Ahoj, jestli to sem nepatří do toté kategorie, tak se omlouvám.
Ale prostě, potřebuji, abyste mi poradili. Víte, mám takový problém : Když jsem doma sama, třeba tento týden mám neuvěřitelný strach. Bojím se dokonce podívat do zrcadla. Když jsou v koupelně zavřené dveře, pozoruji v zrcadle, zda se klika nepohla, když se ujistím, že ne, nepomůže mi to, prostě mi začne bušet srdce. Nebo taky chodím doma s nožem, prostě se bojím ... Asi to má souvislost s tím, že jsem ve svých čtyřech letech viděla ducha, teď mám strach, že se mi zjeví. Ale proč ?? Vždyť je to už 8 let !! Strašně se doma bojím, zrcadla číhají na každém kroku .. v koupelně, dveře od mikrovlnky, obrazovky od televizí a počítače, skříně .. Proč mám z toho pořád takový strach ?? A rovnou říkám, jestli tady někdo napíše, že mám jít k psychologovi, tak to bude asi houby platné. Nedokážu mluvit otevřeně s cizíma lidma, nanejvýš tak na půl pusy. Je to zvláštní .. na některé učitelky jsem dokonce i drzá, ale když se mám domlouvat třeba se sousedem, který se nedávno přistěhoval, ztratím řeč.
Každopádně .. budu ráda, když mi pomůžete, napíšete, jak se toho strachu z ducha v bytě zbavit, připadám si jako blázen ...
Předem děkuji.