Hrozný sen o nevěře a znásilnění

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Hrozný sen o nevěře a znásilnění

Příspěvekod Avokalka » 01 črc 2011, 21:17

Byla jsem se svým klukem někde na nějaký chatě nebo co to bylo. Bylo ráno a poslal mě nakoupit. Jenže obchod byl 5 km daleko a ještě jsem měla na noze nějakou sádru nebo co. Tak jsem se dohromady 10km plahočila s tou nohou. Když jsem přišla tak jsem se složila a nějak jsem omdlela nebo co. A v tom jak jsem tam ležela, tak jsem měla nějaký vidění. Prostě sen ve snu. Pak mě vzbudil nejakej kluk a řekl mi ať vypadnu. Vůbec jsem nechápala. Řekl, že mu to přikázal můj kluk. Tak jsem ho hledala. Pak jsem ho našla v nějakým sklepu a měl tam jeho dvě spolužačky. Řekl mi ať táhnu pryč když mu ho neumim ani vyhonit. Řekl, že ony to umí dobře a že já jsem na nic. Začala jsem brečet a pak jsem se tam zhroutila a nevnímala jsem okolí. Pak přišel ten kluk s ještě nějakým klukem. Přivázali mě k nějakýmu topení. Můj kluk jim řekl, že si se mnou mají dělat co chtějí. Pak jsem cejtila hroznou bolest. Viděla jsem se zmlácená a křičela jsem "vy bastardi sebrat mi to nejcenější co mám..." a ani jsem to nedořekla a upadla jsem zase do nějakýho komatu nebo co. Můj kluk se smál.Řekl, že konečně jsem poznala tvrdej sex. Všude pak byla krev. Víc už nevím.

Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?
Avokalka
Školák
Školák

Re: Hrozný sen o nevěře a znásilnění

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 črc 2011, 23:00

Může to bejt cokoliv, od předtuchy a jasnovidectví, přes zážitky z minulosti až po normální noční můru.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 01 črc 2011, 23:12

Velmi smutny sen. Ale jedna se o Vase podvedomi. Vy asi jste mlada,a tento vztah s tim klukem je asi kratky.Myslim ze se jedna o kratkou znamost. Vy ho milujete a nechcete ho ztratit. Podvedome e bojite rozchodu,a neverite si ze Vy jste ta prava jak v oblasti sexualni, tak i jako partnerka.
Mate i velmi male sebevedomi, bojite se ze Vas kluk se diva za jinymi zenami, ze jine zeny jsou lepsi v posteli a az takovou nejde-necha Vas,a Vy mate z tohoto strach. Mate velke pozadavky na svuj vzhled,ale i premyslite podvedome o sexualnim zivote,a neduverujete si. Myslite ze pro mlade muze je na 1. miste sex,a Vy neverite si ze dostatecne uspokojite jeho touhy fysicke. Tato neduvera v sebe sama se promita i do snu.
Musite si vice verit a ne se tomu klukovi tak podrizovat. Budte sama sebe,a verte si ze jste hezka a chytra zena a jeste mate i cas- jak rikam, myslim ze jste jeste velmi mlada a nemate dostatek sexualnich zkusenosti a i to Vas podvedome trapi,a mnoho casu pecujete o svuj vzhled.
Kazdy clovek je krasny a od kazdeho e mame co ucit. Neni nikdo kdo by byl je negativni, kazdy ma v sobe positiva!
Hlavu vzhuru!!!Zapomente na zly sen a zijte. Jste hezka mlada zena a jste velmi citliva- citim to z Vas i na dalku kde bydlim!
Verte si. Mozna tento vztah neni na svatbu,ale to nenamena ze nenajdete muze, ktery Vas bude opravdu milovat, a to i kdyby jste sex zadny sex spolu nemeli. Ano, sex v zivote znamena mnoho,ale ne vsechno.
Hledejte muze ktery Vas opravdu bude milovat a to i treba po 40 letech az budete babicka a sex nebude pro Vas znamenat jiz skoro nic!! Hledejte muze ktery o Vas bude pecovat i v nemoci i v smutku, nebot ja citim ze kluk se kterym chodite je opravdu jeste kluk ale ne muz!
Jestli Vaseho pritele zajima jen Vase postava,prsa a sex, tak to je opravdu jeste kluk-dite ane muz.
Lasku poznate az Vam bude zle a Vas muz Vas podpori, bude o Vas pecovat a stat pri Vas, milovat Vas do posledni chvile zivota. Sen rika, ze i Vy v podvedomi vite ze tento vztah neni ten pravy. Ale nebojte se, vse dobre dopadne a i Vy poznate pravou lasku.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 02 črc 2011, 00:38

Já si myslíl, že tu může jít o psychiku, kdy cejtí hostilitu z přátel a podvědomě si myslí, že ten vztah je jen "Hraní" ze strany přítele.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Cirtpace » 02 črc 2011, 07:32

Ja jsem s Avokalkou už 5 a půl měsíců a sex mi nijak nechybí a v blízké době po něm ani tolik netoužím. Ve vztahu mi záleží jen na chování partnerky a rozhodně bych se s ní nerozešel kvůli vzhledu. Nejsem typ člověka, co si vybírá partnerku podle vzhledu nebo podle toho, jak to umí v posteli. A vzhledem k našemu věku jsem opravdu ještě kluk a ne muž, ale opouštět ji nechci, protože ji miluju a doufám, že to není předpověď :-(
Cirtpace
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 02 črc 2011, 11:48

Tak do je dobre. Myslim ze Avokalka je velmi narocna k sobe, a ma strach ze Vas ztrati. Jak jsem poznala, je mlada,a ma strach. Ona Vas miluje, proto na sobe zada vemi mnoho. Neni asi dostatecne sebevedoma.
Hlavu vzhuru Avokalka, to byl jen zly sen, realita jak vidite je jina!!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 02 črc 2011, 12:55

e to jen podvědomí, obajste ještě mladí, aby jste věděli co očekávat a v tom to je. Jen aby její strach neměl reálnej základ, ale to je jen na Vás.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Sny