Přítomnost ducha

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Přítomnost ducha

Příspěvekod Teiwil » 26 črc 2011, 14:32

Prave ze jsme byly pubertacky,vubec jsme si to neuvedomovaly a dostaly jsme za vyucenou myslim vsechny,od te doby co jsme byly u tech odborniku se vratil ten Lorenzo ale poslaly jsme ho pryc a uz dal pokoj hned na to odesel i ten Karel,uz ani nesel vyvolat ani se mi neozyval,obcas jsem ho slysela v hlave...pak myslim byl chvili klid a pak prisli ty demoni,bouchani do zdi,obcas zhasnuti svetla v mem pokoji pritom zarovka byla v pohode a jinde k tomu nedoslo,pak to mrazeni a presla jsem pres ducha zeny ale ten myslim,ze uz v dome byl,klepani na okno a divne svetlo ktere proniklo az pres zavesy na druhou stranu na dvere-to jsem se sla i podivat ven k vratkum citila jsem neco divneho ale neslysela jsem a ani nevidela nikoho to same hned po tom co jsem se vratila domu se stalo i v kuchyni,akorat tata mi rikal ze ho dvakrat nekdo navstivil ale ze ho vyhnal,parkrat mi spadl amulet z provazu bez priciny,to se mi stalo i tady jeste ve starem dome co jsem popisovala tu skrin a jak mi nekdo sahl na nohu a kamaradce te se furt neco stavalo klepani na okno ve tretim patre,stin cloveka za oknem,pak mela obdobi kdy hlasila ze svet by mel byt bez lasky a jeji mama o ni mela vazne strach mela amulet draka bez toho se nehnula nikam a kdyz ji ho chtela vzit ve spanku pry najednou pokazde otevrela oci a jen zirala nakonec ji praskl na nekolik kousku v ruce a pak byla zase normalni o nicem jinem snad nevim,je to dlouho ta treti co mela ten stav se s nama prestala bavit a dokonce se i odstehovali.Da se rict ze se za tu dobu sem tam neco vzdycky objevilo stejne jako ted tady i kdyz od te doby co mam v loznici v rohach tu sul a pepr jsem nic nezaregistrovala a citim se i o neco lip.
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 27 črc 2011, 05:40

Nevím co tomu poví zdejší odborníci, ale já si myslím, že ještě vše pryč není. A tu sůl s pepřem bych ani neodstraňovala.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 črc 2011, 13:03

No někdy chce vyměnit :D, to jen na ulehčení situace. No ještě projdu pár knížek a asi vyzkoušíme trochu drsnější metody, co ty břity?! Rozvěšený?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 27 črc 2011, 13:23

Někdy jo,to je fakt=),neexistuje nějaký dlouhodobý způsob??Ty břity bych zatím mozna vynechala přeci jenom k nám občas někdo zavítá a už i ta sůl je docela nápadná...
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 črc 2011, 13:29

No sůl se může premanentně zalít betonem a to například do prahů u každého vchodu, nebo prach z pálených cihel, ale to je spíše proti čarodějnicím. Ty ostří se musej volně pověsit, pravda pro návštěvu by to bylo asi divný. No podívám se na nějaký rituály a napíšu.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Teiwil » 27 črc 2011, 13:32

Děkuju=)
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 29 črc 2011, 08:01

Ale z vlastních zkušeností doporučuji to všecko odeslat pryč pořádně a bránu uzavřít. Pak nebude potřeba nikdy pobíhat nikde se solí. Když bude démon chtít bude tě pronásledovat mimo byt a mimo dům.
Já jsem odastaňovala pryč už dva, tím, že jsem jim otevřela bránu a pustila je zpět.
Ten jeden byl na dálku a byl tak zlý....byla jsem v bytě, kde ubližoval, znásilňoval a mlátil jednu ženu, dokonce s ní házel jako s panenkou. Její děti obtěžoval také, jednoho syna dokonce lákal ke skoku z balkonu, zachránil ho bratr, když ho viděl stát na zábradlí. Byl vážně zlý, to je jen nepatrné procento z toho co jim dělal, trápil je dlouhých 13 let. Svěcená voda, farář ani babské rady jim proti němu nepomohli. Rozhodla jsem se , že to tedy zkusím. Vycestovala jsem. Dorazila jsem do jejich bytu, ale tam byl klid. Tak jsem se tam prošla a když jsem se vrátila do jedné místnosti, oběvil se tam také, bože tolik zlosti, jsem ještě necítila. Měl tolik energie, že jsem cítila, jak jsem silně vytlačována, nebo jak to popsat.
Chtěl jí trápit dokud by byla na živu, přitom ona už byla na pokraji bláznovství z toho všeho.
Trvalo mi dlouho, než jsem jeho a jeho běsnění uklidnila a začal komunikovat. Pak skutečně bránou odešel, na to jsem pořádně dohlédla, odešel i nějaký duch ženy a uzavřela jsem bránu a dorazila domů. Ten démon mě poznamenal. Udělalo se mi zle a já skončila v nemocnici, nikdo do dnes netušil, co mi bylo. Něco se lékařům nezdálo, ale nic nenašli. Už z toho byli zoufalí. Jsem z toho venku a ta rodina má klid. To jsem ráda, že se to povedlo.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Teiwil » 29 črc 2011, 09:18

Tak to byl velky uspech=) Ja si porad kladu otazku,proc to nemohli udelat ti odbornici a proc nam rekli ze je to vsechno v poradku,ja dlouhou dobu Čechy nenavštívím abych se o to alespoň pokusila,i když nevím jestli by se mi to povedlo,popravdě....Ale nemyslím si,že ti démoni jsou ještě tady,možná to byl pro ně jen nějaký úkol nevím
Teiwil
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 29 črc 2011, 19:45

Protože někdy má ten démon nějaký úkol, který není dobré překazit jako jsem mu to udělala já.
Proto jsem také dostala za vyučenou. Není samo sebou, že je na někoho vázán. A ten kdo je odstraní, udělá něco do čeho neměl zasahovat. Tak bude potrestán. Můj děda přitom zemřel na plicní embolii. Když mě vyšetřovali lékaři v nemocnici, také podezřívali plicní embolii. Tu pak vyloučili, pak srdce a tak vyšetřovali vše možné.
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 05 srp 2011, 20:45

!blazen!

Zanetasagii velmi zajímavé tvé čtení o démonu a úkolu =)
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Předchozí

Zpět na Konzultace při problémech s duchy