od Arpaix » 21 čer 2011, 16:12
A navic si i myslim ze tito lide nezemreli prirozene. V chate byl varic na bombu,a ta bomba byla otocena. Policiste si mysleli ze "nestastna nahoda" a ze ti zemreli meli v sobe alkohol kdyz varic nekdo z nich otocil. Oni ale neprozkoumali chatu poradne a ani nesnimali otisky prstu. Chyba. Jen uvedli ze byli opili, nekdo nezatahl varic a tak se jiz neprobudili.
Alkohol v sobe meli. Ale byli to 3 lide ve strednim veku a zvykli zit na chate a i na alkohol!
I kdyz se clovek opije, tak nezapomene utahnout bombu. Je i mozne ze kdyz tito 3 spali- tak nekdo sel do chaty (znamy, pribuzny) a bombu otevrel. Manzelka jednoho zesnuleho ma clun, ma auto, umi dobre ridit clun a mela by i motiv.
Nebot jeji muz nepracoval jiz 15 let, nemel zamnestnani a ona ho jiz 15 let zivila a platila mu alkohol,a on ji delal jen dluhy- nezili jiz spolu jako manzele, on proto bydlel na te chate- a ona ta zena mela i motiv.
Byla vdova, plakala,a nikdo nepokousel se ji vysetrovat- jak to bylo-ja s ni mluvila a nabidla ji i neco cognacu, piva a po 4-5 snapsech se zacala otevirat a priznala jak je rada ze jeji muz je mrtvy, nebot 15 let byla tezka doba, muz pil dene 15 piv, prace zadna,a on mel velke dluhy, smrt partnera je lehci nez rozvod a on rozvod nechtel podepsat. Ja zenu neco malo opila a pak ji vyslychala.
myslim ze ti 3 lide nezemreli prirozene. Ja zkousela napojit na ne i po pohrbu,a neco se mi nelibi..nahoda to nebude.
Vsichni 3 byli za zivota zdravi,a pili alkohol pravidlene, i byli zvykli zit v prirode na chate, tez rybarili.
Neee, nahoda to nebude.