,zatiaľ čo ona si nepripúšťa žiaden "dar". Priznám sa,že mám len 14 rokov a preto by som Ti mala vykať a nemusela by si moje slová brať vážne,no nemám dôvod klamať. Tieto záhady a paranormálne javy,vidiny a pod. ma veľmi zaujímajú,no zároveň sa im stránim. Zakaždým ,keď zomrel niekto blízky,doma sa niečo stalo. Istú dobu sme doma mali aj duchov. Mama mi hovorila,že keď som bola malá,videla som duchov a počula hlasy. Vraj som sa v noci budievala a pozerala do rohu izby. Povedala,že som jej vravievala,že vidím nejakú postavu s klobúkom a zvláštnymi rukami. Vraj som z nej nemala strach,no dlhé hodiny som nevedela zaspať. O pár rokov nato,mohla som mať 7-8 rokov. Mávala som pocit,že ma niekto sleduje,zakaždým keď som sa hocijako otočila,mala som pocit,že je to stále zamnou a nemôžem to vidieť. Bála som sa ísť sama na wecko. Zakaždým som mala otvorené dvere . Raz som ráno vstávala do školy,bola som druháčka. Nemala som zapnutý budík a takmer by som zaspala do školy,keby ma niečo čo vychádzalo zo steny neštuchlo do chrbta. Nato som sa zobudila a ten prst som nejasne zbadala ako vychádza zo steny mojej izby. Ešte teraz,keď sa niekedy úplne uvolním,na nič nemyslím a otvorím oči,vidím postavy-niečo ako plazivé tiene. Nie je ich vidieť na stenách,naopak-vídavam ich na podlahe. Nikdy som neskúšala vyvolávať duchov a ani to nemám v pláne,pretože mi jedna jasnovidka povedala,že mám slabú ochranu a duch by ma mohol ovládnuť. Spýtaj sa tvojej dcérky,či tie hlasy môže rozpoznať,či vie čo hovoria. Keďže si to sem písala už dávnejšie.Máva ešte tie vidiny? Ďakujem za rýchlu odpoveď. :)
Dar.z.nebies
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Konzultace při problémech s duchy