vlasy,ruce na zdi,fleky na mě,pálící se křížek

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

vlasy,ruce na zdi,fleky na mě,pálící se křížek

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 11:50

Tak tedy u mě v pokoji se dějí divné věci.Bylo toho tady už hodně ale tohle přesahuje všechny meze.Po tom co jsme s přítelkyní po oslavě šly do mého pokoje spát se tu začly dít věci který nechápu.Nejdříve jsme si šly asi ve 2 hodiny v noci zakouřit po tom co jsem se zvedl mě přítelkyně upozornila na bordel v postely.přímo po demnou ležel chuchvalec vlasů.Vlasy nejsou ani moje ani její.Šly jsme teda na chodbu zakouřily jsme si a vrátily se do pokoje.Nad mojí zdí přímo nad postelý je otisklá ruka je to jako mastný otisk jde tam poznat pět prstů.Asi o metr dál kam bych z postele ani nedosáhl a v takovém úhliu nesvedl šáhnout je otisklá další ruka sice slaběji ale otisk je téměř stejný.Ruce jsou otisklé v úhlu ve kterym je nesmysl abych položil ruku na zeď.Po tom co jsme zhasly a lehly si tak přítelkyně se lekla a řikala že jí něco šáhlo po vlasech.No pocit který měla v tom pokoji tuhle noc byl prý k pláči a neví vůbec z čeho.Nevíte co by to asi mohlo být? co by se tu asi mohlo dít?
Myriel
Školák
Školák

Re: vlasy,ruce na zdi,fleky na mě,pálící se křížek

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 črc 2011, 12:51

No nevím v jak nesmyslným úhlu byly ty otisky, ale otisknout ruku jde všelijak. Tohle dost agresisní, jak starej je ten barák, víte co se tam kdysi stalo a co se dělo před tím, co jsi naznančoval?
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 13:21

barák je ještě z doby komunismu ani jeden roh nemá pravej úheů typická bejvalá bytovka pro pracující.co se v tom domě dělo nevim bydlela tu jedna cikánská rodina a jedna stará pani nevim jestli cikánská rodina tu zemřela nebo někdo z ní stará pani se odstěhovala.Tak já jsem si zvykl na žití v tomhle baráku jdou to zvuky,hlasy třeba se mi přesně v 0:00 na kombinovaném budíku s rádiem poštělo jeden čas radio včera se to stalo taky ale podivnym způsobem prostě šum a 2 anglický hlasy a jako by se to samo vyplo.Jelikoš jsem slavil svoje narozeniny byl jsem napitej takže jsem to začal sledovat až večer když jsem vystřízlivěl.S tě rukama je to takhle.Jedna je přímo nademnou nad postelí a prostě ani vožralej by tak nezkroutil ruku aby jí takhle otiskl navíc je to mastný než sme si šly lehnout umyl jsem si ruce a obličej a druhá je v tom samim úhlu asi bych to přiblížil takhle.Tam kde mám hlavu v postely tak nad celou tou zdí zamnou je šikmej strop a ruce jsou otisklé tak že prsty směřují dolu v obou případech i kdybych se o ten strp opřel určitě né takovymhle způsobem to bych si vykloubil ruce
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 črc 2011, 13:38

To je docela zajímavý, to rádio a hlasy, no nevím může se tu jednat o noční "slazování" krátkejch vln. Agláni v komunistický zástavbě, to je divný až nepravděpodobný. Co to je za oblast, klidná, stará?
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 20:57

pohraničí bejvalý sudety kousek od města Teplice.Klidný malý město.Měl sem už víc problémů co se týče paranormálních jevů všechno se dalo vyřešit ale tohle je kolísaví nemůžu předpovědět kdy nastane další jev.
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 20:59

hlavně tady mám v pytlíčku cizí vlasy který se mi doslova vyskytli v postely to mě na tom zajímá nejvíc.Ani jsem neměl blbej pocit strach já byl spíš už nasranej co mi to kurva leze do bytu a že přítelkyně z toho byla celá pryč.
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 črc 2011, 21:13

To je podivný, jaký byly ty ostatní problémy?
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 21:28

Byl jeden rozsáhleší.V přírodě sem se necítil svůj jako by mě někdo sledoval stupňovalo se to čím déle jsem tam byl tím horší pocit až panická hrůza a při hádce s přítelkyní to bylo ještě s bývalou tak se jí na těle oběvilo vždy 5 škrábanců jako by od psa protože byly 4 vedle sebe a jeden byl jako by níž jak maj psovitý šelmi podsazenej jeden ten dráp naproti tem 4 a všechno tohle začalo po tom co jsem zapl počítač a zaslechl jsem ve sluchátkách štěkot psa nebo vlka nebo npodobný psovitý šelmy druhý den to zaslechla ta bývalá a řekla mi to a já jsem jí to neřikal že jsem to slyšel protože sem si řikal měl jsem haldu atd když mi to řekla tak sem se celkem divil no a vyvodily sme z toho že to dělám já že vlastně podle šamanů má každý své zvíře které je uvnitř něj.Vlastně když dostane vztek nebo popadne druhý dech no a že to zvíře vlastně není uvnitř mě ale normálně venku a že vlastně mě jen hájilo že to závisí na mejch emocích který jsem při hádkách nezvládal naprosto se vyloučila její náměsíčnost to se zkoušelo sama si to udělat nemohla bylo to nepravidelný.Po tom jsem se teda začal zajímat o šamanismus a o vše okolo něj.Po krocení emocí útoky ustály.
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 črc 2011, 21:38

Počkej počkej, psovitý šelmy nemají žádnej dráp posazenej proti všem, to je hloupost. Jediná psovitá šelma, která má pět drápů viditelných jsou medvědovití a u těch jsou všechny pod sebou. Ty tady narážíš na tezi o totemových zvířatech, možná kožoměnství. Ale ten počet drápů je trošilenku nesmyslnej.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 21:50

http://www.nature-photogallery.eu/cz/__ ... os/422.jpg ano narážim na totemová zvířata
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 črc 2011, 21:58

Podívej se na stopování, otisky stop. Zeptej se jakýhokoliv lovce, myslivce a nebo jen zřízence v zoologický a potom mluv o škrábancích. Je to nemožný, dostat "pátý škrábanec" a to z toho důvodu, že zakrnělý pátý prst anatomicky nestočíš do jednolitého tahu s ostatními. To jen malá lekce zoologie a anatomie psovitých šelem. Jo kdyby šlo o medvědovité, tam to možné je, jelikož jsou všechny v jedné přímce. A čistě mimochodem i tak by to dotyčnému zvířeti dalo víc práce, otisknout všechny drápy (vzhledem ke dvojitosti v úrovních délek). Pokud máš nějakého "totemového přítele", tak to nic psovitého stoprocentně nebude.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Myriel » 06 črc 2011, 23:20

tak v šamanismu jsem se jen zaběhl v těch totemovích zvířatech co to je a že šamani věřily že je maj.Pak už jen podle štěkotu ve sluchátkách jsem logicky odvodil že to bude něco psovitého.Daleko jsem to moc nezkoumal protože to pak ustálo
Myriel
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 07 črc 2011, 03:14

Ustalo to, to je dobře a teď zpět k tomu domu, takže rádio, angláni a Teplice, "proběhnu" síť a dám ti vědět.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Konzultace při problémech s duchy