od zanetasagii » 29 črc 2011, 08:01
Ale z vlastních zkušeností doporučuji to všecko odeslat pryč pořádně a bránu uzavřít. Pak nebude potřeba nikdy pobíhat nikde se solí. Když bude démon chtít bude tě pronásledovat mimo byt a mimo dům.
Já jsem odastaňovala pryč už dva, tím, že jsem jim otevřela bránu a pustila je zpět.
Ten jeden byl na dálku a byl tak zlý....byla jsem v bytě, kde ubližoval, znásilňoval a mlátil jednu ženu, dokonce s ní házel jako s panenkou. Její děti obtěžoval také, jednoho syna dokonce lákal ke skoku z balkonu, zachránil ho bratr, když ho viděl stát na zábradlí. Byl vážně zlý, to je jen nepatrné procento z toho co jim dělal, trápil je dlouhých 13 let. Svěcená voda, farář ani babské rady jim proti němu nepomohli. Rozhodla jsem se , že to tedy zkusím. Vycestovala jsem. Dorazila jsem do jejich bytu, ale tam byl klid. Tak jsem se tam prošla a když jsem se vrátila do jedné místnosti, oběvil se tam také, bože tolik zlosti, jsem ještě necítila. Měl tolik energie, že jsem cítila, jak jsem silně vytlačována, nebo jak to popsat.
Chtěl jí trápit dokud by byla na živu, přitom ona už byla na pokraji bláznovství z toho všeho.
Trvalo mi dlouho, než jsem jeho a jeho běsnění uklidnila a začal komunikovat. Pak skutečně bránou odešel, na to jsem pořádně dohlédla, odešel i nějaký duch ženy a uzavřela jsem bránu a dorazila domů. Ten démon mě poznamenal. Udělalo se mi zle a já skončila v nemocnici, nikdo do dnes netušil, co mi bylo. Něco se lékařům nezdálo, ale nic nenašli. Už z toho byli zoufalí. Jsem z toho venku a ta rodina má klid. To jsem ráda, že se to povedlo.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh