Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Příspěvekod Douber » 10 úno 2008, 22:03

Tak jen tak krátce proč jsem skeptik já - koupili jsme menší domek na venkově (benešovsko), polorozpadlý ale ještě OK. Každý na vesnici a z okolí nás varoval ať tam nechodíme že tam straší, že už několik majitelů předtím se tam odstěhovalo - a jak prý "strašilo" - hýbali se předměty, zvuky, prý rozdíly teplot, a často tam vídali nějakou postavu (prý rozmazanou ale byla tam) dokonce tam došlo i k napadení dítěte duchem. Prý tam měli i nějakého psychotronika a všechny varoval ať tam nebydlí že je tam něco moc v nepořádku. Nedali jsme na "babské" rady všech z okolí a dali jsme se do opravy. První noc OK, druhá noc OK, třetí noc OK, čtvrtá noc OK, pátá noc OK a ta to šlo dále až uplynulo skoro 11 let a pořád nic zvláštního. Jen nás jednou vykradli ale duch by si asi neodnesl televizi, poloprázdnou flašku rumu a starou mikrovlnku. Docela byla zábava jak se na nás sousedé chodili dívat a vyzvídat jestli tam straší a jestli neblednem hrůzou. Dodnes se naší chatce (domku) říká "dům hrůzy" ale už jen v takové zábavné formě. Bylo tam hodně návštěv a nikdo tam nikdy nic neviděl a to tam velice často byli i přes noc a nic! takže od té doby duchové prostě nejsou. Ale jak to tedy začalo - proč tam prý strašilo?? Dříve na pozemku našeho domku byl starý hřbitov který před více než sto lety přestěhovali asi o kilometr dál - a na uvolněném pozemku se postavil domek který je teď v našem vlastnictví. Ze starých map se to dá dobře vyčíst co tam bylo před tím než tam postavili náš domek - veliký hřbitov. A "duchové" se naštvali a dají nám co proto. Bohužel jsme se dozvěděli o pravdě že stojíme opravdu na hřbitově poté co jsme při kopání díry na žumpu narazili na pár lidských kostí a část lebky. Tak jsme přestali kopat a zavolali jsme policii protože to bylo porušování právu o pohřebnictví - poté co policie přijela a zjistila že máme všechna povolení v pořádku zavolali "černé havrany" a ti se už o zbytek postarali - co se s ostatky dál dělo - nevím. Je to sice trochu divné ale byli jsme varováni od starosty že se to může stát a dal nám přímo tyto pokyny a ty se staly. Samozřejmě že je to divné ale co se dá dělat? Žít už se musí. Ani po tomto se nic nedělo až doposud a dál už se nic dít nebude to je jisté...
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 10 úno 2008, 22:07

kdy tam jste lidi s pevnou vůlí a silnou energií podporovánou skepsí vůči sekundární realitě,tak tyto věci vyženete.Je to o síle vůle a vy jste jí tam měli větší než to,co tam před tím bylo
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Douber » 10 úno 2008, 23:46

No tak to díky já věděl že jsem vymítač duchů - mohl bych se tím živit :lol:
Douber

Příspěvekod zanetasagii » 14 úno 2008, 00:50

Jsem také proti vyvolávání duchů ikdyž se mi to jednou nechtěně podařilo. Nevím ani jak se to dělá. Mám o tom nový příspěvek. Bydlel se mnou duch..... moc jsem se mu za to omlouvala a on nebyl nazlobený a chtěl sám za mnou přijít. Jen čekal na možnost a pak po rozloučení odešel
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod jesterM60 » 14 úno 2008, 19:27

já je neevokuji,spíš provádím exorcismy...
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 15 úno 2008, 00:34

Douber píše:Tak jen tak krátce proč jsem skeptik já - koupili jsme menší domek na venkově (benešovsko), polorozpadlý ale ještě OK. Každý na vesnici a z okolí nás varoval ať tam nechodíme že tam straší, že už několik majitelů předtím se tam odstěhovalo - a jak prý "strašilo" - hýbali se předměty, zvuky, prý rozdíly teplot, a často tam vídali nějakou postavu (prý rozmazanou ale byla tam) dokonce tam došlo i k napadení dítěte duchem. Prý tam měli i nějakého psychotronika a všechny varoval ať tam nebydlí že je tam něco moc v nepořádku. Nedali jsme na "babské" rady všech z okolí a dali jsme se do opravy. První noc OK, druhá noc OK, třetí noc OK, čtvrtá noc OK, pátá noc OK a ta to šlo dále až uplynulo skoro 11 let a pořád nic zvláštního. Jen nás jednou vykradli ale duch by si asi neodnesl televizi, poloprázdnou flašku rumu a starou mikrovlnku. Docela byla zábava jak se na nás sousedé chodili dívat a vyzvídat jestli tam straší a jestli neblednem hrůzou. Dodnes se naší chatce (domku) říká "dům hrůzy" ale už jen v takové zábavné formě. Bylo tam hodně návštěv a nikdo tam nikdy nic neviděl a to tam velice často byli i přes noc a nic! takže od té doby duchové prostě nejsou. Ale jak to tedy začalo - proč tam prý strašilo?? Dříve na pozemku našeho domku byl starý hřbitov který před více než sto lety přestěhovali asi o kilometr dál - a na uvolněném pozemku se postavil domek který je teď v našem vlastnictví. Ze starých map se to dá dobře vyčíst co tam bylo před tím než tam postavili náš domek - veliký hřbitov. A "duchové" se naštvali a dají nám co proto. Bohužel jsme se dozvěděli o pravdě že stojíme opravdu na hřbitově poté co jsme při kopání díry na žumpu narazili na pár lidských kostí a část lebky. Tak jsme přestali kopat a zavolali jsme policii protože to bylo porušování právu o pohřebnictví - poté co policie přijela a zjistila že máme všechna povolení v pořádku zavolali "černé havrany" a ti se už o zbytek postarali - co se s ostatky dál dělo - nevím. Je to sice trochu divné ale byli jsme varováni od starosty že se to může stát a dal nám přímo tyto pokyny a ty se staly. Samozřejmě že je to divné ale co se dá dělat? Žít už se musí. Ani po tomto se nic nedělo až doposud a dál už se nic dít nebude to je jisté...

je to jasny duchove vi ,ze se u vas nechytaji tak to radsi ani nezkousi.... :D
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod your_Angel » 16 úno 2008, 01:59

Jinak kdyz jsem byl malej..tak jsme vyvolavani zkouseli...ve 4 .lidech...na zahrade me kamaradky...pomoci tabulky a sklenice...ma obrovvskou zahradu (asi 3km) a jeji dum tam je uz 130let v te zahrade zemrel uz davno jeji dedecek...bylo mi 15 takze uz je to 10let ale pamatuji si to jak dnes...po te co jsem sklenici obratil a dotkl se ji tak me obejmul nesnesitelny chlad a sklenice se zacla pohybovat mel jsem na ni dva prsty(ukazovaky z obou rukou)...mel jsem strach ale drzel jsem je tam dal...zeptali jsme se jen jestli tu je duch jejiho dedecka odpovedel jen ano a odvolali jsme ho..meli sme divny pocit uzkosti tak radsi...neumim si to vysvetlit..ale opravdu se sklenice hybala..a to jsme byli na rovne plose a sedeli jen kolem maleho stolecku o jedne noze zasazenem v zemi...nikdo se ho ani nedotkl..od te doby verim ,ze se tam kdysi neco opravdu stalo...a nebyt toho vyvolavani tak bych tu dnes nebyl,nepsal a skepticky bych odsuzoval lidi ,kteri veri na existenci duchu..

od te doby jsem nic podobeho nezkousel a ani nemam potrebu rusit neci klid pro zabavu nebo poznani....
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 17 úno 2008, 00:48

To je zvláští jak málo někomu stačí k tomu aby uvěřil a někdo neuvěří ani kdyby mu ta sklenička mlátila o hlavu
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 17 úno 2008, 00:58

myslis ,ze jsem si to vymslel??
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 17 úno 2008, 01:01

proč bych si to měl myslet?
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 17 úno 2008, 22:46

ne vpohode..co si o tom vubec myslis?me to presvedcilo..ale rad bych znal tvuj nazor:-)
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod Douber » 17 úno 2008, 23:28

jesterM60 píše:To je zvláští jak málo někomu stačí k tomu aby uvěřil a někdo neuvěří ani kdyby mu ta sklenička mlátila o hlavu

No asi tak kdyby mě ta sklenička mlátila o hlavu a nikdo by jí nedržel nebo nějak jinak nepřirozeně lítala tak uvěřím - zas takovej skeptik nejsem :wink:
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 17 úno 2008, 23:56

Douber píše:
jesterM60 píše:To je zvláští jak málo někomu stačí k tomu aby uvěřil a někdo neuvěří ani kdyby mu ta sklenička mlátila o hlavu

No asi tak kdyby mě ta sklenička mlátila o hlavu a nikdo by jí nedržel nebo nějak jinak nepřirozeně lítala tak uvěřím - zas takovej skeptik nejsem :wink:

to jsem rád že ses ozval a i s touto reakcí :wink:
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod jesterM60 » 17 úno 2008, 23:58

your_Angel píše:ne vpohode..co si o tom vubec myslis?me to presvedcilo..ale rad bych znal tvuj nazor:-)

no je to možný co tu popisuješ :)
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 18 úno 2008, 02:00

kdybi na tu sklenici sahal este nekdo jinej tak bych to mozna trosku zpochybnoval...i kdyz ty lidi co byli se mnou jsou moji nejlepsi pratele do ted a naprosto jim verim..ale ja jsem se dotykal jen sam..na to uz nezapomenu nikdy...snad kdyz me potka neco presvedsivejsiho:-)
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 18 úno 2008, 12:05

něco přesvědčivějšího?Záleží na tom kde se pohybuješ...
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist