nerikejte mi damo pane martinku

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

nerikejte mi damo pane martinku

Příspěvekod Aroness » 10 srp 2011, 06:22

Dobry den ja vam nevyhrozoval pouze jsem vas pratelsky upozornil,jste opravdu vedlejak ta jedle.
Ja ji znam ale vic vam nepovim ona o nicem nevi me se proste nelibi jak se tu chovate.
Cloveka vyuzijete a pak odkopnete.A odkud pisu je moje vec jsem velice vytizeny clovek,hodne cestuji
pane Martinku.Ona svami nechce nic mit pro ni jste vymazani z jejiho zivota prakticky se nedivim
Meli by jste vymazat jeji prispevky jestli mate v sobe kus hrdosti,ale to asi ne.
Nebo je to u vas podle tebe soudim sebe????
Ona se uplatni i bez vas pomaha lidem a nemusi se za co stydet to vy s prominutim ano.
Vzkaz pro uzivatele tohoto fora,nehrajte si na to cim nejste vrati se vam to trikrat.
A pro info p.o. je ve Francii se svym manzelem na sluzebce to se da lehce overit !!!
Aroness
Školák
Školák

Re: nerikejte mi damo pane martinku

Příspěvekod martink » 10 srp 2011, 07:17

Nestojite mi za to abych si něco někde ověřoval, jak jsem psal nejsem povinen mazat příspěvky na vaší žádost, a to už z důvodů, že se chystá žaloba třetí strany z porušení autorského práva, je zde podezření vůči některým příspěvkům. Nevím podrobnosti a také nemohu zatím říci koho se to týka. Dále se s vámi bavit nebudu, Nemám na vaše spekulace čas. Dekuji za tento příspěvek, další výhrůžky, téma zamykam. Těmto styl psaní je mi nějak povědomí a propo říká vám něco MAC adresa? Tu bohužel nezmenite. Všechny proxy jsou vám, no víte na co.
martink
Webmaster
Webmaster

Zpět na Oznámení