Slyšet hlasy

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Slyšet hlasy

Příspěvekod Metcheque » 21 bře 2011, 22:40

Tak to je poměrně klasický případ. Podle mě ta duše je po takové smrti schopna vyvinout hodně velkou energii, aby upozornila.
Metcheque
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 21 bře 2011, 23:02

Oni ti 3 lide zemreli otravou zrejme svitiplyn, ci podobny plyn. V chate byla poskozena kamna na plyn,a plyn uchazel. Ti lide byli zrejme opili a usnuli,a plyn necitili, nebot se jedna o plyn ktery neni citit. A tak ti lide se jiz nevzbudili.
Na ten hlas a na ten pohled na ty zemrele nezapomenu do konce tohoto zivota.
Ja byla v noci na rybach. Byla bila noc..ja takovy pohled necekala!
Ta tela byla ve velmi spatnem stavu. Rikam si, proc prave na mne volali. Na tom jezere jsou i jini rybari,alespon ve dne. Ja jela na ryby v noci, byl klid,a ryba ji kdyz neni rusena a je naprosty klid.
To byl zvuk z onoho sveta, ne z tohoto. Opravdu velmi zvlastni. Ani zadna rec, jakou mluvi lide, jen takove zvuky.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 25 bře 2011, 00:17

taky to může být psychická porucha osobnosti, mě se takhle zbláznil strýc, neber to jako výsměch myslím to opravdu vážně.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Utau15 » 12 kvě 2011, 14:47

děkuji za radu už se mi to tak často nestává a za to jsem ráda protože mi stačí noční můry a realita =)
Utau15
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 17 kvě 2011, 21:57

!blazen!

Ctihodná Arpaix =)

Náhody neexistují pokud jste byla vybrána, muselo se to stát =oO
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 17 kvě 2011, 22:10

To bylo v cervenci,a ja projizdela po jezeru Kallavesi na clunu s el.motorem. Motor je tichy a bylo to v noci. Ve Finsku je v lete svetlo v noci, je polarni den. Zvuky byly jako "hu huuuu", ale zvlastni hlas, ja projizdela mezi ostrovy a tam na kazdem ostrove chata. Zvuk se ozyval z jednoho ostrova asi 10km od mesta Kuopio.
Ja jela se clunem,a zvuk byl slyset z ostrova,ale chata byla opustena. A tak jsem sla dovnitr. Bylo otevrino. Ale zly zapach hned me dal na nos. V chate lezeli 3 mrtvi lide jiz v vysokem stadiu rozkladu. Jeden muz na canapi pod oknem a na manzelske posteli muz i zena. Vsichni 3 velmi spatnem stavu.
Byl cervenec , myslim 22. a vedro. Soudni lekar rikal ze tam byli asi 16 dni. Nebyl to hezky pohled a na tento nalez nezapomenu. Jednalo se pry o otravu nejakym plynem, ktery uchazel z bomby na vareni.
Ale na ten zvuk tez nezapomenu. Bylo to zvlastni. Ne jako lidsky hlas. Na ostove nebyl nikdo, jen ti 3 mrtvi v te chate. Jina chata na ostrove nebyla.
Proc zrovna ja ? Proc na mne volali tu Duse? Vzdyt ta tela tam lezela snad 3 tydny,a jiste i nekdo jiny tam rybaril v te oblasti..
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 17 kvě 2011, 22:59

!blazen!

Protože věděli milá Arpaix, že tvá mysl a duše je uslyší =)
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 čer 2011, 15:01

Tohle je zajímavá story, budu si to muset někde vyhledat. Tohle by svědčilo o schopnostech Arpaix jakožto "mluvčího mrtvých".
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 21 čer 2011, 16:12

A navic si i myslim ze tito lide nezemreli prirozene. V chate byl varic na bombu,a ta bomba byla otocena. Policiste si mysleli ze "nestastna nahoda" a ze ti zemreli meli v sobe alkohol kdyz varic nekdo z nich otocil. Oni ale neprozkoumali chatu poradne a ani nesnimali otisky prstu. Chyba. Jen uvedli ze byli opili, nekdo nezatahl varic a tak se jiz neprobudili.
Alkohol v sobe meli. Ale byli to 3 lide ve strednim veku a zvykli zit na chate a i na alkohol!
I kdyz se clovek opije, tak nezapomene utahnout bombu. Je i mozne ze kdyz tito 3 spali- tak nekdo sel do chaty (znamy, pribuzny) a bombu otevrel. Manzelka jednoho zesnuleho ma clun, ma auto, umi dobre ridit clun a mela by i motiv.
Nebot jeji muz nepracoval jiz 15 let, nemel zamnestnani a ona ho jiz 15 let zivila a platila mu alkohol,a on ji delal jen dluhy- nezili jiz spolu jako manzele, on proto bydlel na te chate- a ona ta zena mela i motiv.
Byla vdova, plakala,a nikdo nepokousel se ji vysetrovat- jak to bylo-ja s ni mluvila a nabidla ji i neco cognacu, piva a po 4-5 snapsech se zacala otevirat a priznala jak je rada ze jeji muz je mrtvy, nebot 15 let byla tezka doba, muz pil dene 15 piv, prace zadna,a on mel velke dluhy, smrt partnera je lehci nez rozvod a on rozvod nechtel podepsat. Ja zenu neco malo opila a pak ji vyslychala.
myslim ze ti 3 lide nezemreli prirozene. Ja zkousela napojit na ne i po pohrbu,a neco se mi nelibi..nahoda to nebude.
Vsichni 3 byli za zivota zdravi,a pili alkohol pravidlene, i byli zvykli zit v prirode na chate, tez rybarili.
Neee, nahoda to nebude.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 čer 2011, 16:30

Mě to na "mluvčího" stačí, možná ten dar opravdu máš.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 22 čer 2011, 19:00

Mne se podobne veci stavaji i vicekrat. Mrtvi me volaji a ja prijimam jejich zpravy. Tito na tom ostrove prosili, aby asi je jiz nekdo nasel. Ted jsem opet na chate na ostrove. V patek bude svatek Slunovratu Juhannus,a u nas polarni den a slunce i v noci.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 22 čer 2011, 20:47

To já zapaálil svíčku, ve jménu Maeve, už včera.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 05 črc 2011, 00:15

Mne toto stalo se nejen ve Finsku,ale i ve Francii, i v Praze.
V Praze za pul roku 2 krat.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 črc 2011, 17:14

A co jsi zažívala v Praze?
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 06 črc 2011, 14:37

V Praze tez slysela hlasy a nasla.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 črc 2011, 14:40

A kde to bylo?
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Předchozí

Zpět na Konzultace při problémech s duchy