Záhadné zvuky

Mimozemšťané a paranormální jevy

Záhadné zvuky

Příspěvekod smolicek04 » 20 úno 2008, 17:02

Bola to normálna Sobota ako každá iná. Vrátil som sa domov po nádhernej lyžovačke spolu z mojimi rodičmi keď zrazu vypadla elektrika. A v tej chvíli sa spustil ten zvláštny zvuk. Strávil som viac ako 3 hoď. hľadaním čo to je ale márne. Bol to taký zvláštny ultrazvuk ktorý nezachytí ľudské ucho , bolo to totiž všade v mojej izbe.......Odrážalo sa to od stien. Keď že elektrika vypadla tak som si bol na 100% istí že to bude nejaká vec na baterky ale ničo podobné. No nenašiel som nič. V ten deň som musel spať v inej miestnosti lebo pri takomto zvuku sa nedá spať. Keď som sa ráno zobudil tak ten zvuk ešte stále neprestal a tak mi nezostávalo nič iné ako čakať. Po návrate zo školy som zistil že čakať budem asi dlho lebo to neprestalo. Celá rodina hľadalo čo sa to vlastne ozýva ale márne. Pomysleli sme si že tu nám môže pomôcť iba Boh. Tak moja mamka vzala ruženec a zavesila ho o kľučku skrine v pravom rohu mojej izby........Na podiv som tomu neveril že sa niečo zmení ale behom 10 min ten zvuk prestal......ten ruženec tam visí ešte dodnes aby mi pripomínal že cesty Pána sú nevyspytateľné.

Neviem čo si o tom mám myslieť ale jedno je isté chyba rozhodne nebola v žiadnom elektrickom spotrebiči lebo vypadol prúd a tým pádom sa vypli všetky elektrické spotrebiče.

Obrázek
smolicek04
Školák
Školák

Příspěvekod Tony » 20 úno 2008, 18:28

no, já na zvuky moc nevěřím. Tedy, jako že by se s námio takhle chtěli zkontaktovat. Sice, film Kontakt byl podle opravdové události, a to je možnost, ale si jen vemte, kolik je kolem nás předmětu a ty s dalšími předměty představují miliardy možných zvuků
Tony
Školák
Školák

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy