Byla jsem se svým klukem někde na nějaký chatě nebo co to bylo. Bylo ráno a poslal mě nakoupit. Jenže obchod byl 5 km daleko a ještě jsem měla na noze nějakou sádru nebo co. Tak jsem se dohromady 10km plahočila s tou nohou. Když jsem přišla tak jsem se složila a nějak jsem omdlela nebo co. A v tom jak jsem tam ležela, tak jsem měla nějaký vidění. Prostě sen ve snu. Pak mě vzbudil nejakej kluk a řekl mi ať vypadnu. Vůbec jsem nechápala. Řekl, že mu to přikázal můj kluk. Tak jsem ho hledala. Pak jsem ho našla v nějakým sklepu a měl tam jeho dvě spolužačky. Řekl mi ať táhnu pryč když mu ho neumim ani vyhonit. Řekl, že ony to umí dobře a že já jsem na nic. Začala jsem brečet a pak jsem se tam zhroutila a nevnímala jsem okolí. Pak přišel ten kluk s ještě nějakým klukem. Přivázali mě k nějakýmu topení. Můj kluk jim řekl, že si se mnou mají dělat co chtějí. Pak jsem cejtila hroznou bolest. Viděla jsem se zmlácená a křičela jsem "vy bastardi sebrat mi to nejcenější co mám..." a ani jsem to nedořekla a upadla jsem zase do nějakýho komatu nebo co. Můj kluk se smál.Řekl, že konečně jsem poznala tvrdej sex. Všude pak byla krev. Víc už nevím.
Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?