Ahoj, včera v noci se mi stalo něco šíleného a pro mě absolutně nepochopitelného.
Usnul jsem na mě velmi brzo - za tmy (většinou chodím spát až za světla) v obýváku na gauči. Spal jsem na břiše. Z ničeho nic jsem ucítil šílený tlak v hlavě a takový pocit jako před omdlením (pískot až hukot v hlavě), respektive po celém těle ale ta hlava byla asi nehorší, chtěl jsme se otočit, protože jsme si vzpomněl, že mi kamarád o tomhle nedávno vyprávěl,že se to stalo pár známým, ale pouze to, že se nemohli hýbat a cítili, že za nimi někdo je. Otočit jsme se nemohl, ani pohnout, naopak jsem cítil tlačení do sedačky. Před očima se mi objevila, jakoby fotografie (statický obraz) dámy (plus, mínus 30let, tmavé vlasy, drdol) - taková ta klasická zašlá černobílá fotografie ze starého alba :) .. A slyšel jsem hlas, který říkal : ty hajzle - hals byl takový ne příliš lidský, s ozvěnou, jako několikrát dokola. Chtěl jsem začít křičet, protože bolest se čím dál víc stupňovala, ale nešlo to, najednou vše přestalo. Chtěl jsme se co nejrychleji otočit, protože kamarád mi to tenkrát popisoval, jako UFO, ale byl jsem ještě chvilku v transu a zvedl jsme se asi až tak po 5ti vteřinách a nikde nic nebylo.
Předpokldám správně, že se jednalo o ducha té paní? Co mi mohla chtít, nepotřebovala nějak pomoct. Neuvědomuji si, že bych udělal nekdy něco špatného někomu,kdo by mohl být mrtvý, proč mi tedy mohla nadávat? Mám se ducha nějak zbavit, nebo to nechat být? Vrátí se?
Děkuji mockrát
ted ctu nejake clanky o spankove paralyze, myslite, ze se zde jedna pouze o to, nebo to byl opravdu nejaky duch?